12 Perfect Sequin Skirts

Vind et Limited Edition CKW x byBiehl pod!

Jeg har i min proces med designet af mine byBiehl pods måtte lave en del til- og fravalg. Her i sidste omgang stod jeg med to færdige pods, og skulle vælge et af dem. Jeg valgte et, som jeg snart kan præsentere for jer, men først vil jeg give 3 heldige læsere mulighed for at vinde det, der ikke kommer til salg + et armbånd.

Jeg har fortsat koncentreret mit design om naturens verden, og derfor blev det til et pod med en sort fjer, “Raven”:

Opkaldt efter et af de mest fantastiske digte i verden, “The Raven” af Edgar Allan Poe.

I øjeblikket bruger jeg mest mine pods med bånd igennem, men klassikeren er selvfølgelig det med sort læder. Jeg fotograferer dem altid meget tæt på, da jeg er virkelig detaljeorienteret i mit arbejde, og det skal gerne kunne ses. Derfor tror folk også altid, at pods’ene er en del større end de rent faktisk er. Måske giver det et meget godt billede af størrelsen i forhold til båndet?

For at vinde 1 x “Raven” pod + 1 x læderarmbånd skal I bare lave en besvarelse til dette indlæg, med hvilket af mine designs for byBiehl I bedst kan lide -og hvorfor + tilmelding til byBiehls nyhedsbrev lige her. Så trækker jeg 3 tilfældige vindere om 14 dage, dvs. d. 13/11, hvor konkurrencen lukkes. Uh, og er sikker på, at det giver masser af god karma at følge med på Instagram, hvor jeg i går rundede 1000 followers allerede, TAK!! @clamour4glamour :)

I får lige alle mine designs, pånær det nye, lige her:

Fra venstre mod højre er det: “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”, “Raven”, “Feeling Lucky?”, “Bee”, “Memento Mori -Glam edt.”, “Dark Side of the Moon”, “When Lightning Strikes…”, “Memento Mori”.

I finder alle mine pods her.

Held og lykke!!

I’ve made a limited edition pod for byBiehl, “Raven”. Sorry, this is a competition only for the Danish residents :(

334 kommentarer

 • hanne wagener

  Synes de alle er meget fine, har 4 favoritter, men tror det bliver “when lightning strikes…” der er min klare favorit, ikke mindst på grund af historien bag, noget jeg virkelig har taget til mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Green

  Er helt vild med “When lightning strikes”, men “memento mori glam” er også en favorit! I hvertfald fedt design :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er svært kun at vælge én favorit – men, jeg kan rigtig godt lide betydningen af “Eyes on the stars, feet on the ground”. Budskabet bag er fint at huske på, og så kan jeg også godt lide linket med kæden imellem pods’ene.

  Hvor er det ærgerligt at “Raven” ikke blev valgt med, den er super fin og enkel. Men så håner jeg bare virkelig, at jeg vinder den! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  “Feeling Lucky?” er mit yndlings – synes firkløveren er rigtig fin, og vi kan vel alle ha brug for en smule held en gang imellem =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Der er vitterligt ikke en eneste jeg ikke er vild med ! Men filosofien bag ‘When lightning strikes’ betyder rigtig meget for mig efter en nylig kræft-diagnose i familien- så det må blive den :) det er i hvert fald et vigtigt budskab at huske for os lige nu.
  -Ha en skøn dag !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh. Har længe sukket over dine smukkes designs. Min yndlings ville nok være “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”. Det er lidt det jeg lever efter, så det er en stor del af mig. Fantastisk sød idé, at give et af dem ud :-)

  Og hvor er det hyggeligt at følge dig på instagram!
  // Hugs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er faktisk helt vild med dette nye “raven” – synes det lyser op i mængden af de andre pods og så er fjeren smuk og enkel! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart Feeling Lucky – fordi præcis den kløver, hvor ét af bladene er løs betyder meget for mig og har gjort det helt fra jeg var lille (ja- det kan godt være du troede du havde opfundet det selv) ha ha :) men din pod er virkelig en flot fortolkning af min… som selvfølgelig også er 25-30 år gammel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg har altid haft en svaghed for Memento Mori Glam edt., den er så fed :) Men jeg må sige den nye med fjeren også er virkelig smuk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eyes on the stars, feet on the ground må være min yndlings! Det er noget jeg selv lever efter; det at stræbe højt, men ikke at miste fodfæste. Desuden passer den også til min astronomi-nørdede side, og så er den jo fantastisk smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  De er alle rigtig fine, men jeg er ret betaget af When Lightning Strikes og hele det budskab/den historie – DIN personlige historie der følger med det :)
  Tak for en skøn blog, i øvrigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Prange

  Jeg kan allerbedst lide Enes on the Stars, feet on the Ground pga. kæden imellem de to pods, som jeg synes giver et ekstra råt look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med “When lightening strikes”, både pga. det fine lyn og pga. navnet. Det er virkelig et fint navn og som flere andre er jeg vild med historien bag :) Det er altså fedt! Jeg er dog også helt forelsket i “Memento Mori Glam” da jeg synes det er super sejt, og måske lidt utraditionelt med skelettet kombineret med de fine sten. Det tiltaler mig også på en eller anden måde. Men altså, det er jo svært at vælge, for de er alle super fine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  When Lightning Strikes. Den er så fin!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Camille, det er jo for svært at vælge hvilke af dine smukke pods man bedst kan li, for de er så fantastiske allesamme.
  Men hvis jeg skulle vælge, ville jeg faktisk have valgt Raven, da lige præcis det passer til et armbånd, jeg har fået lavet i et indianerreservat i canada. Laaang historie, da min mor gik bort, boede hendes bedste veninde i canada, som fik det lavet til mig. Da de to havde været børn, havde de passet en forældreløs ravn sammen, og det blev ligesom deres “fælles” tegn. Derfor ville det være fantastisk at kunne have det på armen, og mindes de to fantastike damers historie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lund

  Min favorit er klart “When lightning strikes” fordi den er så meget “dig” – masser af personlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tine

  Feet on the Ground den er så fin og lige mig, men de er alle så fine. Kunne sagtens bruge dem alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Er helt vild med Memento Mori – Glam edt., da den forener det rockede med det pigede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg kan rigtig godt lide “Memento Mori -Glam edt. – som står på min ønskeseddel til jul:) Jeg elsker skulls og så synes jeg det er så fint med den ekstra glam effekt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg synes When Lightning Strikes både har en fin historie og er rigtig flot. Jeg kan rigtig godt lide Memento, men de passer bare slet ikke til mig, synes jeg.

  Men fjeren er virkelig lige min stil. Er spændt på hvad du har valgt til i stedet for den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feed konkurrence!
  Jeg kan bedst lide det ved siden af måned med dødningehoved :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er vild med fjer som motiv, fnuglette, delikate og helst meget naturtro. Så dette må være min favorit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt forelsket i eyes on the stars, feet on the ground! Så smukt!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Det er jo svært at vælge, men jeg har valgt “Bee” og det er fordi den minder mig så meget om Peter Plys og hans historier, som vi er fans af i vores familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min favorit er uden tvivl “When lightning strikes…”. Den frase får mig til at tænke på min egen kæreste, og hvem har ikke brug for at blive mindet lidt ekstra om kærligheden i hverdagen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Det vil jeg altså gerne eje! Pænt med pænt på!

  Men hvis jeg skal vælge et andet må det være 4-kløveren. 4-kløveren symboliserer mig og mine alle bedste veninder, vi har holdt sammen siden børnehaven og vil altid gøre det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg synes at bien er sjovest, men månen smukkest. Vælge-vælge…smuk kontra sjov. I denne ombæring tager jeg månen. Lidt plat at sige, men den har så smukke former i den krumme måne og de små fine stjerner, som giver mig lov til at drømme lidt. Fjerformen ser i øvrigt rigtig smuk ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan bedst lide feeling lucky. Jeg synes firkløveren er rigtig fin. Men jeg er også vild med de andre. Du har gjort det godt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  Er helt vild med det nye “Raven”! hvor er det flot, enkelt og råt på samme tid! lige efter min smag (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille H

  Uha, elsker “Eyes on the stars – feet on the ground” – eller faktisk dem alle sammen, men hvis der lige skal vælges ét enkelt må det altså blive dette. elsker budskabet bag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  Jeg tror at mit yndlings er “Eyes on the Stars, Feet on the Ground” da jeg er vild med tanken bag, og det virker som en lille reminder til livet og en selv. Men derudover er det også mit yndlings fordi jeg synes det er død flot! Det pæne med stenene og det mere rå med kæderne falder lige i min smag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Bee er en klar favorit, den er super sød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Manskov Hersom

  Min favorit er Memento Mori – sådan en fin måde at minde sig selv om at nyde livet og øjeblikket :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig Dark Side of the Moon. Både fordi månen altid har repræsenteret de lyse og mørke sider i mit liv, men også fordi der er tre små sten på. Én for hver af de vigtigste personer i mit liv – min kæreste, min datter og den lille kommende bandit i min mave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ej, jeg synes det er svært at vælge, men nu har jeg altså lige fået det presset ned på to. “Feeling Lucky?”, fordi jeg tolker det som, at man selv kan være en aktiv medspiller i det dér med lykke og held og glæde. Det handler alt sammen om, hvordan man ser på det.

  Og så “When Lightning Strikes” – fordi jeg er vild med historien bag, som har fået mig til at tænke tingene lidt anderledes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har feeling lucky som min favorit.

  Var sidste år gennem en kæmpe fyringsrunde på mit arbejde, fik på hver skulder/kraveben tatoveret en oldschool firkløver, lige inden fyringsrunderne. Er sindsygt glad for tatoveringerne (generelt glad for tatoveringer, har en efterhånden ret omfattende samling af oldschools rundt om på kroppen) og glad for stadig at have mit job. De to betyder rigtigt meget for mig og er meget glad for symbolet både betydningen men også designet. Nu er det så at Odense kommune hvor jeg er lærer igen varsler fyringer blandt lærerne så går igen en tid i møde hvor alle ens kollegaer og en selv er super bekymret for fyringerne, så synes stadig samme symbol er det som fylder mest. dette på trods af du virkelig har mange super flotte designs som passer sindsygt godt til den stil jeg har og som man bare må blive glade af at se på hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Jensen

  Jeg tror faktisk min favorit er dit nyeste design, “Raven”. Det er simpelthen så fint og enkelt. Er dig også ret vild med “Feeling Lucky?” som også er rigtig fint. Generelt synes jeg alle pods’ne er rigtig flotte. Det er sgu godt arbejde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg er jo vild med dem allesamme, men hvis jeg skal vælge en favorit må det nok være memento mori glam, fordi jeg synes, den har et vanvittigt fedt udtryk som både er råt og feminint på samme tid. Det er lige tilpas glam’et til mig :)
  Og så er jeg altså vild med when lightning strikes – især på grunden af historien bag det.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Vangsgaard

  Hej Camille.

