The Perfect Swimsuit

Amazing Letter

I dag modtaget jeg et meget uventet og helt fantastisk fødselsdagsbrev -fra en af jer! Jeg er SÅ glad, og kan kke huske hvornår jeg sidst har fået noget så personligt og fint med posten. Hvorfor var det egentlig man stoppede med at sende håndskrevne breve? Det er så undervurderet skønt at modtage sådan et, og så fra helt uventet kant.

Så af hjertet tak Louise, for de søde ord, skull-konfetti og de fine illustrationer du har lavet med inspiration fra bloggen. Pixi Partner-in-crime har allerede lagt beslag på dem til hendes værelse ;)

Jeg er SÅ heldig at have lige præcis jer derude. Både mht. den daglige læsning og kontakt (selvom det er  under 1% af jer der efterlader en daglig kommentar, så ved jeg I er derude), og jeres fantastiske opbakning og støtte til bloggen og mig. F.eks. da I utrætteligt stemte på  mig til “Costume Awards”, eller interessen I viser for mine projekter – Første sending af kædecharmet jeg har designet i 2. kollektion for byBiehl blev allerede  udsolgt inden det overhovedet kom hjem (og jeg har derfor ikke selv et endnu, vildt!), og er stadig lykkelig over modtagelsen og fremmødet ved launchen af den første kollektion -og ja, generelt er I bare så interesserede og støttende i det jeg kaster mig ud i!

Det er jeg SÅ taknemmelig for. Jeg har godt nok skrevet det før, men det er alligevel vigtigt for mig at sige -Jeg kunne ikke gøre alt det her uden jer.

 

Fra mit hjerte til jeres -Masser af kærlighed og god karma <3

 

One of you lovely readers sent me this birthday letter and illustrations. I am so grateful for each and every one of you checking in here on a weekly basis <3

11 kommentarer

 • Rebekka

  Jeg kunne se det var Louise, allerede inden jeg så du havde skrevet navnet på hende. Jeg er trofast læser af hendes blog, og hun virker bare som sådan en skøn pige – det stråler bare ud af hendes blog! <3 :)
  Så thumbs up til hende :)
  Dejligt der findes nogen som hende ude i verden :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Og så vil jeg selvfølgelig også sige – selvfølgelig læser vi med og støtter dig i dine projekter, Camille, du giver os som læsere så meget inspiration hver eneste dag. Der er en grund til at din blog altid er den, jeg læser som den første – den er inspirerende, og så er der en spændende person bag :)
   Jeg kan godt lide den kombi, og at det ikke bare er ren mode.
   Jeg har læst med hos dig i snart 2,5 år, tror jeg. Og du er nok skyld i at jeg har en forkærlighed for t-shirts med print, leopardpletter og A. Wang nu… ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • <3 <3 <3
   yndlings-rebekka! hvor er det sødt skrevet. TUSIND tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor skønt, at få sådan et brev fra en læser – det må da være noget så dejligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Hvor er hende Louise bare sød!!
  Masser kærlighed og god karma tilbage til dig <3

  Emily <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det var bestemt så lidt Camille, – og så endda en dag for tidligt(!) selvom jeg først dumpede det i postkassen sent i går aftes… ;) Håber du får en fantastisk fødselsdag i morgen (må vi i den forbindelse bede om lidt bedre vejr, perhaps?) og at du bliver fejret på behørig vis af din fine lille familie <3

  …og så i øvrigt tak for linket; det vælter ind med mennesker ovre hos mig, og på trods af at jeg ikke har haft noget videre interessant at berette om de seneste dage med sygdom og eksamens-halløj, er det alligevel rart – og much appriciated – med lidt ekstra aktivitet og god karma!

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snillemille

  Kære Camille.
  Vi er her jo, fordi du er her :-)
  Kærlige hilsner
  S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line BN

  Du er altid den første blog jeg læser, og hvor er du bare inspirerende på så mange punkter.
  Så længe du bliver ved, læser og støtter vi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hpl

  Hvor betænksomt og smukt af Louise. Stemmer meget godt overens, med det indtryk jeg har fået af hende, på hendes blog!

  Er spændt på at høre, hvor og hvordan du skal fejre din fødselsdag. Jeg håber ihvertfald du får en helt uforglemmelig dag, med dem du elsker <3
  Stort tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Heheh:-) Jeg læser altid din blog som det sidste, for jeg lærte nemlig at man skal gemme chokolademaden til sidst:-) Stort Tillykke med fødselsdagen, 30’erne er SÅ fede! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU ER ET GODT MENNESKE, LOUISE! OG DET ER DU OGSÅ, CAMILLA! RIGTIG MANGE GANGE TILLYKKE MAD FØDSELSDAGEN! :D

  kys

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The Perfect Swimsuit