Outfit

Blake Leather Shorts

Jeg hintede jo, at jeg havde købt de fiiiine lædershorts fra Blake. Er virkelig blevet SÅ glad for dem. De er i den perfekte læderkvalitet til den slags. De er bløde som smør, men alligevel i en god tykkelse, og så er de ikke stretchy (det er ikke nødvendigt når det er shorts, og det er meget rarere at de sidder til, og er lidt mere slidstærke). Faktisk har jeg gået ret meget i dem herhjemme, bare som hyggebukser, fordi de er så bløde. Uh, leather-love ;)

De har egentlig et opsmøg, men jeg kan bedre lide længden til mig, når de er foldet ned, og synes ruskindsdetaljen er så fin.

Hele outfittet følger i morgen. Lige nu vil jeg drikke yndlingste (“Love” fra Pukka med Kamille + roser =so meant to be!), og en forårsforkølelse i udbrud (pænt nederen ikke at kunne smage eller dufte noget som helst på årets varmeste dag, mens vi alle spiste jordbær udenfor, øv!).

Bought these amazing lather shorts from new Danish brand “Blake”. They are definitely the best leather shorts of the season. Buttery soft and perfect fit.

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Outfit