Casual Beach Wear

Wanted Wednesday

Kimono edition. Nu her hvor det er begyndt at blive varmere, vil jeg gerne fremhæve jakker med kimonodetaljer. De er virkelig klædelige, falder smukt og let om kroppen, og så kan de nemt bruges til både hverdag og fest. Et sejt sommeralternativ til den mere formelle blazer. Synes tit det kan være svært at finde blazers der sidder flot, hvor succesraten er noget højere med jakker som disse. Efter jeg kom i gang med at bruge den grønne fra forleden, har mine tanker allerede kredset om flere i samme snit:

Links: En fin sommersag i blonde fra Zara. En grå klassiker fra COS, som gør sig mindst lige så godt til efteråret. Sort jakke fra Oasis, som alligevel bliver sommerfeminin pga. blomsterne. Den sorte version af min den grønne fra Minimum. Blå med broderi fra Topshop, for diskret vintage feel. Super lækker sandfarvet jakke/vest fra COS, elsker snittet. Den ultimative model fra McQueen, som jeg har savlet over flere gange herinde, bl.a. den smukke udgave med fjerprint her og for over 2 år siden var det den sorte med psykedelisk print her. Gul udgave fra Designer’s Remix, og selvom jeg ikke er specielt fan af gul, så fungerer det altså bare i lige præcist dette snit!

I’m dreaming of adding more kimono inspired jackets to my wardrobe this Wednesday.

 

12 kommentarer

 • Den øverste fra cos er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh hvor er den fra McQueen bare fuldstændig fantastisk!
  Smuk, smuk, smuk! Den ku’ jeg godt få hede drømme om.
  //Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hopper på den fra Topshop! Smuk, smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det ser ud til, at du er kommet til at lægge links ind til den samme af blazerne fra COS, så det er ikke muligt at finde den nederste på nogle af linksene. Ville bare lige sige det, og det er ellers nogle virkelig flotte jakker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  McQueen med fjerprint er et af mine bedste køb nogensinde. Den falder så smukt… Tror den må på igen snart, selv om jeg generelt er lidt øm om den.:)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Wauw, den fra Zara er fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig -de luftige kimonoærmer er et perfekt match til sommervarmen! McQueen er selvfølgelig drømme-scenariet, men jeg er personlig også helt vild med Natalie Woods version fra Something Else, som du også har vist tidligere. Har den selv og luftede den så sent som i forgårs (http://batsinmyhead.wordpress.com/2012/05/28/outfit/) – SÅ smuk med de lazerskårne cut-out detaljer og virkelig let at dresse både op og ned :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  linket til kinomoen fra minimum virker ikke :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Casual Beach Wear