Pixi Marc

Perfect SS12 Sandals

I år lykkedes det mig -inden sandalsæsonen begynder- at finde de perfekte sommersandaler. De afspejler en af SS12 største tendenser, neon, samtidig med de er utroligt flotte på foden, og yderst komfortable… og så er de fra et dansk brand (det gør mig altid lidt ekstra glad, ha ha).

Elsker at remmene ved anklerne er lysebrune, og blender fint ind i sommerhudfarven. Ankelremme på flade sandaler kan godt virke forkortende på benene, men ikke når den er hudfarvet. Så får neondetaljen lov til at være helt i fokus, samtidig med, at sandalen sidder godt fast, og er rare at have på.

Når neon bliver sat direkte sammen med sort, kan jeg godt få et flashback til slut-90’ernes techno-stil, men sat sammen med pasteller eller lysebrun/nude kan det være ret sommerfint -i mindre mængder :) Glæder i hvert fald til at få dem gået til -forhåbentlig allerede på Northside!

De er fra Emma Go, og fåes lige her (de fåes også med neon pink).

New cool sandals from Danish brand Emma Go. Love the neon/nude combo, very SS12! Find them here.

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Pixi Marc