New Hoodie

Happiness is a Warm Gun

… or cup ;)

Jeg sad faktisk og var ved at forberede et indlæg til jer om udsalgsfavoritter (det er jo onsdag), men jeg må blankt indrømme, at jeg kom til at falde i “White Album” fælden, og når jeg gør det, er der ikke andet at gøre end at lade det tage fuldstændigt over. Jeg elsker virkelig den plade! Det vildeste mesterværk.

Så nu vil jeg i stedet begive mig ud i solens sidste stråler, nyde musikken, og så håber jeg, at jeg kan have udsalgsfavoritter oppe til jer i aften, eller senest i morgen tidlig :)

Og hey, så kan I jo også høre “The White Album” imens, hvis I er til den slags. Min all time favourite er “Piggies”. SÅ stenet at verdens største band laver en sang om grise. Så galt at det er genialt :D

I was just preparing a post about my sale favourites, but then I got to hear “The White Album”, one of my favourite records, and I simply have to hear it all now. Hope I’ll have the post ready for you later this evening, og tomorrow morning :) 

 

 

3 kommentarer

 • Caroline

  Mit yndlingsnummer er ‘While my guitar gently weeps’. Har vidst en svaghed for de numre George Harrison har skrevet. Det er i øvrigt lang tid siden jeg har hørt Beatles…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grise er da dejlige… Hvorfor skulle de ikke have deres egen sang? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg elsker elsker det album. “Happiness is a warm gun” er nok mit yndlings nummer – men det er svært at vælge mellem så meget godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

New Hoodie