  Jeg synes uden tvivl at det fineste pod du har designet er “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”. Det giver armbåndet et lækkert og råt tvist og jeg elsker detaljen med kæderne der forbinder de 2 pods! Generelt synes jeg du har været rigtig god til at designe nogle super flotte pods, som passer til moden og jeg elsler det rå tvist! Og de fine navne dertil gør det bare endnu bedre. By Biehl har ‘vundet’ rigtigt meget ved at vælge dig som designer til deres pods. Hvis jeg skulle købe et, vil jeg udelukkende vælge dine flotte rå pods dertil!

  Stor ros for de flotte designs!

  Mange hilsner fra Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh altså. Egentlig er jeg vild med dem alle – især “Raven”, men hvis jeg skulle vælge én, må det være “When Lightning Strikes…”, som jeg allerede har købt. For det første er jeg vild med din egen historie bag den. Men samtidig er det et charm og budskab, som jeg også selv kan bruge. Når jeg kigger på den, bliver jeg mindet om at leve i nuet, hvilket jeg ikke altid har været god til at gøre.
  Men lige “Raven” ville jeg nok give videre til min lillesøster i julegave. For det første fordi hun er den skønneste pige, jeg kender, men også fordi fjeren betyder specielt meget for hende. Siden hun var fire år, har hun levet med diabetes, som har været en stor hindring for hende i mange sammenhænge, og derfor forbinder jeg ofte fjeren med hende, idet den udadtil kan se meget svag ud, men egentlig er meget stærk og fri – præcis ligesom hende. Derfor ville jeg elske at kunne give hende dette armbånd, så hun altid kan blive mindet om, at hun er den stærkeste og modigste person, jeg kender – selv i de øjeblikke, hvor hun synes svagest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er svært at vælge, og hvor ser de dog smukke ud som de er samlet der. Du må være meget stolt. Men “Eyes on the Stars, Feet on the Ground” er helt klart den der skiller sig ud for mig. Både pga betydningen og designet. Men lynet, månen og den nye fjer kan jeg også virkelig godt lide… Elsker at du har formået at få så meget liv ind i noget så småt design :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Mia

  Sikke en lækker konkurrence!
  Det er lidt svært at vælge en favorit, da de er vildt smukke allesammen.
  Men jeg er nok mest vild med din “Raven” pod. Fordi den er så simpel og smuk i sit udtryk, men også fordi jeg har det vilde crush på Edgar Allan Poe, og for mig betyder baggrundshistorien for smykker ligeså meget som selve smykket, hvis det giver mening…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • alle dine pods er virkelig finde, og super fedt de alle er natur inspireret.
  er helt vild med dit lyn, da det er den der afspejler dig bedst i din serie, og den der er mest personlig for dig – lynet er også den der virkelig afspejler hvem kunstneren bag serien er.
  men dit nye pods med fjeren må nok klart indtage pladsen som den jeg syntes bedst om, da den er mest mig, og den afspejler mig bedst :)
  flot arbejde, er spændt på at se de nye i din serie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg hopper på bølgen med “when lightning strikes”, da både designet og historien bag er fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg er mest vild med “When ligthning strikes”, men kan nu også vældig godt lide den nye, “Raven” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh nej! – Da jeg så denne pod på din instagram hoppede jeg op og ned og tænkte: “YES! Nu har jeg endnu en ting at skrive på ønskelisten!” Og så er det Limited Edition! (en kæmpe fan af dine pods hulker i sit stille sind).

  Nå, men inden det hele bliver for dramatisk..
  Min yndlings er faktisk “Raven” – men jeg havde både “Feeling Lucky?”, “Dark Side of the Moon” og “When Lightning Strikes…” på min ønskeliste da jeg fyldte 18 i August.

  – Jeg krydser alt hvad jeg har at krydse for at jeg vinder det smukke smykke. Og indtil da sender jeg god karma ud i universet og håber. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Min farvorit er Feeling Lucky?
  Jeg har altid elsket kløvere og kigger altid efter firkløvere når jeg er i græsset.

  Raven er super fin og jeg er meget spændt på, at se hvilket charm som ‘stjal’ pladsen fra Raven.
  Det må være et super smukt charm ihvertfald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffie

  Jeg er helt vild med firkløveren “Feeling lucky?”, da firkløvere altid har været et helt specielt symbol for mig. Jeg har to firkløvere tattoveret, som symbol for mine forældre, der har hjulpet mig til den lykke jeg har idag. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Jeg kan bedst lide “Dark Side of the Moon”.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møller-Rasmussen

  Hver for sig er de alle smukke, men Dark side of the moon talte lige lidt mere til mig. Den er på en gang enkel og subtil og samtidig har den nogle smukke detaljer i designet. Den vil helt klart gøre sig som kontrast til min One Power Gold pod :)
  Jeg er spændt på at se den pod, du endte med at vælge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det må være ‘When lightning strikes’, fordi det simpelthen bare er indbegrebet dig. Derudover sender et et godt budskab, som jeg mange gange efter at have læst din blog, har mindet mig selv om, så tak for det! Det har virkelig været en eye opener :) Og så er den jo bare skideflot! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Dark side of the moon” er helt klart min favorit! hvorfor..?..well jeg har også en mørk side…og de tre sorte sten for mig er – tro, håb og kærlighed:-)
  Samtidig dark side of the moon er mig nært ligesom Tow Waits ( i love this man! vil giftes med ham i mit næste liv haha)…Han har virkelig en meget mørk side, ligesom hans sange…og en særlig en:

  I’ll shoot the moon
  Right out of the sky
  For you baby
  I’ll be the pennies
  On your eyes
  For you baby….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det må være “Feeling Lucky?”, der er min favorit. Synes det er så fint med detajle, hvor en del af firkløveren er ved at gå af, så den bliver speciel. Samtidig kan jeg godt lide meningen med denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Hansen

  “Raven” er helt klart den smukkeste du har lavet hidtil. Så let og utrolig elegant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Palle

  Min favorit er Bee fordi jeg er ligesom den jeg kan ikke flyve men gør alt for at opleve og komme rundt i universet. Jeg synes også at Raven er fantastisk flot og smuk ….og håber jeg vinder den.

  Alle især When lightning strikes…sender et dejligt budskab
  Eyes on The Stars….ja det er lige mig der tit overnatter på stranden om sommeren for at se på stjerner og stjerneskud….det er helt fantastisk..
  hilsen Birgitte :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg synes de alle er så smukke, mest fordi du gør så meget ud af dem, og har så mange tanker med, referencer osv. Min favorit er “Feeling Lucky”, da jeg lever efter, at man skal skabe sin egen lykke!
  Men den nye Raven er også super lækker, og kunne godt blive en ny favorit. Glæder mig til at se dit nye design, da det må være ret fantastisk for at overgå denne :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bee er min yndling’s pods :) sjovt nok
  hedder huset jeg bor i : Bikuben ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy Hilbrands

  Jeg kan bedst lide raven og håber derfor også jeg bliver vinder, nu når den ikke kommer i produktion. Det skyldes helt simpel at min grandpapa, der desværre er død, altid læste raven højt for mig, når han var på besøg fra england og dermed gav mig en baggrund til engelsk klassisk litteratur jeg nyder den dag i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Min favorit er nok Feeling Lucky? Fordi lykke betyder rigtig meget for mig. Og det er noget jeg tænker over hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene B.

  Jeg er vild med både stjernen, månen og lynet, de er skønne allesammen på hver sin fine måde, fordi de både er rå og feminine på een gang.

  mine favoritter er de de 3 fordi jeg selv elsker naturen, og kan godt lide, at du bruger naturen som inspiration på en enkel måde i dit design.

  favorit; When Lightning Strikes, den er enkel og smuk, er selv tæt blevet ramt af lynet engang, hvor jeg blev væltet omkuld med en unghest, men en sand engel holdt hånden over mig, så jeg ikke blev ramt, men de kræfter naturen har er facinerende og dem er vi ikke herre over som menneske. Vi er så små i forhold til naturens kræfter. :0) Smil Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min farvorit er Memento Mori fordi den minder mig om Keith Richard, som jeg syntes er en utrolig inspirerende og spændende person.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Min absolutte ynglings pod må være “Memento Mori -Glam edt”. Jeg er, ligesom dig, en total sucker for skulls og kan ikke få nok! I mit klædeskab er tørklæder, t-shirts, sweaters, nøgleringe osv. prydet af det seje motiv og med dette pod, vil samlingen blive endnu mere skøn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne D

  Memento Mori – Glam edt. <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Olsen

  Hejsa

  “Raven” er meget flot, vil jeg lige indskyde. Jeg er helt vild med “Feeling Lucky?” :0) Meget smuk samt kunne være en daglig påmindelse om hvor skønt livet er….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg er mest vild med de første du lavede ‘Memento Mori -Glam edt’ er jeg selv gladest for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  hvor er den fin <3 jeg elsker at der er kommet så mange forskellige Pods frem så man hele tiden kan fornye sig <3 min favorit er den smukke firkløver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Min favorit er helt klart ‘When Lightning strikes..’ fordi budskabet er smukt og powerfuldt. Og så kan jeg godt li’, at man kan lægge flere betydninger i det alt efter, hvilken sindstilstand eller sted man er i sit liv. Smiler hver gang jeg kigger på det på min arm ;)

  Det er i øvrigt tæt fulgt af ‘Eyes on the stars, feet on the ground’, som jeg også elsker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Moltke

  Selvom alle dine pods er super fantastisk smukke og helt vildt detaljerede allesammen er “Memento Mori -Glam edt.” helt klart min yndlings. Den er SÅ Camille-ish med det rå dødningehoved og et strejf af vaskeægte glamour. Designet af den er så fadt og ikke som noget man overhovedet har set før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina nielsen

  Er mest til “When lightning strikes…” Det er klassisk, feminint og råt på samme tid, elsker sådan en combo:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er vild med “Dark Side of the Moon”, det er lyst, elegant og råt på samme tid og de tre stjerner/sten sætter prikken over i’et, og så synes jeg din tanke med dine tre stjerner i dit liv, er så fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg dør lidt over genialiteten i pod’en “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”.. Både designet, men også navnet til pod’en ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Først og fremmest må jeg sige at jeg er ret imponeret over dine designs.
  Jeg er en trofast følger af din blog igennem mange år og jeg kan huske at da du første gang skrev at du skulle designe disse pods, tænkte jeg, åh nej! Må indrømme at jeg IKKE var fan af disse armbånd og det mindede mig om nogle, i mine øjne kedelige armbånd alle i min klasse ønskede sig da vi blev konfirmeret i 90’erne…
  MEN MEN MEN – jeg er da så meget blevet overbevist efter at dine fine designs er kommet frem. De er smukke men med en “rå kant” og de fineste detaljer! Jeg er især vild med at de er så rå og at der er en historie bag hver af dem.
  Du har skabt dit helt eget univers og gjort det meget aktuelt for mig, og jeg har faktisk flere af dem på min ønskeseddel til jul nu:)

  Det er svært at trække én yndling frem.. af de du har designet ind til videre var min yndling nok den med firkløveren men da jeg så denne med fjeren faldt jeg for den – så jeg håber viiiirkelig at jeg er heldig!! Synd at den ikke kommer i produktion… den er virkelig virkelig fin, og elsker også digtene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Som alle andre siger: Det er svært at vælge! Og faktisk er jeg ret vild med den nye i sin smukke enkelhed. Men jeg tror, jeg må vælge Memento Mori (den ordinære, enkle), fordi den er så meget dig. Den forbinder jeg med hele dit projekt og dit væsen (det lyder lidt som fadervor det her, men det var lige den bedste måde at sige det på)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Jeg har 4 favoritter, og jeg har heldigvis fået fingre i de fleste af dem til mit eget armbånd allerede.

