International Klein Blue

More from Hamburg

Jeg har lige lidt flere billeder fra Hamborg. Dette er fra vores middag, som vi først fik ved 22.30-tiden. Vi kom jo til at sidde og drikke cocktails og drinks på vores hotel i deres sky-bar, så det blev altså lidt sent inden vi kom afsted. Vi ville egentlig have gået ud til en af fiskemarkedets mange restauranter, men på ved derud fik vi øje på et lille hus med en stor træterrasse helt oppe i trækronerne. Der var så fint dekoreret med kulørte lamper, og da vi også kunne høre indierock deroppe fra, gik der ikke mange sekunder før vi var oppe ad trappen. Så skønt at sidde der en lun sommernat! Vi endte med at spise lækker, kold kartoffelsuppe (til 30 kr!), og drikke lokal øl. Elsker at der findes sådanne steder, og at de dukker op når man mindst venter det. Bl.a. derfor elsker jeg Hamborg :)

Så fortsatte vi videre ud i byen, og fik prøvet lidt nye barer, og genopdaget gamle favoritter :)

Næste morgen var jeg vist liiiiidt tung i hovedet, men havde lige nogle detaljer på et projekt jeg var nødt til at få styr på (og se så fint den blå strik lyser op, så gør det ikke så meget man er træt, ha ha). Der var en rigtig god arbejdsplads på værelset, det er ellers ikke så tit jeg har oplevet, det plejer bare mest at være et pixi skrivebord en en halvdårlig stol dertil. Her var der sofa, som jo nærmest inviterede til at man skulle sidde der. Så er det altså lidt nemmere at få arbejdet lavet! Anbefaling herfra.

Bagefter gik vi lige over gaden, til et af favorit-brunchstederne “Elbwerk”, hvor vi sad ude på terrassen med udsigt til Elben. Senere pakkede vi sammen, og kørte op til det sædvanlige loppemarked -hvor jeg også endte med at finde en lille ting. Eller, den er egentlig ret stor :D

Ps. På Facebook er der btw en pixi en der dyrker “Klein Blue”. Husk at joine der, hvis I vil have endnu mere C4G ;)

Some more pics from our trip to Hamburg.

   

12 kommentarer

 • Cecilie

  Dejlige billeder! Må snart hive kæresten med til Hamborg, det lyder som en virkelig fed og skøn by.

  Jeg er helt forelsket i strikken fra Zara. Hvilken størrelse har du taget den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg vil rigtig gerne en gang til Hamborg og opleve byen. Fløj kun derfra her i sommerferien, men jeg går ikke ud fra, at Hamborgs lufthavn er den bedste del af byen hehe ;D Hvor ser den blå strik godt ud i aktion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årghhh det ser dejligt ud :D

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great pics, Hamburg looks like such a great place!

  xx lauren
  http://slowburnfastburn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Et sidespring: Har du været med i En loppe kan også gø? Sad lige og så den (dont ask) og synes altså at der er en deri der ligner dig ret meget:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liva

  Det lyder skønt. Hvad er adressen på restauranten med træterrassen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan ikke huske hvad den hedder, men den ligger på Hafenstrasse, bare følg den, huset ligger lige inden en bro :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Hej Camille,
  Ser rigtig hyggeligt ud!
  Min kæreste og jeg tager et svirp til Hamburg kommende weekend – kender du nogle gode spisesteder, som du kan anbefale? Og nu nævner du loppemarkeder – nogle man skal være opmærksom på? Alt kan bruges ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Mmm den tagterrasse i trækronerne lyder tillokende! Kan du huske navnet eller gaden? Vi er jo hernede nu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

International Klein Blue