Kærlighed

Vind din Nelly-favorit!

En hyggelig lynkonkurrence fra mig til jer, bare fordi der er weekend og påske lige om lidt -og jeg ikke har holdt en konkurrence i noget der ligner 100 år.

En læser har mulighed for at vinde sin favorit fra Nelly.com. Det eneste I skal gøre er at lægge en kommentar med link til den udvalgte ting, samt skrive hvorfor I netop har valgt den (og kun én, ha ha), samt i hvilken str.

Hvis det var mig, ville jeg f.eks. vælge den hvide skjorte fra Nelly for at dyrke all-white tendensen her til foråret, med feminint og sommerligt skulderfokus. Sammen med læderleggings og heels bliver den killer! Eller den sorte kjole fra Stylein, som passer perfekt til sæsonens rygfokus sammen med et par farverige sandaler til hverdag. Og så er der jo Gestuz’ fine galakseprint, som også fåes i denne kjole med dybere ryg. Printet er så smukt, og som jeg tidligere har skrevet, er det feminint OG indeholder pasteller, uden det bliver for meget -perfekt match.

Konkurrencen slutter på mandag kl. 12! Herefter vælger Nelly.com og jeg en vinder, så husk at skrive korrekt mail i feltet :)

A quick Nelly.com competition, sorry only for the Danish readers this time.

440 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Kærlighed