  Når jeg skal vælge een, må det blive “Feeling lucky?” med kløveren.
  For det første har jeg noget med kløvere, som nok er lidt nørdet. Alle har vel deres små særheder, og en af mine er at jeg ikke kan gå forbi en bunke flotte (ikke de gennemtrampede) kløvere uden at skule ned og skråsikkert regne med at jeg lige spotter den med fire blade i mængden. Det er sket rigtig mange gange og nogle gange bliver jeg selv spooked over mine kløverspotte-evner. :-D
  Der er ikke så mange af mine venner der deler min kløver-obsession, kan jeg så fortælle, derfor må det være min nørdede side der udfolder sig lige netop der.
  Ligesom nogle mennesker tiltrækkes af alle mulige ting med skulls på, så tiltrækkes jeg af alle mulige ting med kløvere på. De minder mig om varme somre i min barndom, tid til afslapning og fordybelse (i kløverbunken dengang), og de utallige gange hvor jeg har fundet “nålen i høstakken”, dvs. lutter positive ting.
  Da du så introducerede kløveren blandt dine pods, var der ikke så mange overvejelser. Der stod nærmest mit navn på, og hver gang jeg kigger på den, så er det med et smil på læben.
  Desuden elsker jeg at der er så mange forskellige fortolkningsmuligheder i den pga. det løse blad.
  Kløveren er genial i mine øjne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kan faktisk bedst lige det nye “Raven”, som så desværre ikke kommer i produktion :( Super ærgerligt. Jeg elsker at mønsteret er anderledes, og at den sorte fjer går ned i poden. De andre er også super flotte, men kan bare rigtig godt lide den detalje at figuren er lagt ned i poden og ikke oven på. Giver det mening?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Orrrkkkk!! SKAL man kun vælge én yndling?! Jeg synes, at kombinationen af dem alle sammen er så superfin. Men – hårdt presset – vil jeg mene, at Memento Mori glam etd. må være yndlingEN. Både på grund af udseendet, men så sandelig også på grund af budskabet: Husk, at du skal dø. Husk derfor at leve (with glam!), mens du gør det.

  When lightning strikes er også fed. Igen både udseende og budskab. Det samme gælder Eyes on the stars, feet on the ground….. Aaarrrgghhh!! SÅ mange yndlings-pods!! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Min favorit er dødningehovedet med de sorte sten, men er også vild med månen/stjernerne.

  Uhh håber jeg vinder, de er så fine de smykker.

  Jeg er tilmeldt nyhedsbrevet i forvejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Christensen

  Jeg kan så rigtig rigtig godt lide “Raven”, fordi den er så enkelt og klar i sit udtryk. Synd den ikke kommer i produktion, men må jo håbe den der er blevet valgt er endnu bedre ;-)

  Mange hilsner

  Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  De er bare så super flotte alle sammen. Hvis jeg skulle vælge en favorit må det være ‘Feeling lucky?’ Jeg er altid lidt uheldigt, det kunne være rart hvis jeg kunne have lidt held med mig hver dag :-)
  Lækker konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malgorzata Zajac

  “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”, det er bare så sød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er slet ikke i tvivl om hvilket charm, der er mit yndlings: memento mori glam edition! :) Det er simpelthen SÅ smukt. Råt men samtidig med et touch af det feminine – præcis ligesom min stil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Memento mori glam er virkelig fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mit yndlings er “Feeling Lucky?” Da jeg ELSKER firkløvere, og har en tatoveret!
  De minder mig om min mor, da vi plejede at finde firkløvere sammen da jeg var lille.
  De bringer held og er sjældne, og jeg føler mig netop så heldig over at netop min mor, er min mor! :-)
  Haha – måske lidt corny, men det er historien bag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Veng

  Jeg tror faktisk den nye RAVEN er min nye ynglings – elsker EAP og synes den er SÅ smuk.

  Eyes on the Stars er klart min favorit af de “gamle” da dene r über feminin men samtidig rå og med kant, lige min stil og den afspejler sion designer yderst vel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Alminde

  Quoth the raven, ‘Nevermore’ :-) Jeg er også vild med Poe og “The Raven”. Jeg syntes faktisk også, filmen var god, så du mon den? Ærgerligt, den ikke kommer i handlen, men jeg må krydse fingre for, jeg vinder. Ellers er jeg ret vild med Memento Mori Glam – synes kombinationen af det dystre og glam er fin og er vild med budskabet – “Husk du skal dø” – så det gælder om at få mest muligt ud af det, mens man er her :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh den er lidt svær, synes de alle er så fine, men kan godt lide “Feeling Lucky?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke M.K.

  Min favorit er Memento Mori, synes det mørke er fedt og enkelt – plus skulls er riiimlig rock’n’roll!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille G

  Jeg ville elske at eje alle dine fine pods, men hvis jeg skal vælge det design, jeg bedst kan lide, må valget falde på “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”. Det er perfekt rock’n’roll med kæderne og perfekt girly med stenene, og så synes jeg, det er ret unikt ift. alle andre ByBiehl pods’ne. Derudover er budskabet jo også ret lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Caroline

  Det må nok være det nye “raven”, som så desværre ikke kommer i produktion. Det er fint og feminint og lidt råt og dystert samtidigt – perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min favorit er uden tvivl “Memento Mori -Glam edt.”. Jeg elsker det rå motiv kombineret med lidt mørk “bling bling” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Synes de alle er rigtig fine, og elsker historierne omkring dem. Skal jeg vælge en, bliver det “Feeling Lucky” – fordi den lader mig blive i min barnetro om, at hvis “bare” man finder en firkløver skal det hele nok gå. Så det er mig man altid kan se men bagenden i vejret, over et kløverbed:-)

  Lidt held og lykke ha vi alle vel brug for:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah S

  Synes virkelig at det er svært at vælge mellem dine designs, for de er alle sammen så spot on for mig, og så elsker jeg deres små historier bag. Men hvis jeg absolut skulle vælge, må det altså blive “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”. Det har sådan et fint budskab, og så er jeg helt vild med de små kæder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Wow – jeg synes det er flotte alle sammen – men min favorit må være Lynet, dels pga det enkle og rå udtryk i designet og så selve betydningen af sætningen “When Lightning strikes – Strike back.” – det matcher den måde jeg selv prøver at anskue livet på:) Synes det er et godt mantra, derfor er det også min yndlings pod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  De er super fine allesammen, men min favorit er “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”. Synes den er feminin og sej :-) Og “Raven” ville passe fantastisk på mit armbånd sammen med den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Åh, de er jo alle sammen så fine! Men jeg er personligt ret vild med symbolikken i When Lightening Strikes. For knap ni år siden, da jeg allermindst ventede det, slog lynet ned i de sene nattetimer på Stengade 30. Og dét er jeg evigt taknemlig for! Det har været de bedste år i mit liv, med masser af kærlighed, kys, skænderier og fantastiske oplevelser – heriblandt to smukke småpiger, som gør hver dag til en kæmpe oplevelse i sig selv. Så det er nok min personlige favorit. Men hvor ER Raven også bare fin! Godt gået!

  KH Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er fjeren altså fin! Den vil passe perfekt til min tatovering (kan ses her: http://callievalley.blogspot.se/2012/07/my-tattooes-overview.html)

  Som du ved, har jeg en del af dine pods, og jeg er meget glad for dem alle sammen. Men min favorit er nok “When Lightning Strikes…”. Det er den, jeg oftest tager mig selv i at sidde og studere. Den er så utrolig smuk med symmetrien, og så er selve podden virkelig flot lavet med en perfekt overflade. Den er kun blevet smukkere af at blive slidt. Samtidig er jeg vild med symbolikken i lyn. Så ja, det må være favoritten.:)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  “When Lightning Strikes”, da hver dag uanset om det er godt eller dårligt,slår der et lyn ned, som har betydning for ens liv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hansen

  Jeg må nu vælge den sidste du har lavet… Edgar Allan Poes digt, The Raven, er et af mine favoritdigte. Da jeg læste det første gang, forstod jeg det ikke, men jeg var så fast besluttet på at forstå hvert ord og hver betydning, at jeg læste det en gang om ugen i et helt år. Jeg læser det stadig en gang i mellem og bliver stadig rørt! Jeg kan kun drømme om at nogen vil skrive et digt om mig når jeg en dag er væk… Nevermore…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Memento Mori Glam edt. er mit yndlings pod af dine designs. Jeg har ikke lige haft råd til at købe det, men derfor er jeg stadig virkelig vild med det! Det tilfører lidt glam til et ellers praktisk designet armbånd. Win! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  “When Lightning Strikes”, da der hver dag uanset om det er godt eller dårligt, slår et lyn ned, som vil have betydning for ens liv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de er alle så mega fine, men min yndlings må nok være den vi kan vinde “Raven”. Lige for tiden har jeg et eller andet med alt “native american” inspireret. Jeg er en sucker for alt med tribal print, frynser, fjer, drømmefangere, you name it. Derfor er jeg selvfølgelig også helt vildt med fjeren på den pod. Går også med overvejelser om at få tatoveret netop en fjer, fordi de er så lette og elegante og de kan svæve “hen hvor de vil”, hvilket jeg synes er så fint at tænke på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AT

  Ååh, der er jo så mange gode, at det svært giver mening at vælge. Både “memento mori glam edition” og “when lightning strikes” er mine evige favoritter. Skal jeg absolut, absolut vælge, må jeg sige “when ligthning strikes” eftersom historien bag gemmer sig overalt i din blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nielsen

  Jeg har lige købt støvler med nitter på og “Memento Mori Glam” ville passe så godt til. Jeg er helt forelsket i den ….åh altså :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna N

  Det er svært at vælge et. Men jeg kan begrænse mig til to og sige “Bee”, fordi den simpelthen bare er så fin, og “Memento Mori -Glam edt.” fordi den er så dejligt rocket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  “When lightening strikes” er belt klart en favorit. Er vil med lynet. Den er også allerede er at finde herhjemme. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone S..

  Åh, ligesom størstedelen af de andre kommentarer, vil jeg sige “when lightning strikes”, både fordi jeg synes historien bag er super fin og ikke mindst fordi jeg selv var så heldig at få dette i fødselsdagsgave for et lille år siden. Jeg var vild med, at det var så mørkt, men jeg er faktisk blevet endnu gladere for det, efter det er begyndt at “tabe farve”, det giver en råhed og viser, at det er noget man bruger!

