Modebloggerhits

Updated Hair

Hej med jer! Kigger lige ind mellem to bio-ture + besøg hos pixi nevø. Der er jo halv pris på biobilletter i dag, så først var jeg afsted i formiddags med datteren og se “Modig” (ikke så dårlig som jeg frygtede, lidt Disney-tam, men kan sagtens ses af voksne også. Og hun lærte, at man skal være sød ved sin mor, ha ha, win!), og i aften skal jeg med kæresten på date og se “Batman”. Har jeg nogensinde skrevet, at jeg elsker high tech superheltefilm? Min yndlingsfilmserie er faktisk “Transformers”…

Nå, men har ikke fået vist jer resultatet af min seneste tur til frisøren. Please sig I kan se forskel? Jeg føler mig vildt korthåret, men folk kan seriøst ikke se jeg er blevet klippet? Når man bleger og touperer sit hår så meget som jeg gør, så har det godt af at blive klippet godt af i længderne engang imellem, og så fik jeg det ovenikøbet også bleget med en lidt mildere blegning i reflekser denne gang, så føler jeg har verdens sundeste, blanke hår… Jeg er ikke fan, ha ha, men omvendt er det jo heller ikke fedt hvis det ender med at knække. Så går all-in med afsvedning næste gang, nu får det lige lov til at sunde sig lidt, og man kan jo komme langt med masser af tørshampoo og saltvandsspray indtil da ;)

Just wanted to show you my updated hair. I’m not writing “new hair” since most people don’t even notice it! Even though I think it looks rather short -and too healthy, ha ha ;) Gonna mess it up in a couple of months again.

11 kommentarer

 • Liz

  love your hair!

  http://lavieenliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • you and me both! x-men og batman deler førstepladsen hos mig – stærkt forfulgt at transformers I (den sidste var jeg ikke så stor fan af…) Så god fornøjelse og ha’ en hyggelig aften! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega fint ;-)
  Åh! Jeg elsker også Transformers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Åh kender godt det der med at ingen kan se man er blevet klippet, når man selv føler sig næsten skaldet ;)
  Men jeg synes godt jeg kan se der er forsvundet nogle cm.
  Og totalt hyggeligt med bio dag. Elsker selv “slå hjernen fra film” – men kan i det hele taget bare godt lide film. At forsvinde ind i en anden verden. Glæder mig til jeg kan tage min dreng med i bio!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes sagtens man kan se at du er blevet klippet! Ah elsker seriøst Batman filmene af Christopher Nolan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh Modig er da så god!!!?
  Var inde og se den for nogle uger siden.. :D Synes den er så kær, men må nok også erklære mig udpræget Disneyfan ;)

  http://louisejoli.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Looks nice! I love the color. Jealous.

  xx lauren
  http://slowburnfastburn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Man kan da sagtens se, at du er blevet klippet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig kan man se forskel! Det er da noget a la 10 cm der er røget af, no? Uanset ser det stadig godt ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Olesen

  Hej Camilla
  Du har en virkelig flot hårfarve :-) ved du hvad farven hedder og hvor er din frisør? (Er selv fra Aalborg) Jeg kunne godt lige bruge en gang farve i håret og synes det lyder godt med en mørkere vinter-tone :-)
  Julie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritte

  Hej Camilla
  Jeg er også meget interesseret i at vide hvad din farve hedder? Måske du ved det fra frisøren. Jeg vil nemlig selv have mit affarvet og synes din farve er så fed!!! :-)Og hvad hedder din tørshampoo? er det noget med at det skal i ¨håret lige efter hårvask?
  Tak for super blog ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Modebloggerhits