Wearing: Marlies Dekkers

London Fashion Weekend Outfit

Da jeg deltog i London Fashion Weekend på Somerset House i torsdags, havde jeg et par nye sager på, nemlig min Stylein “Modest” kjole i sort jersey (af den behagelige slags -både hvad angår materiale og pasform, SÅ lækker!) og en parka i det blødeste ruskind fra Jofama (har desværre ikke kunnet finde den online, da det er en kollektionsprøve jeg har fået lov til at overtage, men stylenavnet er “Lyon”). Trængte efterhånden til at lege lidt med det klassiske parka-look, som jeg elsker, og versionen i ruskind er tilpas anderledes.

Jeg blev nødt til at hoppe i ballerinaerne, da mit knæ stadig er langt fra at være ok til høje hæle, desværre. Men det var nu egentlig også meget rart ;)

Måske I kan skimte bh’en fra Marlies Dekkers? Troede jeg havde et bedre billede med den på, men det må blive næste gang -for der bliver en næste gang, kombinationen af kjolen og den bh er nemlig helt perfekt.

My outfit from the London Fashion Weekend at Somerset House, with a new suede prka from Jofama and dress from Stylein.

18 kommentarer

 • Jeg hader parkaer with a vengeance, men den der kan jeg nu mægtig godt lide. Nu er det selvfølgelig også en snydeversion. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Camille
  Man kan jo ikke overse det fine billede med dine byBiehl charms, særligt fordi de lilla negle springer lige i øjnene. Hvad er det for neglelak/farve?
  – Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ML

  Havde du din mand med til London?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Essie – lapis of luxury ellersmooth sailing?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merci beaucoup! ;) Både kjole og jakke ser noget så behagelige ud. Meget smukt det hele. …Og i øvrigt skidt med heels, når ballerinaerne er fra Chanel! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise P

  Hey Camille. Har fået lidt af et crush på bh’en, men ved du hvilke omkredser de laver den i? Jeg bruger nemlig 65 i omkredsen, og oplever tit, at bh’er ikke laves mindre end 70 ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pedersen

  Og strømperne? de velkendte fra H&M ;-)

  Camilla, Århus ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa :-) Jeg vil rigtig gerne vide, hvilken fashion week du var til i London? Bare for sjov. For den “rigtige” fashion week sluttede da tidligere end i torsdags? Så var du i stedet til den, som man som forbruger også kunne købe billetter til? Det kunne være lidt sjovt at vide, for den var jeg nemlig selv til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som skrevet i overskriften, var det Fashion Weekend, dvs. den på Somerset House, som del af det presseevent jeg var inviteret til. Var inde at se showet torsdag kl. 17.30, måske vi var der samtidigt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja ja selvfølgelig på Somerset House :-) Men den lukkede som du som “almindeligt menneske” ikke kan komme ind til sluttede tirsdag. Og efterfølgende var der en ekstra fashion week fra torsdag til søndag, hvor du faktisk bare kan købe en billet og derved har adgang. Jeg var der i weekenden, da jeg var i skole i torsdags. Men jeg kunne nemt have været der. Sjovt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wearing: Marlies Dekkers