Dip Dye at the Coast

Colour on my Head

Det var egentlig ikke meningen, at dette billede skulle ende med at blive et blog-billede. Men da jeg sad og gennemgik Vesterhavsbilleder, kom jeg til at se, hvor fint det egentlig kan være med lidt farve på hovedet, især når landskabet omkring en langsomt bliver mere og mere gråt. Huen på billedet er en jeg fandt i en tilbudsbunke i H&M, og brugte den når mit hår var vådt efter en svømmetur. Har jo allerede vist jer, at jeg har købt nogle farvede fra COS, men måske man skulle blive endnu bedre til det med farver på toppen? Havde en hotpink jeg var ret glad for en overgang (hæ, det look er over 3 år gammelt, og jeg går stadig med tingene), hvor mon den er henne… Det er jo en relativ enkel måde at opdatere vinterlooket på, og ikke noget der behøver koste en formue. Har I spottet nogle gode?

Love the way a colourful hat can update the winter look. Think I’ll try to find some new ones to add to the wardrobe this winter.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Dip Dye at the Coast