  Simone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det er virkelig svært at vælge en favorit, ja nærmest umuligt for de er allesammen så fine! Mit valg falder dog på “When Lightning Strikes”, både fordi det er sindsygt flot, råt, feminint og minimalistisk men også fordi man ved hvor meget det betyder for dig og den mening du har lagt bag – det gør det lidt sejere ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Uh det er svært at vælge hvilken man bedst kan lide, de er så fine.
  Jeg tror ærligt at min yndlings er “raven” selvom den ikke kommer med, synes jeg den er mest mig. Enkel, smuk og så har jeg a thing for fjer. Desusen elsker jeg “Memento Mori- Glam edt” – den er for lækker!
  Jeg krydser fingre for at vinde den smukke “raven”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes det er utroligt flot hvad du har lavet…. meget personlige og meget anvendelige.
  Lette og fine, og samtidig med en stor symbolværdi.
  Jeg er vild med dem alle, for de har jo den dér synergene effekt….. når man ser dem sammen, så bliver de til mere.
  Men min ynglings er nok “Clematis”…. blomster og min have, er min medicin, så denne smukke pod er et perfekt symbol for mig.
  Jeg håber op mit held….. For hvor kunne det være dejligt at vinde “ravnen” og et armbånd….. Og så ved ved jeg skal ønske mig i julegave af min søde mand.
  Hilsen Susan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg synes “Dark Side of the moon” synes den er virkelig fin og simpel, og så er de tre små sten skønne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Der er ingen tvivl for mit vedkommende. Alle pods er smukke, men jeg elsker virkelig kombinationen af et Memento Mori og glam. Det er en helt vildt smuk, utraditionel kombination, som du har skabt til perfektion og jeg elsker kontraster; det dystre og det smukke. “husk på din dødelighed” og fyld dit liv med det smukke.. kærlighed, glam.. ting, der gør dig glad. Jeg elsker det, så “Memento Mori – glam edt” må være min absolut yndlings!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Memento Mori Glam vil nu altid være min favorit. Rock og glam på den helt perfekte måde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er helt vild med “felling lucky?”, jeg har altid været facineret af firekløvere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, Camille. Det er en svær opgave, du har kastet os ud i, for alle pods’ene er så fine i sig selv og i særdeleshed samlet som ovenfor. Men jeg tror, jeg bedst kan lide “When lightning strikes”, da den er så meget dig og samtidig også passer utroligt godt til, hvordan jeg lever og ånder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er generelt vild med By Biehl pods og har da også et armbånd med pods.

  Jeg kan godt lide dine design, men skal jeg vælge bliver det Feeling Lucky. Det bliver det fordi, den taler til mig. Måske fordi jeg har oplevet en del rutscheture i mit liv. Jeg synes det er en god reminder til at oven over skyerne er himlen altid blå. Med andre ord, selv om det ser sort ud nu, så skal det nok blive bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lund

  Ih.. Du er simpelthen så dygtig!
  Jeg er vild med “Raven” og “When lightening strikes”..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hejsa
  Jeg har lige haft 25 års kærestedag og min mand havde købt Brilliance pod i guld som nok er det jeg syntes der ligner mig mest. Jeg prøver at gøre hver dag til en fest og dette er mit budskab/signal.Min favorit er her er Raven eller Eyes on the stars.

  Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlings er helt klart “Dark Side of the Moon”. Det ejer jeg også selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm. Bee har været min favorit indtil nu, men jeg tror, jeg bliver nødt til at udskifte den med Raven, fordi jeg er kæmpe litteraturnørd og Poe hører til både yndlingsforfattere og -genre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg kan rigtig godt lide budskabet bag “eyes on the stars, feet on the ground” og så synes jeg at kæderne gør den ekstra speciel, den falder ikke i med resten men skiller sig ud, og det er lige mig. Raven er også rigtig smuk, så krydser fingre for at jeg vinder.
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie A.

  Jeg tror, min favorit er Raven. Den er grafisk helt enkel – og virkelig smuk med sort på sølv. Og så er The Raven derudover et virkelig smukt digt. Pænt med pænt på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne ditlev

  Eyes on the Stars, Feet on the Ground har så fin en ide og tanke bag sig. Og så fugerer den bare visuelt super flot, da den bringer noget liv og assymetri til armbåndet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  jeg er hel vild med Memento Mori – Glam edt den er så fed og rå. jeg har siden min unge dage været ret vild med dødningehoveder og har også et tatoveret på min skulder, så dem vil passe rigtig godt til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har “Feeling lucky”, og det er gået hen og blevet mit yndlings-pod! Det er så simpelt og flot i sit meget mørke metal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Ej en fantastisk konkurrence!
  Har længe sukket over dine pods, og de står med tykt skrift skrevet på ønskesedlen til jul.

  Det jeg synes er så fantastiske ved dine pods er den dybere mening der ligger bag dem, og hvordan de simple og smukke er kombineret så fint. Den der helt klart er min favorit er Eyes-on-the-stars-feet-on-the-ground, da jeg synes det er så vigtigt at vi alle husker det. Og så er ideen med at kæde to pods sammen på denne måde genial og smuk.

  Jeg håber og ber at jeg vinder – for hold op hvor jeg beundrer og elsker disse pods. Håber snart min samling er fuldendt, og min arm kan stråle med god karma og stil !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi Enggaard

  Er helt vild med momento mori glam edt. – det er råt men alligevel feminint ;-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk mest vild med Raven (så håber at vinde, hvis der ikke vil blive produceret flere) og så When Lightning Strikes. Jeg kan godt lide de er enkle og simple :)
  Håber håber håber jeg er en af de heldige!
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Elsker alle din pods, men “Eyes on the stars, Feet on the Ground” må helt klart være en yndling for mig! Jeg lever selv meget efter det princip :)
  Glæder mig til at se hvilket du har valgt, som skal være en del af kollektionen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Vindfeld

  Jeg er vild med “raven” og dens betydning :) tror min absolut favorit må være “eyes on the Stars, feet on the Ground” den er helt utrolig smuk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Memento Mori Glam er min favorit. Det er nok fordi, at det skiller sig meget ud ved både at være meget råt men også glamourøst. Det er jo begge disse ting, der præger din stil og det er det, jeg finder så inspirerende. Og jeg elsker præcis den variation :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • celine

  Er ret forelsket i Memento Mori -Glam edt., men virkelig også i Raven, så krydser mine fingre super meget! :-)
  Din instagram er rigtig, rigtig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Hansen

  Jeg er ret vild med “When Lightning Strikes…” :-) Der er noget power bag designet og titlen, men faktisk kan jeg slet ikke forstån hvorfor “Raven” ikke kommer med til salg, da det helt sikkert tangerer til min favorit! Må håbe, at jeg bliver en heldig vinder! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Braüner Bisgaard

  Så skønne smykkepods!!
  Jeg er helt vild med “Raven” – smukt og enkelt udtryk. Jeg elsker naturen, det rå og enkle udtryk – og fjeren minder mig også om min forkærlighed for ord, litteratur og undervisning, så den er med til at understrege min personlighed. Den ønsker jeg mig! Det ville være en fantastisk forsinket fødselsdagsgave. Jeg har fødselsdag i næste uge. :)
  “Bee” er også en klar favorit, fordi jeg elsker dens vedholdende arbejde med at forsøde livet og pleje “familien” – den repræsenterer hele vores livscyklus. “Eyes on the Stars, Feet on the Ground” er også en favorit – smukt smykke også som et trendy mor/barn-smykke.

  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mahler

  Er nu meldt til nyhedsbrevet :-)

  Jeg kan bedst lide “Raven”, da jeg synes man ser fjer rigtig mange steder i modeverdenen lige i øjeblikket. Jeg synes det ser fedt ud med en fjer, om det så er på tøj eller på smykker :-)
  Den er virkelig flot og detaljeret!

  Kendte heller ikke det digt før, så ville lige sige tak for at jeg nu kender det!

  JulieM93@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kan bedst lide “When Lightning Strikes”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg synes at Dark Side of the Moon har et flot design og den er en af mine absolutte favoritter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes de er SÅ fine alle sammen, men mit yndlingspods er ‘When lightning strikes…’. Det passer så godt, for da jeg blev kærester med min kæreste for 9 måneder siden, slog lynet lige pludselig bare ned i mig (og i ham) selvom jeg havde kendt ham i et stykke tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://clamour4glamour.looklab.dk/info/words-of-wisdom-2/ <– dette indlæg fik mig virkelig til at tænke, og jeg synes simpelthen det er så pisse smukt skrevet. Så derfor er "when lightning strikes" mit yndlings – både pod'en og din t-shirt er to ting jeg virkelig ville ønske jeg ejede <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Årh, de er så fine alle sammen! Men “Eyes on the stars, feet on the ground” har bare et eller andet over sig. Især titlen på det er virkelig smuk, og så elsker jeg, at det (imodsætning til de andre) er et dobbelt-pod. “Raven” er dog også virkelig fint, og det er ærgerligt, at det er limited edition! Men så må jeg jo håbe på at vinde det her. ;-) Jeg har tilmeldt mig nyhedsbrevet fra ByBiehl, så nu krydser jeg fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk for første gang, rigtig begejstret for dit design med “Raven”, så det må pudsigt nok være den. Jeg kan ikke sige hvorfor de andre ikke rigtig har tiltrukket mig, men formentlig fordi de har mindet mig om Pandora eller lign. Ikke at der er noget galt i det, og misforstå mig ikke, dine designs er meget flotte, men “Raven” rammer mest plet hos mig, med sig rene look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes alle pods’ene er rigtig fine og der er en fin rød tråd. Min ynglings er dog “Dark Side of the Moon”; jeg kan slet ikke stå for kombinationen af lyst sølv og mørke sten. Desuden har jeg altid holdt af månen. Jeg elsker alt hvad den står for: lys på en mørk nat, det fjollede (månesyge), det romantiske, det dramatiske – you name it.

