A Lost One

4 x Zalando hits

Under modeugen i Stockholm havde Zalando et pop-up showroom med deres designer lige foran Berns, så da jeg alligevel var på de kanter, smuttede jeg ind forbi. Fandt selvfølgelig et par favoritter (man kan jo altid liiige bruge lidt mere, ikke…), og da jeg lige spottede at de nu var online, ville jeg dele dem med jer.

Jeg er ikke så vild med en helt rød uldfrakke til mig, men når det er blandet med sort, som på denne, synes jeg faktisk det er ret cool (og ja, den kommer faktisk også i grå, sjældent jeg vælger det fra, ha ha). Lidt anderledes og så alligevel ikke. Der sidder et bælte på, men det ville jeg klart tage af.

Den her nederdel er bare meget min stil. Sort og med en sej struktur, I like!

Kan godt lide det strømlinede i denne frakke. Lidt ladylike, men alligevel med skandinavisk minimalisme. Og så giver den mulighed for at knalde helt ud med accessories!

Denne sweatshirt synes jeg har et meget godt take på basis med gode detaljer. Lidt futuristisk reference, og med en stor statementkæde i halsen er den helt perfekt til en aften ude -yay, joggingtøj som partygear, ha ha ;)

Har aldrig handlet der før, men kan se de reklamerer ret heftigt for tiden (de har nu ikke købt sig ind her!), så det er jo nok bare et spørgsmål om tid, inden jeg giver efter på noget af det, ha ha ;)

Went to the Zalando pop-up showroom during Stockholm Fashion Week, and these were my favourites, now online.

11 kommentarer

 • De har nogle ret fede ting, synes jeg.
  Jeg er på intens kjoleshopping derinde for tiden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Puha, den sorte frakke måtte hellere end gerne bo hos mig!!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med sweateren og nederdelen, så meget mig. Desværre virker linkene ikke :) God lørdag C!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er faktisk en ret cool webshop – jeg har i hvert fald handlet der flere gange efter jeg opdagede dem. Sindssygt stort udvalg, gratis porto både frem og tilbage og har også oplevet at varerne var lidt billigere end andre steder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  amazing coats!!

  http://lavieenliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frakken til accessories er for lækker:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror du, den sorte frakke kan gå som vinterjakke? Med en strik under :)

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde persson

  Ville høre hvor er den sorte jakke fra?? Eller hvilket mærke er den ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Den er fra Zalandos eget mærke, men da indlægget her er over 2 år gammelt tror jeg den er væk for længst, desværre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde persson

  Ville høre hvor er den sorte jakke fra?? Eller hvilket mærke er den ???

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

A Lost One