Happiness is a Warm Gun

Danske Udsalgsfavoritter

Udsalget er stadig meget ungt, og generelt shopper jeg faktisk slet ikke udsalg før vi er oppe på min. 50%, meeeen jeg kan jo alligevel ikke lade være med at lure på skønne sager, der meget gerne måtte berige min garderobe:

Fra nogle af de danske shops er jeg bl.a. faldet for Art Deco-inspireret tørklæde fra Surface 2 Air. Sort basisstrik med lækker detalje fra Alexander Wang. Bukser med diskret neondetalje fra Sass & Bide. Draperet bluse fra Rick Owens af den slags, man ikke vidste man altid havde manglet, før den rent faktisk flytter ind. Sej tee med ulveprint på bedste 80’er manér fra Virginie Castaway. Shorts fra Gestuz som passer til alt, og helt sikkert er fantastiske at have på.

Generelt går jeg mest efter lidt dyrere basis på udsalg, hvor jeg virkelig føler, at jeg får meget for pengene til de kommende sæsoner også. Men det er jo også meget sjovt lige at købe en enkelt mere trendbaseret ting eller to. Neonlinningen kan jo altid skjules ;)

Pyh, og så er der jo også alle highstreetfavoritterne. Dem får I lige senere.

Some of my sale faves from some of the Danish webshops.

 

8 kommentarer

 • Er vild med blusen fra Rick Owens. Men på den anden side, ham går man jo ikke helt galt i byen med. Glæder mig til at se dine bud på highstreet.

  Tak for en fantastisk blog og god sommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ihhh så fine ting! Du er simplethen så god til det der :-)) har godt luret på Alexander Wang trøjen… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Diskret neondetalje”. Aaaarh. Diskret og diskret. Det er vist generelt relativt, når det kommer til neon, er det ikke? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De shorts fra Gestuz ville være en super basis-ting i garderoben. :-)

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine stilling

  Hej camille:) ved godt der ikke lige er nogle Repetto flats med i dette indlæg, men jeg har set dig på bloggen at du har et par stykker af dem og det har inspireret mig til at købe et par ;) men jeg køber dem over nettet og normalt køber jeg næsten altid flats i en str større, så nu vil jeg lige hører dine erfaringer med Repetto str om du køber i din egen str eller om du også går en størrelse op med dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Uhh de shorts og tørklæde er jeg vist nødt til at kigge nærmere på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg shopper også sjældent udsalg under 50 % – for det er da ikke udsalg! Spar 25 % er da bare “lokke ind i butikken” tilbud, udsalg starter først fra 50 %
  Det bedste ved udsalg er netop, at man kan finde basisvare der holder sæson efter sæson, det er det bedste :-)
  Hvor er blusen fra Rick Owens bare lækker!!
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med shorts fra Gestuz. De er rigtig fede og heller ikke så dyre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Happiness is a Warm Gun