  Så må jeg bare krydse fingre! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna Heesch

  Jeg elsker “When lightning strikes”, da jeg mener det er den der repræsenterer Camille fuldstændig som du er! Hver gang jeg ser noget med et lyn på, tænker jeg på dig med det samme, så derfor er det min ynglings (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg kan bedst lide det nye! Det ligner en tatovering min søster og jeg har, jeg synes fjeren er sådan et smukt og fredfyldt motiv, i hvert fald hvis den er tegnet helt enkelt – meget skandinavisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Memento Mori – glam edt…. Bliver ikke meget finere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Højberg

  Huh, jeg kan rigtig godt lide dem alle, men jeg har nu en favorit, og den har jeg haft siden, at du viste den første gang frem. “When Lightning Strikes…”.
  Den er så fin i sin enkelthed, men den har samtidig styrke. Det kan jeg godt lide. Derudover synes jeg, at det er så fedt, at du har en historie bag dets motiv og navn. Jeg kan godt lide det personlige touch det har fået, og en god historie er altid rar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg synes at dette sidste design er klart det fineste og bestemt et, jeg ville gå med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla rudkjøbing

  Uhh min helt klare favorit er When lightning strikes.. Den siger så meget om min store kærlighed, at slå til i øjeblikket, følge sit hjerte og bruge den indre styrke vi alle har.. Elsker den!
  Kh fra camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  “When Lightning Strikes…” er min favorit – kan godt lide historien bag den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Kære Camille,
  Jeg må indrømme at jeg har flere favoritter iblandt dine pods. Nok især ved dem, hvor jeg har læst om din tanke bag dem herinde. Derfor tror jeg også, at det er When lightning strikes… der må være min favorit. Jeg er selv fascineret af lyn og det naturfænomen de er, og din tanke bag lynet synes jeg også er skøn. Derfor er det min favorit.
  Men jeg er nu også ret vild med Raven!!! Og Dark side of the moon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kan faktisk bedst lide den nye “Raven” med fjeren fordi den er så fin og enkel i udtrykket og fordi jeg godt kan lidt symbolværdien i fjeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Park

  When lightning strikes er klart mit yndlings. Historien bag, udseende og udtryk. Need no more words. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Min favorit er “Raven” af flere grunde. Jeg er vokset op med en far, der havde fugle som hoppy, så har været med til at håndfodre et utal af fugle, så “Raven” minder mig om min barndom og om min far, som lige har fået konstateret kræft (heldigvis med en rigtig god prognose). Lige pludselig bliver man mindet om at ens forældre ikke er her forevigt og et armbånd med “Raven” ville være som at have min far med mig altid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaMB

  “Menmento mori – glam edt.” er klar min favorit af ovenstående. Men må sige at jeg også er ret tosset med “Raven”, der passer lige til mig, da jeg inspireres meget af naturen (især dyreverdenen) i både mit hjem og min påklædning.
  “Eyes on the stars, feet on the ground” er nu også helt fantastisk – både design og budskab taler i høj grad til mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg kan bedste lide Memento Mori Glam ,fordi den er supercool,og rigtig flot,er tilmeldt nyhedsbrevet. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det må være “When Lightning Strikes…”
  Jeg elsker den betydning du tillægger det, og de mange måder, som man kan tolke det på.
  Jeg har valgt at tolke det således, at hvis det lyner skal man ikke altid søge ind under træer, man skal tage nogle chancer. Måske går det, måske ikke, men så har man i hvert fald forsøgt.

  Knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K

  Jeg er stadig helt vild med When Lightning Strikes… og det tror jeg ikke ændrer sig lige foreløbig. Hvorfor, er lidt svært at forklare. Det kommer sig både af designet, som er så dejligt simpelt og helt fantastisk stilistisk set, men samtidig tror jeg også at det at have fulgt din process her på bloggen, hvori du har beskrevet hvordan designet udviklede sig, og tankerne bag det, giver et helt andet tilhørsforhold til det. Det kan godt være at det er “dit design”, men alle vi læsere bliver også en slags interaktiv del af arbejdet, i og med at vi kommer så tæt på som vi gør – så tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise SJ

  Den er svær! Men, jeg er vild med dine memento Mori pods :) begge er rigtig rigtig flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise SJ

   De er lidt edgy og på samme tid rigtig feminine! jeg er vild med den ‘normale’ udgave, hvor kraniet er blankt. Jeg kan ganske simpelt ikke forklare hvorfor, men det er vildt tiltalende og betagende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisen

  Min yndlings pod er ‘”feeling lucky”, fordi jeg godt kan lide ideen om, at man gennem sit livssyn, selv kan forme sit liv og sin lykke. Derudover føler jeg mig som verdens lykkeligste, da jeg lige har mødt manden i mit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker “when lightning strikes”, både udseendet men også betydningen med “When lightning strikes, strike back” – det rammer bare et eller andet inde i mig, som på en eller anden måde giver mig styrke, når jeg er nede til at slå igen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Synes firkløveren Feeling lucky er det fineste. Der kan lægges mange fortolkninger i et firkløver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaMB

  “Menmento Mori – glam edt.” er klart min favortit. Er også ret vild med “Eyes on the stars, feet on the ground” der taler til mig med sit fine budskab, samt rå og smukke design. Må også sige at jeg er ret tosset med “Raven” der passer godt til mig, da jeg lader mig inspirere meget af naturen (i høj grad dyreriget), både i påklædning og i mit hjem.
  Krydser fingre, og glæder mig til at se de designs der jo tilsyneladende har kunne slå “Raven” af pinden ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  “Memento Mori -Glam edt.” og “When Lightning Strikes…” er mine top favoritter. Synes de er så smukke, og rå – lige min stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Romby

  En skam den smukke Raven ikke kommer i produktion – den er ellers fin.
  Mine (for ja, man kan jo ikke bare vælge en) yndlings er “Eyes on the stars, feet on the ground” (doppeltpod med dejlig livsfilosofi), “When lightning strikes” (Lyn er smukke og det er historien bag også) og “Memento Mori -Glam edt.” (bare fordi, jeg synes dødningehoveder er for seje)
  Tak for en rigtig inspirerende blog – som jeg dyrker helt vildt nu som overspringshandling i stedet for at læse til eksamen …. Fy til mig.
  God tirsdag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Elsker alle pods, men hvis jeg nu skal vælge én, så må det blive “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”, fordi der er ikke noget bedre end en masse succeshistorier og at opnå en masse fede ting, men samtidig er det også fedt at huske hvor man kommer fra, da det i mange tilfælde, har gjort en til den man er ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med lynet, udelukkende fordi jeg rigtig godt kan lide citatet “When lightning strikes, strike back” og historien bag.
  Citatet betyder virkelig meget for mig, og er noget jeg virkelig prøver at leve efter, hvilket har resulteret i rigtig mange gode ting, som ikke ville være sket uden at have det citat i baghovedet ;-) Er evig taknemmelig for at du har skrevet det citat her på bloggen :-)

  Er også generelt vild med at der er en historie bag alle de forskellige designs, det giver dem virkelig noget ekstra, og viser hvor meget arbejde og tanker der er lagt i dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig vild med alle ‘dine’ ByBiehl-pods – de er rockede, rå og samtidig smukke og feminine.

  Min ultimative favorit er ‘Dark side of the moon’ fordi looket er så underspillet og diskret, og alligevel super eksklusivt. Og så kan jeg ikke komme på særlig meget der er smukkere end en nattehimmel kun oplyst af en klar måne og uendelig mange stjerner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  De er alle fine, men min favorit er klart raven, sikke en skam den er valgt fra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  De er alle super fine, og fine referencer til personer/hændelser og et par stykker af dem har du tattooveret….smuk symbiose

  men dark side of the moon er min favorit, har nemlig også tre smukke stjerne i mit liv, og desuden er det titlen på et af mine ynglings albums fra Pink floyd <3

  ps fedt du blev omvendt og nu er på på Instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  Efter lidt tænketid, måtte jeg beslutte at jeg ikke kunne vælge, jeg er nærmest en smule besat af både “Dark Side of the Moon” og “when lightning strikes” – den sidste i sær på grund af budskabet.

  Følger din skønne blog dagligt, tænkt nu hvis man går glip af noget nyt :i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Gregersen

  Jeg er helt betaget af det fine vedhæng med fjeren, som du også har vist på det orange bånd! Simpelthen så yndigt på den fede og “ikkelillepigedemåde”.

  Eftersom jeg er studerende, står det lidt småt til med pengene her for tiden, og jeg har derfor lidt for sjældent fornøjelsen af at erhverve mig ting “I want to have”, i stedet for ting “I need to have”.. Så tænkte at denne give away var en fantastisk mulighed for lige at kunne tilføje lidt ekstra til min smykkesamling :)

  Mange hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise p

  Er pjattet med memento mori glam edt.! Som kunsthistoriestuderende er jeg ret vildt med barokkens vanitassymboler, og derfor også tematikken bag denne pod!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  “Bee” er min favorit. Den er enkel i designet, sød men samtidig rå(måske med et vibe af hveps?).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan virkelig godt lide “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”. Der er noget super klassisk og alligevel lidt kant over det.
  Derudover er jeg helt vild med Poe, så ville elske at sporte “Raven”. -Min yndlings Poe er dog “The Tell-Tale Hart” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Selvom jeg synes, de alle er utroligt fine, så må jeg nok vælge Raven som min nye favorit! Jeg elsker, at designet er så simpelt, og så er jeg stor, stor, Poe fan, så jeg synes, det er mægtigt ærgerligt, at Raven ikke også kommer til salg.
  Derudover kan jeg enormt godt lide Feeling Lucky;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Min favorit er ‘dark side of the moon’. Det er sådan et man bliver nød til at nærstudere en ekstra gang for at få alle de fine finesser med sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hpl

  Jeg kan bedst lide memento mori glam edt. Jeg kan godt lide, at der er arbejdet på hele fladen, de små fine ujævne streger, som danner rammen om ansigtet, det glitrende kontra det rå. Og selvfølgelig også dine tanker bag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  De er jo alle sammen fine.. men kan rigtig godt lide “Eyes on the stars ….”. Jeg synes det er så fint med kæden mellem de 2 pods.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mit yndlingscharm er “Feeling Lucky?”. Jeg synes at det er en smuk tanke at man selv kan træffe beslutningen! I det hele taget er jeg rigtig vild med dine charms og “When Lightning Strikes…” må nok være min runner-up :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Uha jeg synes også det er super svært at vælge.
  Jeg har jo fra start været helt vild med memento mori glam edt fordi det er scull inkl glimmer – hvilket giver mig en association til 70’er glam som jeg elsker. Og så er det det eneste der rigtig skinner så man kan se det længere væk fra.
  Men samtidig ELSKER jeg også eyes on the stars…. fordi tanken bag er så fantastisk. Og så er det store og lille pod sat sammen med kæde skide smart :)
  Ej – jeg kan ikke vælge…
  Okay memento er mit yndling! Intet slår glitrende sten!!!!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en kæmpe fan af , “When Lightning Strikes…” – fordi at det, fra første gang de nævnte det, ramte noget i mig. Jeg kan relatere helt vildt til det lille udsagn. :-))

  http://www.saveurblanc.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene W.

  Lækker konkurrence :-) Mit yndlingspod er “eyes on the stars..” – man skal turde at drømme stort, og det er et mantra, jeg prøver at leve efter.
  Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  Eyes on the Stars min absolutte favorit.. Smuk, symmetrisk, fin, grov, enkel, kompleks og så siger titlen egentlig resten! Eyes on the Stars <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  “Dark side of the Moon”, har noget med månen og de tre sten ku repræsentere min lille familie så fint. Men har flere favoritter i din kollektion – bl.a. “When Lightning Strikes…” som jeg synes er så mægtig fint, både i udtryk og symbolik. Jeg kunne også nemt falde for “Raven” – den fine, bløde og sårbare fjer printet i det hårde metal er et fint symbol på hvor kontrastfyldt livet kan være… Jeg håber meget jeg vinder! /S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise L.

