Random Stockholm Fashion Week Snapshots

Flashback Friday

Endelig fredag! Dennefredag handler det om diskret 60’er inspiration, for det er noget jeg personligt er meget glad for. Meget af det mest fantastiske musik blev til i 60’erne, og ligeså mange af de cool looks vi stadig inspireres af i dag.

Mit tøj er ikke ret inspireret af 60’erne -eller det skulle da lige være mine boucléjakker og sarte balleriner ;) Men både min frisure, hårfarve og øjenmakeup sender kærlige tanker til sen60’erne. Og så min musiksmag. Et af de største genier i moderne musik, Phil Spector, slog sine folder der, Beatles, Stones, Elvis… jeg behøver næppe at fortsætte.

Denne fredag handler om dette årti -men bragt op til nutiden. Både med nogle af mine looks og så med nogle yndlingsnumre pt. som enten er fra 60’erne, eller inspireret kraftigt derfra (og nej, ingen Beatles osv, det er for nemt, ha ha).

Og spillelisten finder I her:

Her er bl.a The Kaisers, Dum Dum Girls og The Sonics <3 Flere har spurgt om jeg ikke poster spillelisten herinde, men synes det er for fattigt bare at skrive nogle sangtitler, synes det er langt federe I kan lytte til numrene direkte, i den rækkefølge jeg har tænkt dem. Og da jeg generelt skifter sangtitler derinde minimum 1 gang om ugen, er det nemmere hvis I abbonerer på playlisten direkte -altså hvis I kan lide min musiksmag selvfølgelig :) Kommer ikke til at poste herinde hver gang jeg skifter noget ud.

Hav en god fredag, lige meget om I gør klar til fest, eller en aften på sofaen, har I i hvert fald mit bud på et soundtrack :)

I’m very inspired by the late sixies in m styling and coice of music. I love how you can take af few things from the sixties, and bring them up to date -both in music and fashion. You can listen and follow my sixtiesinspired playlist on Spotify.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Random Stockholm Fashion Week Snapshots