Perfect SS12 Sandals

Koncertlørdag

Vi havde den dejligste lørdag aften i går. I solnedgangen cyklede vi ind mod “The Good The Bad” + “Complicated Universal Cum” koncert. Med Chanel solidt plantet i kurven, selvfølgelig ;)

Jeg glæder mig virkelig over, at der stadig kommer mange unge danske bands, som ikke forfalder til at pakke alt ind i synth, men dyrker deres instrumenter fuldt ud. Begge bands har stærke referencer til fortiden, men formår at nyfortolke det, og gøre det super nutidigt. Kender I ikke “The Good The Bad” er det på tide. De laver det sejeste surferrock tilsat en god omgang garage. Der er ingen sang på, og man kommer aldrig til at savne det. I stedet får man maximalt fokus på de mange lag i musikken, og musikernes dygtighed. I kan læse Gaffas anmeldelse fra koncerten i Odense her.

Trøjen/jakken er ny, og er fra Nowhere lige her. Har taget den en størrelse større, så den er dejligt oversize. Den passede perfekt til i går, hvor den var hyggelig, men alligevel fin med bikerdetaljer.

Jeg havde også nye armbånd på fra Fashionology. Nu havde jeg kigget på dem så længe, og synes det er så smukt og enkelt et motiv i sølv. De findes lige her, her og her. Ringene er eget design, men stadig kun prototyper, de ligger dog ikke langt fra det endelige design :)

Kjolen er faktisk også ny, det er en mega billig sag fra Nelly.com (her) -den kunne jeg ikke stå for, med den seje ryg!

En virkelig perfekt lørdag aften! Håber I også havde en god aften? I dag skinner solen over Aalborg, så jeg vil smutte ud og gå en tur :)

Went to a concert yesterday, sporting new bracelets, dress and jacket (links in black). Really the perfect Saturday evening for me!

23 kommentarer

 • Elsker kjolen og armbåndene rigtig meget ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakken er SÅ smuk! den bliver jeg virkelig nødt til at få fingrene i! :)

  http://whoisbjoern.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Dejlige billeder – som altid! Hvordan er kjolen i størrelsen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, er vild med alle dine nye ting – uden undtagelse! :) – og hvor ser det ud til at have været en super hyggelig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Virkelig fed kjole og jakke! Og dejligt med endnu en ny musikintroduktion. Det skader aldrig (: Jeg ved godt du skrev du tog jakken en størrelse større, men med det mener du så small eller medium? ;) Jeg overvejer nemlig selv at købe den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin kjole :) Jeg er nu meget glad for de band der putter synth ind over. For mig er det ligeså meget et instrument som resten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, jeg synes det er en computer :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror også synth ville ødelægge al den dejlige musik du hører. Der passer det ikke helt ind :) Dúné er mit absolutte ynglingsband og om nogen bruger de jo synth, jeg synes det er helt fantastisk det der kommer ud af det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også bare en bisse ;) Flaming Lips f.eks. bruger mega meget synth, så det er ikke fordi jeg ikke hører musik med det. Jeg kan bare ikke have det på den der Rihanna-måde f.eks. Argh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et hurtigt spørgsmål til størrelserne på Fashionology armbånd, hvordan er str. small(S)?
  Da jeg mener at du engang skrev at du havde mega pixi tynde håndled, og jeg lider af “samme” problem;-)
  BTW lækkert outfit:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  He, havde slet ikke forestillet mig, at du havde en lyserød cykel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, den får jeg tit. Men den var billig i Aldi (og alternativet var lysegul, badr). Er kommet til at holde af den -omend meget kontrastfyldt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Lige mine tanker :-)

   Nåmmen, vi er åbenbart ikke de eneste der lige taber kæben dér ;-) hihi!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Ja, jeg kunne slet ikke fokusere på outfittet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Ha ha, jeg studsede også lidt over cyklen ;-) Men synes nu egentlig den passer meget godt til det sorte rock-look…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LA

  Fiiin kjole. Har du så ingen bh under kjolen..? Synes den er så fin, men tror jeg ville føle mig lidt bar

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nope, ingen bh :) Altså man kan jo godt få sådan nogen der klæber sig fast foran, men det er ikke lige sådan jeg ruller ;D Synes det er finere uden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du str s i kjolen??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Perfect SS12 Sandals