  Jeg synes faktisk at dette er et af de smukkeste du har lavet og derfor håber jeg bestemt også på at vinde det, ellers håber jeg at du laver noget lignende som kommer til salg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rick

  De er super flotte alle sammen. Er sikker på det har været en skæg og fornøjelig proces at være med til :-)

  Jeg synes hver især de repræsenterer noget i mig, men Feeling lucky kunne jeg godt snart se lidt i aktion :-)
  Savner en kæreste skal jeg sige dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg kan bedst lide “Feeling Lucky”. Den minder mig om, at man nogle gange skal stoppe op og tænke over de personer, man har i sin hverdag. Når jeg gør det, føler jeg mig meget heldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow det vil jeg da virkelig gerne vinde! En skam det ikke bliver sat til salg. Mit ynglings charm er klart memento mori. Elsker detaljerne i dødningehovedet og synes de sorte sten er skønne. Råt og feminint lige som jeg kan lide det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Yndlings er “When lightning strikes…” – herefter “Raven” elsker det enkle :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  When Lightning Strikes synes jeg, er utrolig smuk, og derfor er den min favorit. Ih, jeg håber, at jeg vinder, for dette pod er også så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snillemille

  Hej Camille.
  Det er jo svært at skulle vælge hvilke der er yndlings. De to som jeg har på hele tiden (altså hele tiden, dag og nat, uge for uge, måned for måned) er
  “When lightning strikes…” og ¨Memento Mori”. De indkapsler bare det hele for mig, så ord bliver overflødige. Jeg vil med de smykker jeg har på, gerne vise/fortælle hvem jeg er, og med disse to, behøves jeg ingen ord.
  ¨Fjeren¨er bare så fin og let, og vil tilføre mit armbånd noget ¨lyst¨her i det mørke efterår og vinter.

  kh
  S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Raven pod :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Jeg kan allerbedst lide det nye pod: Raven

  Jeg håber jeg har heldet med mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Syntes de er så fine alle sammen, og de udstråler en ro og samtidig noget råt…hvis jeg SKAL vælge et led, så må det være : Memento Mori -Glam edt. Elsker at det udstråler noget råt, men samtidig har et fint finesse med de små sten. Er generelt bare helt vil med hele looket i kollektionen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes de er meget fine alle sammen, men min favorit er Eyes ón the Stars.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  “When Lightning Strikes…” er klart mit favorit pod, da det minder mig om, at man skal være taknemmelig for det man har og får! Man skal lade være med at kaste med sten, når man selv bor i et glashus, og man skal være glas og tilfreds med det liv man har, da man aldrig ved hvornår det hele slutter. Så lev livet og nyd det! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeelsker “When lightning strikes…” !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ravnen er helt klart min favorit – The raven er et af mine absolut yndlingsdigte. Kan anbefale bogen Usher’s Passing af Robert R. McCammon, der tager udgangspunkt i digtet, super spændende bog. Håber jeg vinder, ville være vildt cool at have et armbånd der matcher :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er ret så vild med hele rå-heden i podsene! ;)
  Udover “Raven” som jeg er helt vild med – vil der på ønskesedlen også være at finde “Eyes on the Stars” og “When Lightning Strikes”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Synes rigtig godt om både “When Lightning Strikes” og “Eyes on the Stars. Feet on the Ground”, men hvis jeg skal vælge en ynglings-pod må det blive “Eyes on the Stars. Feet on the Ground” – synes den er super cool, og derudover synes jeg den har et dejligt budskab! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Hvor er de bare fine og skøn symbolik! Jeg er vild med raven og feeling lucky :) Jeg synes det er de 2 symboler der passer bedst til mig og min måde at anskue mit liv på pt. Det er sådan jeg har det lige nu… Om nogle år kan det være det ser anderledes ud:)

  Rigtig fint armbånd <3

  Mvh.

  Annesofie Kjeller Larsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M.

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg mægtigt gerne have “Memento Mori – Glam edt.”, da jeg ikke kan få nok “bling”; jeg var nok en krage i mit tidligere liv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Er sikker på det nye design, som ikke er vist endnu, er det flotteste… For hvis det er valgt frem for Raven, må det være helt fantastisk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg er helt vild med “When Lightning Strikes…”, men også “Memento Mori – Glam edt” er cool! De er begge meget rå, men stadig super fine og feminine til et spinkelt håndled :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie M.S.

  Jeg er virkelig vild med “Eyes on the stars – feet on the ground”…. Den er super fin alene og sammen med andre, og så er det ind i mellem godt lige at minde sig selv om at holde fødderne på jorden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte A.

  Min favorit er When Lightening Strikes – lynet er bare super flot i sin enkelthed, og så er historien bag så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Østergaard

   Jeg kan ikke vælge! “Memento Mori -Glam edt.”, “Dark Side of the Moon”, “When Lightning Strikes…” er nok mine favoritter og også “Raven”. Tror faktisk den er favorittEN :) Er generelt vild med dine pods fordi, det er tydeligt at det er gennemtænkt design, hvor der er lagt energi i detaljen – men er samtidigt enkelt design med kant. Glæder mig til at se, hvad der er valgt til fordel for “Raven” :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Helt klart den med fjerdes på! -det er super enkelt og smukt(-: ville elske at eje det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Ibsen

  Jeg er vild med dine pods, og har de fleste af dem (mangler kun 2 – godt det snart er jul;-)) som jeg bruger dagligt. De er smukke hver især, og kan godt lide at du har lagt tanke bag dem – og den jeg altid sidder og studerer er “Bee”. Jeg synes bare den er så fin og der er så mange fine detaljer i den, så den er min favorit:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Hold nu op, hvor er det svært at vælge! Jeg elsker alle dine pods – de er simpelthen så smukke!

  Jeg har snævret det ned til to: “Raven” og “Memento Mori -Glam edt”.
  Her på det sidste har jeg haft en ting for både fjer og skulls. På trods af, at fjerene er så legende lette, er der alligevel noget råt ved dem, og netop dét elsker jeg ved dem. Omvendt er jeg vild med skulls, fordi de ikke længere behøver at være dystre, men kan peppes op, og blive fem-rock. Og hvem kan ikke bruge noget glam? Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Jeg har så længe haft kig på dine fine pods, SU’en har bare ikke rakt til det (endnu), så jeg håber virkelig at vinde!

  Jeg kan bedst lide “Eyes on the Stars, Feet on the Ground” – det er simpelhen så flot og gennemført, og så elsker jeg betydningen bag, du forklarede om her http://clamour4glamour.looklab.dk/accessories/eyes-on-the-stars-feet-on-the-ground/ :)

  Jeg er allerede tilmeldt mig byBiehls nyhedsbrev.

  Krydser fingre!

  /Lilja L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit er “when lightning strikes…” pga historien bag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Årh, må man kun vælge et…? Jeg kan lide flere af dine designs og også det nye “Raven”.
  Jeg er måske mest vild med “When Lightning Strikes…”. Designets simplicitet står i kontrast til de mange fortolkningsmuligheder lynet og navnet byder på; det er interessant. Derudover er det jo ganske enkelt bare smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Andersen

  Memento Mori glam edt. er min yndlings, da jeg elsker alt der glitrer! :-) Samtidig synes jeg kontrasten mellem det glimtende og dødningehovedet er virkelig fin! Dog elsker jeg navnet på “eyes on the stars, feet on the ground” – så sigende! Og designet ligger tæt efter memento mori glam!

  Du er sgu dygtig til det du gør Camille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg synes, at de alle sammen er så fine, men jeg må nok sige, at “Eyes on the Stars, Feet on the Ground” er min favorit! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvor er de bare fine :-)
  Mine favoritter er “when ligtning strikes..”, fordi den simpelthen er så meget dig! Også er budskabet i det værd at huske på hver eneste dag. Desuden er “Feeling Lucky” også en favorit, da den er så fin – og hvem kan ikke bruge lidt held (og kærlighed, da bladene ligner små hjerter..).

  Hvor ærgeligt at “The Raven” ikke kommer til salg – den er jeg helt vild med! Så fin, enkelt og elegant!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg kan bedst lide “Bee”. Bien symboliserer noget med balance i naturen for mig, og måske bliver jeg engang biavler. Hvis jeg kan lære at lade være med at stresse :)

  Men nu bliver jeg i tvivl, for Raven er også fed, og jeg ville rigtig gerne vinde den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hinze

  Jeg er ret vild med denne pod som du udloder, the raven. Det er min yndlings.. jeg synes den er simpel og elegant. Håber jeg vinder :)
  Mvh
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det er uden tvivl When Lightning Strikes der er min favorit!! Den sødeste historie bag. Smukke ord, som giver udtryk for noget skæbnesvangert. Den kunne være en god reminder om håndleddet; en reminder om at huske leve efter mavefornemnelsen og passionen! -ikke mindst når hverdagen af og til tager overhånd :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine v

  Bee!!
  Den er for cool, selvom det er svært at vælge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Eyes on the Stars, Feet on the Ground

  Hvorfor? Jamen det er vel indlysende, ikke kun ordsproget, men det er da også et vildt fedt pod, hvor kæden ligesom tilfører det noget råt til det ellers lidt polerede look, som armbåndet ellers hurtigt kan få på afstand. Og jeg er en sucker for rå detaljer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg kan bedst lide denne her: Memento Mori Glam
  Varenr.: 1-708b-B
  Pris: DKK 1.495,00
  ‘Skull’ i sort rhodineret sølv og sorte zirkoner

  Den er SÅ sej! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Mit ynglingspod er helt klart “Eyes on the Stars, Feet in the Ground”, pga. selve budskabet er et jeg selv forsøger at huske i hverdagen og fordi det er super flot design samt at det skiller sig ud fra de andre pods!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  Eyes of the stars fordi stjernen er speciel , fin og detaljeret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • When Lightning Strikes er min yndling. Det er så fint :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina B

  Min farvorit er klart “Eyes on the stars” og så dit nye design :)
  Det giver bare en kanon betydning med deres navne og lækkert design ;)

  Glæder mig til a se mere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh… Det design jeg allerbedste kan lide du har lavet er “etes ón the Stars, feet ón the Ground” da det minder mig om det stærke bånd jeg har til dem jeg elsker og det der er vigtigst i livet…
  Dejlig dag til alle kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beata Larsen

  Synes bedst om Eyes on the Stars, super enkelt men elegant design. Håber at jeg vinner min alle første byBiehl smykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM

  Jeg synes, at alle dine pods er meget veldesignede, og jeg elsker, at de er så gennemtænkte.
  Jeg føler mig meget inspireret af den symbolik, der ligger i hver i sær.
  Min yndlingspod er “Feeling Lucky?”. Den ville jeg elske, at kunne gå og kigge på,da vi om ikke særligt længe udvider familien fra et tre- til et firkløver:-)
  Desuden synes jeg nostalgien ved denne pod er fantastisk – jeg havde selv et firkløver-vedhæng på min barndoms charm-armbånd – er vild med denne nyfortolkning, som passer til en voksen kvinde:-)

  Jeg får allerede nyhedsbrev fra Biehl.

  Bedste hilsner Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MD

  “when lightning strikes” er min farvorit. Mottoet er et der giver mig kampgejst i livets lidt mørke tider. Det ville passe så fint i min smykkegarderobe, hvor det mest fortiden er oxideret og neon. Jeg ville sætte det sammen med et smykke jeg fik af min mormor på en neonfarvet snor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie BJ

  Jeg kan rigtig godt lide “Eyes on the Stars, Feet on the Ground”. Synes budskabet bag er rigtig fint og vigtigt, og så der den bare super lækker ud, når den hænger på håndledet.

