Wanted Wednesday

The Perfect Swimsuit

Efter moden overvejelse, så måtte Hanne Bloch’s badedragt i det smukkeste “Multi La” mønster hjem til mig og bo. Det er bare den ultimative badedragt, som fungerer mindst lige så godt som en top til f.eks. shorts og nederdel -både på stranden og til fest. Så smuk <3

Læg i øvrigt mærke til Pixi Partner-in-Crime bag mig :D

Jeg overvejer at sy en lille, diskret hægte i foran, da den godt kan gå hen at blive lidt kriminel hvis man bukker sig ned, ha ha ;) Better safe than sorry…

Clutchen fra Adax fik endelig sin debut til diverse strandaccessories. Det var en jeg fik til et møde for nyligt, men da jeg jo har det lidt stramt med alle andre nuancer af grøn end den der petroleum/juvelgrønne, gav den først rigtigt mening her i sommersolen til lige præcis den badedragt. Det er til gengæld også en god kombi, if I might say so :)

Couldn’t resist the beautiful Hanne Bloch swimsuit any longer, so it had to move into my wardrobe. The most perfect swinsuit. I’ll also wear it to a party as a regular top.

 

13 kommentarer

 • Ej hvor er den bare flot. Er dybt dybt misundelig :)

  ____________________________
  Følg mig på
  http://guldahl.blogspot.com/
  ____________________________

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh…. DET her mønster og DEN her badedragt…. har jeg også siddet og sukket over….
  Den er bare SÅ SMUK…!!!! Heldige dig!!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • …og jo et halt fantastisk perfect match… med de shorts og den clutch!!! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, hvis man endelig skal smide penge efter en badedragt, så har den bare at kunne noget! Den har det smukkeste print, den du har valgt, og hvis du ikke havde sagt, det var en badedragt, ville jeg have troet at det var en fin top :)

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også virkeig smuk, Camille! Og den klæder dig fantastisk. Rigtig godt valg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den dog floooot! Hvad kostede den? Wow

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hpl

  Hvor er den smuk til dig!! Helt vildt! Blev lige fristet til at gå ind på hendes hjemmeside… Og suk, det skulle jeg da aldrig have gjort!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok “The perfect swimsuit”. Hold nu op den er smuk, og er helt enig i, at tasken er et rigtig godt valg dertil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så smuk, men den ser lidt løs ud, der hvor den samles, så ja måske det nok ville være en god idé med en diskret hægte, ha ha. Clutchen er også bare sper fin. Vi har den, hvor jeg arbejder, og jeg overvejer den kraftigt i den store model i den lyse farve.

  Jeg har lige siddet og læst hver og et ord af, hvad du har skrevet i Aalborgs nye blad – Et Cetera – og jeg må sige, at jeg er begejstret. Jeg har fulgt din blog rigtig længe, næsten udelukkende pga. din personlighed, og indlægget i Et Cetera har bare givet mig mere lyst til at gå endnu længere tilbage og læse din blog helt fra dens start af. Vores stile er langt fra hinanden, men derfor bliver jeg stadig inspireret af dig.

  Jeg synes, det er så flot, at du sagde ja til kun den første del af turen til Afrika, som du desværre ikke kom på alligevel. Havde jeg fået tilbudet, havde jeg nok ikke kunne skippe at opleve naturen – men nu har jeg heller ikke mand og børn – da jeg før har boet i Afrika i et år, og naturen der er bare noget helt specielt.

  Jeg ville egentlig bare fortælle, at du virkelig er en fantastisk og inspirerende kvinde. Jeg elsker din stil, selvom den er så langt fra min egen, og håber på et tidspunkt at nå samme succes med min egen blog, som du har gjort med din!

  Kæmpe kram fra endnu en aalborggensisk læser!
  http://www.sofiescloset.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad hedder modellen fra adax?? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Sikke en skøn badedragt!! Elsker det farvede mønster. Hanne Blochs badetøj gad jeg godt have fingrene i ;) Dejlige sommerlige billeder, som virkelig bare får mig til at håbe endnu mere, at sommeren snart kommer igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday