Lightning Tee

Dip Dye at the Coast

Jeg havde lige et enkelt billede mere liggende fra en dag vestpå. Både jakke og støvler er vildt varme, så dem kommer jeg til at bruge en del her til vinter (Omend det nærmest allerede er vinter nu? Too soon! Har ikke fået luftet mine alm. læderjakker nok endnu!).

Anne Vest jacket, Weekday knit, Zara pants, Chanel boots.

 

 

PS. Lige nu er marchémarché online med denne uges tilbud, som er et gavekort til Junk de Luxe’s webshop på 500,- for kun 250,- De har bl.a. Iró, Comme des Garcons, Diane von Furstenberg, Gestuz osv. Og der er også lidt til mænd, hvis I allerede er begyndt at shoppe efter julegaver ;)

Find det her. Der er kun 200 stk til salg :)

 

12 kommentarer

 • Er strikken ny? Jeg synes at have dig i den før og konkluderet, at den var for kort til, at jeg ville have den. Men den der er jo ikke kort? Jeg er forvirret… :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Tillader mig at svare:) Der er tale om to forskellige strik – denne her, og den grå og sorte fra minimum…Den fra minimum er “kortere”..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeps, det er helt korret. Har jo sagt jeg elsker dip dye ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Strikken er rigtig sød, og så ser den dejlig blød ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlise

  Hey Camille! It’s me again, about the tee, i’ve been looking the webshop but I can’t understand a single word :/ hahaha and also I don’t know how to work with the money, I can’t even calculate the price.. I’m so lost, actually I think it will be too much expensive because of the distance, and I’m not working right now so I think I’ll have to wait, I never used an international webshop, only local, that makes the things even harder, but thank you so much for the help and attention anyway! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, I can se it is difficult. You can write to them at info@universalpixel.se and ask them to do it manually? You can pay with Paypal or credit card. I can se it costs 122,18 in Brazilian Real, or $60,14 USD.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlise

   Thank you very very much!! I’ll try! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Er din strik ny eller kan den stadig købes? Den er vildt fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så gude smuk ud ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smukke!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lightning Tee