  Synes at “Raven” er virkelig fin, ærgerligt den ikke kommer til salg. Håber den alligevel må komme til at sidde på mit håndled… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Lucie

  det er så svært at vælge, men jeg er og har fra start af været vild med ‘when lightning strikes’. din personlige historie bag er rigtig smuk, og så synes jeg generelt bare, at lyn er smukke, uforudsigelige og rå på samme tid :-) dog er jeg fra dette øjeblik også ret så tosset med ‘raven’. et enkelt smukt pod, der kunne være en perfekt diskret hyldest til poe på min arm. jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Sørensen

  Eyes on the Stars, Feet on the Ground – synes kæden er sådan en god idé og fed detalje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Koch

  Jeg kan bedst lide “bee”. Simpelthen fordi det er den fineste:-) den er meget anderledes end de andre, som er mere grafiske og enkle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en speciel favorit: jeg er helt vild med dit lyn. “when lightening strikes, skrike back!” jeg synes det er så sindssyg fedt og cool lavet! Jeg synes bare det er sp gennemført. Basta bum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Er helt forgabt i det nye raven pods..! Min anden favorit af dine pods, er Momento Mori – jeg synes det er fantastisk, hvor detaljeret du har designet skull’et, når selve pod’et er så lille! Rigtig flot arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Uh, det er faktisk svært. For de er allesammen SÅ fine!!

  Meeeeen, hvis jeg SKAL vælge, så må jeg nok (som den lidt håbløse romantiker, jeg vist er) indrømme at min favorit er ‘when lightning strikes’… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine favoritter er Eyes on the Stars, Feet on the Ground – både fordi den er flot og fordi den har en betydning.

  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Dark Side of the Moon er min favorit, da det på samme tid er råt og feminint :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  “Dark side of the moon” er klart min favorit, da jeg som barn altid har været dybt fascineret af månen. Og selv som voksen, er jeg stadig stor fan af månen. Kan stadig blive fascineret, når jeg kigger op på himlen og ser, at der er fuldmåne. Månen giver mig indre ro, giver mig lov til at bevæge mig ind i en fantasiverden (har som barn altid troedet, at der er liv på månen) og giver mig gode minder fra barndommen.

  Synes det er smukt med de 3 sorte sten, som symboliserer de 3 betydningsfulde personer i dit liv. Simpel og smuk tanke!

  Ærgerligt at raven ikke bliver produceret, virkelig smukt design. Øv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Min favorit er “Mementori Mori Glam” – af den simple grund, at jeg virkelig elsker skulls og lidt “bling” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gudrun

  Uha det er svært at vælge, men tror at “Dark side of the moon” er min favorit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Ø

  Jeg har længet ønsket mig at få tatoveret en fjer, faktisk i den stil som den du har designet på pod’en, derfor er det selvfølgelig den pod med fjeren jeg allerbedst kan lide, selvom de alle har hver deres charme. Jeg har tit brugt fjeren og fuglen som et slags personligt symbol, da jeg synes det symboliserer frihed og sjovt nok har lidt reference til mit navn, derfor faldt valget på den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Ø

  Jeg er allerede tilmeldt deres nyhedsbrev, håber stadig jeg kan deltage !
  Jeg glemte at skrive navnet på den pod jeg er mest vild med, det er selvfølgelig “Raven” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med “Dark Side of the Moon”, som minder mig om min kæreste. Jeg er meget mørkeræd, hvilket også har været med til at gøre, at jeg ikke har haft det særlig godt med, at være ude når det er mørkt. Min kæreste har dog siden før, vi blev kærester snakket om, hvor fantastisk mørke er, og specielt hvor fantastisk månen er. Derfor har han stille og roligt prøvet at udsætte mig for mørke, for at fjerne lidt af min frygt. Dette er på nogle punkter også virket, og har endda fået mig til, at elske at sidde i et mørkt lokale og betragte månen. Så derfor er det virkelig mit yndlings pod :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Jørgensen

  Jeg må faktisk indrømme at jeg bedst kan lide “raven”. Er vild med at den ser rå ud, på trods af det fine blanke sølv og den “bløde” fjer.
  i forhold til dine andre pod’s er den noget mere markant, både i farverne men også i forhold til overfladen, så kan måske godt forstå du har valgt den fra – selvom det ærger mig :)
  Glæder mig til at se hvad du så har tilvalgt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! jeg synses de er meget smukke, jeg kan godt li’ det lidt rustikke, når jeg vælger smykker, aldrig noget meget skinende og blankt. Hvis jeg skal vælge ville valget stå imellem: “Feeling Lucky?”, “Bee”, “Memento Mori -Glam edt og det ville blive et svært valg, at skulle vælge imellem dem!
  kh. Lissen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Gøtke

  Jeg er helt vild med “Raven”! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise P

  Min favorit må være when lightning strikes, syntes den er så pæn :)Og så er historien bag helt fantastisk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Min ultimativ ynglings er Memento Mori -Glam edt. Den vil passe så fortryllende godt til min elskede skull tatovering, der er fyldt med tanker og reminder om livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lei

  Kan bedst lide Eyes on the Stars det er bare så sødt og fint

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Petersen

  Nr fire fra højre “Memento Mori -Glam edt.”. Det med kraniet. Jeg går meget til rocka billy traf og dette led ville passe rigtig godt til stilen. Det er i øvrigt nogle rigtig flotte armbånd du sælger, jeg kunne mildes talt købe mig fattig herinde :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie L

  De er så fine alle sammen, og hvor er det dejligt at der er en rød tråd. Jeg er vildt med “Dark side of the Moon”, det lyse sølv og de mørke sten er den fineste kontrast og fremhæver stenene så flot! Det er ærgerligt at Raven ikke bliver produceret, den er så fin!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit er “When Lightning Strikes…”, på grund af historien bag, og ja så er den også pæn ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg syntes at alle dine designs er flotte på hver sin måde, kan rigtig gode lide at du går op i detaljerne, og at der er en historie/tanke bag hvert design! …..men hvis jeg skulle vælge et, ville det være “When lightning strikes…” Syntes rigtig godt om designet, og så er det bare en god sætning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg er helt vild med “When Lightning Strikes”. Det er så meget dig, og jeg elsker din stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Dejligt at se lidt nye designs til bybiehl :-)
  Jeg er mest betaget af det med fjeren – “Raven” Simpelthen så fint i sin enkelhed, så meget æstetik over det og ikke for prangende….OG blev da lige fristet af at læse om digtet, som du refererer til-WOW!! Intenst!! Mørke og mystik passer jo perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lino Munch

  Jeg har to favoritter “Dark Side of the Moon” og “When Lightning Strikes…”. Skal jeg vælge mellem de to, hølder jeg mest til “When Lightning Strikes…. Elsker at det er mørkt(bruger selv meget mørke farver og forskellige strukturer i mit tøj) og at det er kombineret af flere elementer. Det er både mat og blankt, og det er rundt og kantet. Kan godt lide når modsætninger mødes og der er “flere sider af samen sag”. Det er også derfor jeg også er vild med “Dark Side of the Moon”. Har altid været facineret at månen og elsker at der er to sider af en ting. Det ser ud på en måde (det synlige), men der er også en anden side der ikke er synlig + månen er konstant foranderlig. Lynet minder mig om at leve i nuet, springe ud i tingene og ture tage chancen når den er der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Louise

  uhh det er svært, men så alligvel ikke det må være Feeling Lucky, firkløvere har en særlig plads i mit hjerte ved ikke helt hvorfor. snart skal den foreviges bag det ene øre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauv…hvor er de fine…jeg kan faktisk bedst lide raven…så jeg krydser fingre, og håber lykkens gudine kommer denne vej ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ja, nu er jeg jo ked af, at the raven (fjeren) ikke kommer i produktion.. Er vild med det motiv – og har det da også tatoveret på indersiden af overarmen!
  Men ellers er lynet også super cool :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] husk I finder, og deltager i, konkurrencen om Limited Edition pod “Raven” lige her. Og ps. jeg trækker lod helt tilfældigt blandt alle besvarelser, så I behøver ikke skrive et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Jeg har altid været helt vild med When Lightening Strikes. det er så simpelt og siger alligevel så mange ting gennem historie og symbolik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ihh, hvor er det fint! Det ville jeg gerne have siddende på mit håndled :)
  Og tak for en fantastisk blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Feeling lucky er min favorit fordi jeg altid har elsket kløvere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg kan bedst lide “Dark Side of the Moon” – synes det er SÅ flot! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Pultz

  When lightning strikes – fordi den minder mig om hvordan jeg havde det da jeg mødte min dejlige kæreste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Astrup

  When ligthning strikes – man ved aldrig hvornår lynet slår ned, på den gode og den dårlige måde! Live life!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Kierkegaard

  Eyes on the Stars, feet on the Ground, fordi den er så super smuk:) elsker den rå kæde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Synes at enes ón the Stars, er super fed- den skiller sig lidt ud og får mig til at tænke på mine 2 stjerne der er forbundet- god symbolik :)
  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kijo

  Når man nu skal vælge mellem alle dine skønne pods, vil jeg vælge Feeling Lucky, da jeg syntes designet med at man selv kan “vælge” om det er den 4 kløver eller en 3 kløver er så fint.. Og så elsker jeg alt med 4 kløvere.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Camille.
  For mig er det Feeling Lucky og memento mori som er favoritterne. De minder mig om, i hverdagen, at livet er kort og man er sin egen lykkesmed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Mark

  Min favorit er podet “Felding lucky?” dels på grund af det søde, lidt buttede udseende og dels på grund af navnet! Det er sødt og lidt kækt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Raven! Åh gud, Raven.

  Edgar Allan Poe har fulgt mig siden jeg var en 12-13 år gammel, og han står mit hjerte meget nær. Ingen forfatter rører noget i mig, som han gør det. Netop The Raven var faktisk det første af hans værker, jeg stiftede bekendtskab med, og derfor har det også en helt speciel betydning for mig :)

  Ironisk nok er jeg faktisk panisk angst for fugle, men helt Bruce Wayne-agtigt har jeg samtidig en dyb fascination af netop ravnen… så hey, stik mig et Raven-pod, som jeg kan bruge som mit vartegn, når Raven Girl her engang skal tilkaldes via lysbillede på himlen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kan bedst lide “Memento Mori -Glam edt”, men synes også at dine naturinspirerede pods er flotte – Raven, Feeling Lucky, Bee – men det er nok også fordi jeg er biolog ;)

  Håber jeg vinder :D!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes det er flotte alle sammen, men mine favoritter er Dark Side of the Moon, When Lightning Strikes… og Memento Mori. Og hvis jeg skulle vælge en blev det nok Memento Mori.
  Tak for en skøn blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Mit yndlings er det med firkløver, men kan også rigtig godt lide “raven” og har begge motiver på line&jo øreringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke R

  Jeg kan godt lide raven ellers er det dark side of the moon, pga den fantastiske symbolik:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helledk

  Jeg er vild med memento mori-glam!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Camille.

