Flashback Friday

I Smell Like This…

Min favoritduft er roser. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af den! Jeg elsker især den mørke tunge udgave af den, men generelt er jeg glad for alle variationer.

Lige nu er mine favoritparfumer disse:

Rose Splendide fra Annick Goutal, Elisabethan Rose fra Penhaligon’s, Noix de Tubereuse fra Miller Harris (har heldigvis en ny som backup!), og Red Roses fra Jo Malone. Sidstnævnte er den mest lette, og Noix er den mørkeste.

Jeg bruger dog ikke kun rosendufte (eller jo, til hverdag gør jeg altid). Jeg køber helst kun parfumer fra firmaer der har netop det som deres speciale. Generelt synes jeg de holder bedre, ikke ændrer sig markant i løbet af dagen eller når de kommer på huden -og så dufter man ikke som mange andre. En duft er jo noget af det mest personlige, og ville virkelig ønske, at jeg havde et meget større duftbibliotek end det jeg allerede har. Synes det er SÅ lækkert :)

My favourite perfumes right now -all with a head note of roses.

17 kommentarer

 • Maja

  Jeg ELSKER også bare rosendufte men blev desværre allergisk for dem i vinters… men sniger mig stadig ind og dufter lidt til dem engang imellem:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, jeg ELSKER Annick Goutal! Dejligt at se, at jeg ikke er den eneste :D Mimosa, Petite Chérie og Eau de Charlotte er mine yndlings. Rosenduften kender jeg faktisk slet ikke, men nu bliver jeg da nødt til at dufte den, næste gang jeg kommer forbi Annick Goutal :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nogle af de fineste parfumer. Har fået den af min kæreste, det gør den jo ekstra god ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Wow en god samling. Elsker også selv rosenduften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er fuld af overraskelser, Camille.
  Hvor er det fedt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOVE all the fragrances!!! My favorite is Annick Goutal of course!!!!!
  Beautiful blog!!!!

  Want to follow each other???

  http://www.fashion-a-holic.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Elsker også rosenduften!! Er der nogle af disse, du køber på nettet, og vil du i så fald linke? Jeg er ikke så skarp udi de mere sofistikerede parfumemærker (altså dem, der ikke lige kan fås i matas og magasin) god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke turdet få dem sendt endnu, da det heldigvis har passet med, at jeg har besøgt et sted de forhandles inden jeg løber tør. Miller Harris forhandles bl.a. i Illum -måske også Annick? Ellers har Penhaligon er ret site http://www.penhaligons.com/shop/home.html?currency_code=GBP hvor de også sender til EU. Har 3 andre parfumer derfra, og min kæreste har 2, de er virkelig gode!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Mange tak for svar:-) nu er du jo Hamborg-skarp – ved du, om nogle af disse ex Penhaligon får dernede?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør de, i Sahling :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak for svar! Du skal virkelig have kompliment for at være så god til at svare dine læsere – det er en fantastisk service. God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmh, and thats just what i wanted to say. Just mmmh :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Freja

  Skønt indslag, er også selv rigtig vild med rosenduften, dog nok de lidt mildere :) Til dem, der ikke er så vild med at bruge parfume kan jeg anbefale Tromborgs Rose Water, som jeg vælger at bruge som duft :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday