Malibu

Surfer Girl

Sen eftermiddagsstemning på stranden. Har de seneste dage haft især Beach Boys’ “Surfer Girl” sang som indre soundtrack. I det hele taget har det album hvor titelsangen er hentet fra, kørt mentalt den seneste solskinstid. Jeg har skrevet det før, men gør det gerne igen. Beach Boys har et helt igennem fantastisk bagkatalog fra 60’erne. Glem den frygtelige “Kokomo” med olietønder fra 80’erne, men albums som “Surfer Girl” og mesterværket “Pet Sounds” er musthaves i enhver pladesamling! Det er SÅ sommerlækkert.

My internal soundtrack these past days has primarily been Beach Boys from the 60’s. They made some amazing records back then, and I always rediscover them during summer. 

23 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Malibu