The H&M Skirt

International Klein Blue

Ligesom mit efterår bl.a. vil blive præget af quilt, så vil der også være en del såkaldt “International Klein Blue”. Til de af jer der er mere mode end kunstinteresserede, er der et hurtigt Wiki-link her, der bl.a. fortæller om kunstneren Yves Klein, og hans meget kendte blå epoke. Vi kan også bare kalde den en elektrisk blå, for det er jo egentlig det den er.

Tørklædet på billedet har I set, det købte jeg forleden i Zara, og strikken er fra samme sted. Den har en super fin asymmetrisk bund. Handskerne var jeg heldig at finde i COS til 50%. De har endda cashmerefor, så de er geniale til vinter! Bh’en er også fra COS, har den i en anden model, og synes de farvede stropper er så fint et coloursplash under mit basis.

My autumn is going to be Klein Blue -or just electrical blue ;) Love the strong colour with all my basics.

   

31 kommentarer

 • fine, fine sager! Har selv været på udkig efter præcis den farve læderhandsker siden sidste efterår, men har indtil videre kun stødt på voldsomt dyre par fra bl.a. Carin Wester… Men COS er stedet kan jeg høre! Tak for tip :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep, COS redder igen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • åh, nu jeg tænker over det – har du så ikke også et par ballerina flats i næsten samme nuance? med en form for sten eller dekoration foran? tror du købte dem på en ferie engang hvis jeg husker rigtigt, men anyway, sådan nogle lignende ville jeg også elske at gå efteråret i møde i! Blue is the shizzle haha – især i kombination med sort og/eller grå! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, og et par heels faktisk :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What a beautiful colour – need a jumper in electrical blue, too!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker farve! Er den lige så kraftig blå i virkeligheden som på skærmen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, nu sidder jeg jo ikke ved din skærm, så det ved jeg ikke. Det kan jo være meget forskelligt, men den er i hvert fald meget kraftig i farven :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Sikke nogle fede blå køb, du har foretaget dig! Jeg elsker farven blå, så derfor ville alle sagerne, sagtens passe ind i mit skab (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den BH er godt nok flot! Må en tur i COS ;-)

  http://stainsofpaint.blogspot.com./

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker den blå farve:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også selv hoppet på den tørklæde:) Overvejer om de blå handsker også skal hjem til mig og bo, men kan du fortælle om de er store eller små i størrelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm, jeg synes de er til den lille side. XS/s plejer at være for stor til mig, men disse passer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Jeg ved hvad størrelse du er i Underprotection, så hvad størrelse tager du i Cos-top/bh’en?
  Så ved jeg nemlig hvilken en jeg skal nappe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Str. s, men kunne også sagtens have taget den i m. Ville bare gerne have den stram :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fårk, nogle fine handsker! COS er normalt lidt for “skandinavisk” til min smag, men de der ville jeg snuppe in a heartbeat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, og man kan jo få dem i mange farver -der er flere inde på shoppen end dem jeg har linket til ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums. Det er virkelig den skønneste farve i verden (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså virkelig en lækker farve ;)

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he, det er også “min” farve den kommende sæson og sammen med sort dominerer farven også allerede i mine blogindlæg ;-)

  Jeg så på handskerne i Berlin for næsten en måned siden, men jeg syntes simpelthen det var for underligt at skulle købe handsker inden sommeren overhovedet var begyndt. Nu satser jeg på, der nok skal komme andre modeller i samme farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den farve er så smuk! Vidste slet ikke at den havde noget med en kunstner at gøre, så tak for info :-) Jeg har selv et par heels fra Zara i den farve, men håber virkelig at der snart kommer flere items i den farve i min garderobe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvordan er den blå strik fra zara i størrelsen..?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love this color! The bra is my fave, but every piece is beautiful!

  xx lauren
  http://slowburnfastburn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hpl

  Jeg elsker også den farve… (hvis man kan finde ud af at style den rigtig) Pyh har set mange dårlige eksempler… Men det bliver heldigvis ikke tilfældet her i C4G ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The H&M Skirt