Outfit

Pixi Marc

Jeg er heldig. Jeg har nemlig verdens fineste pixi shopping-partner-in-crime. Vi er ikke altid enige om stilen, men Marc, ham kan vi begge godt lide. Jeg synes simpelthen disse sko er så fine, at I lige er nødt til at se dem. Det er simpelthen for cute <3

Den naive musesko-model gør sig umådeligt godt som en børnesko (jeg troede seriøst det var en joke da han lancerede modellen til voksne i sin tid!). Jeg køber egentlig sjældent dyre ting til mine børn (og disse var da også sat ned fra 1300,- til 500.-). Jeg kan selvfølgelig sagtens se, at kvaliteten i ultra blødt læder, er meget bedre end dem hun plejer at have af festsko. De vokser bare så hurtigt, så glæden er alt for kort.

Jeg blogger sjældent om børn på denne blog. Det valg traf jeg for lang tid siden, og det står jeg stadig ved. Men hvis jeg engang skulle starte en børneblog, så måtte den gerne bo lige her i Petit Podium :)

Even though I rarely blog about children stuff, I just had to show you these Little Marc Jacobs shoes my daughter has. Aren’t they the cutest thing??

42 kommentarer

 • Hvor er de smarte :))

  Og det var da en rigtig god pris..
  Rigtig god lørdag :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde små musesko.Det kan man slet ikke stå for :D

  Kh L fra http://littleshyloulou.tumblr.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nuij, hvor er de skønne! Jeg var også noget skeptisk over for voksen modellen i sin tid… Nu ønsker jeg mig et par. Hvad fuck er det for en udvikling?! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Marc Jacobs sko til børn?! Langt ude…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arj, havde det været en af de modeller fra ham som jeg har -med høj hæl- så ja. Men disse er jo lavet særligt til børnefødder, og er en naiv børnemodel med rem. Marc Jacobs har jo en børnelinie, selvom han producerer voksentøj også. Modsat mange andre designere, laver han ikke engang bare voksentøjet om til små størrelser for pixi-voksen-look, men tøjet/skoene er designet særligt til børn og deres univers. Så det er ikke spor langt ude, men noget som rigtig, rigtig mange brands (fornuftigt) gør -altså designer både til børn og voksne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   What you said :) synes de er søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes heller ikke det er langt ude :S Hvorfor skulle børn ikke også nyde godt af lidt Marc Jacobs!? :) De er superfine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Caroline

  Årh, de er godt nok fine:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hihi, de er cute:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise SJ

  lækkert indlæg! Jeg synes bestemt ikke det gør noget, at børnene kommer lidt ind i billedet, især ikke når det jo stadig handler om mode!

  Kan de købes i aalborg til den pris? Som nybagt tante er man jo lidt købelysten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mja, men jeg synes ikke de passer ind på denne blog. Det vil blive noget rod. Jeg kan bedst lide, når tingene er lidt adskildte :)

   Og ja, det var i Filuca V :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Synes der var en periode for lidt siden hvor de var meget ind over – et du så gået helt væk fra det igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes du? Det synes jeg ikke de har været. Ikke mere end f.eks. et par fødder her. Jeg har aldrig skrevet om dem som sådan :) De er jo en kæmpe del af mit liv, så engang imellem popper de op, som her, men det er ikke så tit :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Ja, det synes jeg :) selvfølgelig stadig med skjult ansigt osv, men – nu har jeg fulgt din blog siden før du blev gift – og i starten var der slet intet, overhovedet, men så her for.. bum bum et lille års tid siden måske, så viste du flere billeder af din datter – situationsbilleder hvor man lige skimter hende bagfra og billeder af hendes tøj og den slags. Jeg synes det er vildt hyggeligt :) Men synes ikke der har været så meget af det på det sidste :) (det er måske i perioder.. Måske du ikke selv har tænkt så meget over det :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har jeg nogle gange gjort i sommerperioden, hvor vi er lidt færre herinde, og hele stemningen bare skriger ferie og hygge :) Men ja, jeg lægger de indlæg op jeg har lyst til lige den pågældende dag, så det er nok i perioder ja :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er de bare hammerfine! :) de er bare for søde som børnesko, ååh! :)

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Jeg vil også have en pige, så jeg kan købe sådan nogle ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig fine. Men Jeg synes nu også, at de er fine til voksne. Jeg har selv et par og synes ikke, at det ser barnligt ud. Jeg synes bare, de er sjove :)

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gode ved en blog er jo at man helt selv er herre over hvad der skal være på den! Jeg kan godt lide alsidighed, og når du nu HAR børn, så er det da kun naturligt at de også figurerer på din blog, omend i små glimt!! Jeg synes det fine ved en blog kontra et magasin for eksempel, er at man lærer afsenderen at kende, so to speak!! Og jeg ved selv hvor giga meget det fylder at have børn, og derfor ville det, i mine øjne, nærmest være underligt hvis de var totalt bandlyst fra bloggen, også selvom det er en modeblog:-)
  Men alt er jo smag og behag:)
  Og så til sagen:-) super fine sko, ærgeligt man ikke lige kan shoppe den slags til en lille dreng:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, jeg kan sagtens følge dig. Men det er egentlig ikke fordi jeg tænker så meget over det, jeg
   vil bare hellere skrive om og holde fokus på voksen-delen. Men altså, de er heller ikke bandlyst her jo, de er her bare ikke så meget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hvor er de fine. Har kun drenge, så det er ikke lige den slags jeg får købt til dem ;-)
  Er sikker jeg ville blive trofast læser til e børneblog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig fine :-) Så smukke og små…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Børneblog? Ja tak! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  re”marc”ably cute :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snillemille

  Hej Camille. Skønne sko. Jeg har også en del Little Marc til mine børn. Elsker både Miss Marc printene til piger og Marc printene til drengene. Jeg har bla nogle t-shirts som jeg så har syet om til puder, da de blev for små til tvillingerne. Både min datter og søn elsker dem. Og grundfarven i puderne er selvfølgelig…….. sort og grå :-))
  Rigtig god lørdag aften.
  :-) S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er nogle virkelig søde og sjove sko. Men når det er sagt, er jeg altså én af dem, der er glad for, at bloggen ikke handler om børn. Mest fordi jeg bare føler mig så udenfor, fordi jeg aldrig har ønsket mig nogen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa, Camille, vi er helt enige med dine søde kommentatorer: en børneblog lyder som en fantastisk ide!

  Din pixi partner-in-crime ville også passe særdeles godt ind på Petit Podium med de fine musesko, som er vores officelle klan-sko til PP-poderne ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pixi, Little og Petit <3 <3 <3

  Tusind, tusind tak for de søde ord, Camille.. det betyder virkelig meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Børneblog… Det ville være pudsigt med billeder af hovedløse børn, og det ville føles forkert at udstille dem på en hel blog for sig selv.
  Nej, jeg kunne ikke forestille mig en børneblog. Dine børn skal da forblive anonyme, synes jeg.

  /trins, selv mor til 2 tøser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være en ære at have dig med ombord, Camille! Jeg stemmer klart for en børneblog :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg stemmer også for børneblog :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Også en STOR stemme på børneblog herfra! Elsker dine børne-indlæg, når de ind i mellem titter frem, det er så hyggeligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De sko er bare så skønne. Både til voksne og børn! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Outfit