H&M FAA Pre-invites

Final Munthe plus Simonsen AW12 Faves!

I får lige sidste omgang af billeder, fra da jeg fik fint besøg i Aalborg af Munthe plus Simonsens AW12 kollektion.

Synes printet er ret sejt, og så er strikkene fantastisk bløde (og tak for det ikke er angora, den hype forstår jeg simpelthen ikke, jvf. dette her!).

Denne strik og denne tee satser jeg bestemt på at købe i august. Og helt ærligt, hvis der ikke stod M+S i nakken, så tror jeg de færreste havde gættet, at det er derfra, i hvert fald som stilen var engang ;)

Der er i øvrigt flere af jer der spørger efter, hvor de der grå Utzon skindleggings kan købes, og kan i hvert fald give Lot#29 i Kbh og Utzon i Århus som forhandlere. Ellers skriv til dem for nærmere forhandlere. Jeg ender også med at købe dem, så kan godt forstå jer ;)

My final AW12 favourites from Munthe plus Simonsen. I think I’m going to buy the knit and the tee on the last picture :)

7 kommentarer

 • Utzon fåes også hos Frk. Brøndum i Vejle – blot til info :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de to på nederste billede er vildt fede:-)
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de to nederste er super fede! de øverste er jeg ikke pjattet med. Designet har godt ændret stil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stilmæssigt er der sket ret meget ja; men egentlig synes jeg bare det cool (og ikke mindst modigt), at turde bevæge sig væk fra den oprindelige (genkendelige) signatur, og på den måde gøre brandet mere stilmæssigt flydende, men også bare så meget mere ‘oprigtigt’ og legende… Synes man – i langt højere grad end tidligere – fornemmer en eksperimenteren (både med teknikker, print, silhuetter osv.), som i mine øjne har været yderst succesfuld so far, og som jeg tror udspringer af den frihed det må have givet at bryde med den ‘skabelon’ som de fleste designere jo sætter op for sig selv og deres brands i starten, hvor både de og omverdenen har travlt med at finde lige præcis dén kasse, brandet passer bedst ned i…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virklig læækre!
  http://agoodiebag.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg kan godt forstå, at du ender med at købe de skønne Utzon leggings. Jeg købte et par i farven “mud” for 2 år siden, og jeg havde dem på sent som i onsdags. Så det har været en god investering. :)

  T-shirten med hullerne er jeg helt pjattet med. Så skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Printet på de øverste er virkelig fedt :) De ser også død-behagelige ud!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

H&M FAA Pre-invites