  “Leave no black plume as a token of that lie thy soul hath spoken!
  Leave my loneliness unbroken! – quit the bust above my door!
  Take thy beak from out my heart, and take thy form from off my door!’
  Quoth the raven, `Nevermore.'” – Jeg ville dog ikke have noget imod at ravnen efterlod en smuk lille sort fjer om mit håndled :)

  Mine favoritter er helt sikkert “Raven”, “When Lightning Strikes…” og “Memento Mori – Glam edt.” men nr. 1 er helt sikkert “Raven”, kan godt lide kontrasten mellem sølvpod’en og den sorte fjer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg tror at Bee er min favorit, da den er superfin og deltajeret. Jeg kan rigtig godt lide det naturlige i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie

  Er vild med alle, men favoritten efter “Raven” må blive “Bee” Super ,super fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Åh det ville klæde min arm. Jeg krydser :-)

  /Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Bach

  Jeg kan bedst lide memento mori glam edt., fordi alting bliver lidt bedre i glam edt.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med “Memento Mori -Glam edt”. Det minder om mig og min stil… Jeg er både til det rå, jeans, læder, nitter, og biker boots samt glimmer, stilletter og feminine smykker.
  Det er jo egentlig modstridende stilarter, men det er sådan jeg er og jeg elsker det!
  Derudover er jeg vild med “when lihtning strikes”, men det er pga. budskabet ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Memento Mori – Glam Edt.

  Er bare vild med dødningehoveder og deres æstetik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min favorit er helt klart “Dark side of the moon”.Af 2 grunde : Det er smukt tidløst design og Pink Floyd er mit yndlingsband! Godt nok ikke lige den sang somyndlings men stadig fabelagtig. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Som stor fan af både Pink Floyd, og armbånd er “Dark side of the moon” klart min favorit:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  De er SÅ smukke, alle sammen. Men især Raven synes jeg er fantastisk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Min favorit er klart When Lightning Strikes… Fordi lynet i sig selv er så smukt et minimalistisk symbol på noget så stort og voldsomt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Runge Henriksen

  Jeg er vild med “Feeling Lucky?”, fordi den minder mig om min barndom. Og fordi den symboliserer så mange ting, som jeg bare elsker. Og hvis den en dag kom til at sidde på mit håndled, ville den minde mig om at jeg er heldig hver eneste dag jeg har med dem jeg holder af, for der er så mange mennesker der ikke er så heldige/priviligeret. Samtidig vil den måske give mig det held, som jeg indimellem føler jeg mangler, selvom jeg nok inderst inde ikke rigtig mangler noget.

  Jeg håber at der snart kommer til at sidde en af dine smukke pods på mit håndled, gerne Raven, for den er også bare så smuk, og når man først har et, er der jo en god undskyldning for at tilføje nogle flere af de meget fine pods til samlingen. Og så vil det bare være den perfekte fødselsdagsgave at vinde i denne give-away :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita

  “Eyes on the stars” – elsker den lidt mere rå fortolkning af en pod, så den bliver knap så fin og pæn og får lige lidt mere kant. OG så passer titlen perfekt på min livssituation lige nu og her, en god lille reminder …..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Pernille

  Åh, sikke en lækker konkurrence! Jeg er helt vild med Memento Mori Glam – nuj, den er flot! Elsker blandingen af råt og glam! Men jeg må sige at dit nye pod med fjeren kommer meget tæt på – hold op den er fin! Glæder mig til jeg er færdiguddannet og får råd til dem. Godt arbejde – du er så dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • -Camilla

  Altså én favorit er svært… Synes Eyes on the Stars, Feet on the Ground og Memento Mori -Glam edt. er rigtig skønne og lidt rock til en pæn pige, men min favorit er nok Feeling Lucky?, da den minder mig om min mor som altid finder firkløvere til mig.. Har en forgyldt i min halskæde! Den sidste hun fandt til mig var da vi gik en tur dagen før jeg skulle aflevere speciale i august. Den er i min kopi af specialet for held -jeg modtog mit bevis igår, så føler mig bestemt heldig og stolt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg kan bedst lide den nye “Raven” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Mine to favoritter er “when lightning strikes” og “memento-mori glam edt”.
  When lightning strikes fordi at jeg synes budskabet er meget stærkt.. Memento-mori glam edt. Fordi jeg synes det er super flot design!! Det er råt, samtidig med at det er elegant! Alt i alt er det bare fantastisk arbejde :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Jeg har et eller andet for skulls, så det må blive Memento Mori der er favoritten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes at Dark side of the moon er vildt smuk og min favorit.
  historien bag kan man selv genkende
  <3 Deler med stor glæde med alle og håber denne gang heldet er med mig så jeg vinder <3
  håber at være blandt de 3 heldige <3 er bare helt fortabt i den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  Ville have sagt, det udloddede *;), for jeg er vild med “fjer” og dens betydning for mig.
  Jeg kan også godt lide “Bee”, fordi jeg ofte “sammenligner” livet-mig selv- udfordringer med, at bien ikke skulle kunne flyve, pga dens vægt.Men det ved den ikke-og flyver :))
  Skøn tanke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har to favoritter, kan jeg se nu… Det nye Raven (en skam det ikke vil blive solgt), da jeg er vild med den mørke fjer mod den lyse baggrund (og wow, nogle fine detaljer du har fået med!), samt Dark Side of the Moon da månen, og det den repræsentere, er fascinerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna C. Petersen

  Jeg er faktisk helt vild med ‘Raven’, og lige nu er jeg i gang med at spare op til en feather-tattoo ned ad rygsøjlen, så hvor ville den passe godt til!

  Jeg er allerede subcribed til ByBiehl nyhedsbrevet – jeg er jo nød til at holde mig opdateret ;)
  Jeg krydser fingre!

  Mange knus Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Lækker konkurrence! synes de alle er fine, men “when lightning strikes” er min favorit, synes den er cool , og lidt mere “rå” i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • alice østergaard

  eeling lucky. Smuk og enkel, og har betydning for mig, da jeg tit er heldig og finder firkløvere,når jeg går tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • meget svært at vælge melle de lækre ting, men ville nok vælge Eyes on the stars det ville være et juleønske <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er vild med det samlede rå look, men min yndlings er “Eyes on the Stars, Feet on the Ground” :) Og det nye pod villa passé perfekt til en julegave til min mor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  “Eyes on the stars, feet on the ground”. Designmæssigt fordi det er helt nyskabende blandt det “normale” pod-look. Personligt fordi det bare er et godt livssyn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Min yndlings er “Eyes on the Stars”. Er vild med ting, der glimter og så også stjerner. Så.. tjah, den har jo det hele ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er helt, helt vild med “when lightning strikes”. Ja, det må være min ultimative favorit. Synes det er så lækkert, og farven er bare så.. lækker ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nielsen

  Min favorit er klart “Dark Side of the Moon”.. Både pga den skønne musik reference i navnet og fordi jeg altid har været en værre stjernekigger, så det gør mig i godt humør at se på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg synes at der er flere flotte designs at vælge imellem. Men min favorit er nok Memonto Mori glam edt., da den både har et råt og fint udseende på samme tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Tw

  Jeg deltager;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halat

  Jeg syndes at alle er så fine men min favorit er nok Memento Mori Glam
  det er ærgerligt at ” Raven” ikke bliver valgt med
  den er så fin så jeg håber at jeg vinder den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina

  Jeg synds at alle er så fine!
  Men min favorit er nok “When Lightning Strikes…
  Fordi den er så fin og har en god historie.
  Det er så ærgerligt at Raven ikke bliver valgt med:-(
  Så derfor håber jeg at jeg vinder den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Kiel Nielsen

  Bee, da den minder mig om min moster. Min moster har været med til at starte et projekt i Århus som hedder Bistad, som er et projekt der går ud på at forene natur- og miljøbeskyttelse med socialt ansvar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Husk forresten, at det er ved at være sidste chance for at deltage i konkurrencen om et af mine limited edition pods + armbånd fra byBiehl her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Helt klart “Eyes-on-the-stars-feet-on-the-ground”, det synes jeg virkelig er et smukt pod :) Generelt er det bare nogle virkelig fine smykker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Og grunden er: synes det er smukkest fordi jeg godt kan lide at det hænger lidt, og synes betydningen af det er virkelig vigtig at huske på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  “When lightning strikes” fordi den sætning virkelig har rørt noget i mig og hjulpet/hjælper mig i en svær tid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg stemmer for “Bee”, da jeg kan lide dens enkelthed hvilket gør den lidt rå, samtidig med at bien er lille og sød. – God kontrast. Samtidig er den meget original efter min mening. – Men de er nu alle meget flotte synes jeg. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else K.

  Hej Camille. Du har lavet mange flotte pods, men især “Feeling Lucky” vil få en særlig betydning for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  When lightning strikes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bæk

  ét yndlings? svært valg!
  Men “Eyes on the Stars, Feet on the Ground” er altså pænt og ikke mindst anderledes! Jeg elsker det med kæden og at det ikke ligner noget andet pod.
  Du er for sej til det med design Camille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er faktisk allermest vild med det nye “raven”, selvom det desværre ikke kommer i produktion. Det er så fint og enkelt og lige mig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina frostholm

  Så cool en konkurrence! Synes dine designs for bybiehl er så fine og rå på samme tid! Mit yndlings pod er: eyes on the stars-feets on the ground.
  Med det oxyderede sølv, blir designet sammen med læderarmbåndet bare så cool!
  Mvh Christina med krydsede fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min favorit er helt sikkert “When Lightning Strikes” både pga. historien bag den og det cool ydre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  When lightening strikes er klart min favorit. Kan godt lide den geometriske form og tanken om de begivenheder i livet, der påvirker ens videre færd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  De er alle sammen fantastisk smukke og symbolikken i og historien bag dem alle er så fin.
  Min absolutte favorit er klart “Dark Side Of The Moon”, da jeg for det første synes, at det er det smukkeste, men samtidigt minder mig om min tid på efterskole, for efterhånden en håndfuld år siden, hvor jeg skamlyttede til Pink Floyd og deres fantastiske album af samme navn. Det bringer minder frem og giver mig røde kinder og et stort smil at tænke tilbage.

  Derudover er jeg vild med “When lightning Strikes”, som jeg ligesom dig, ligger en helt særlig symbolsk betydning i. Jeg tror alle at vi kan forbinde det med noget i vores liv og det er så rart at kunne mindes det, samtidigt med at man kigger på sit pyntede håndled.

  “Raven” ville også være skøn at have til at sidde og pryde og samtidigt kan det jo blive starten på en samling (og derudover symboliserer det, at der skal være plads til lidt rave midt i hverdagens trivialiteter!)

  Krydser alt hvad jeg har ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er de bare smukke, du skal være stolt Camille over dit fantastiske arbejde. Jeg tror bedst, at jeg kan lide enten ‘Eyes on the stars’ eller ‘Memento Mori’:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Min favorit er helt sikkert “Memento Mori Glam” – jeg elsker kombinationen af det rå og det glamourøse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Sørensen

  Ud af de mange fine pods, kan jeg allerbedst lide “Memento mori glam” – jeg elsker kombinationen af det rå motiv og de glamourøse zirkoner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hey! Er vinderne udtrukket, egentligt?

  Jeg krydser stadig både fingre og hjerterødder. Meget hårdt! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally Petersen

  Personligt er jeg helt vild med “Feeling Lucky?”. Tanken om denne med en neonfarvet snor igennem er jo helt perfekt, som et lille detaljefyldt lykkearmbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

12 Perfect Sequin Skirts