London Fashion Weekend Outfit

Camden Lock

Her får I ordentlige billeder af mit outfit fra i lørdags, hvor vi spadserede rundt i Camden, hånd i hånd i solskinnet. Jeg havde nemlig min kæreste med <3 Jeg vil gerne fortælle jer lidt mere om hvorfor jeg bl.a. var afsted, men jeg vil lige selv have prøvet produktet jeg fik præsenteret grundigt først.

Jeg shoppede ikke ret meget, og holdt mig langt væk fra kaos i det centrale London (dvs. ingen Topshop og Primark, jep, det kan lade sig gøre!). Jeg fik kigget en del markeder og vintageshops, og så smuttede jeg lige i en enkelt Zara og fandt dette par bukser, som jeg ikke har kunnet finde i min str. hverken online eller i Hamborg. Egentlig er jeg slet ikke til hvide bukser, men er altså stor fan af dip dye, og det bryder den lyse overflade ret godt. Desuden er bukserne heller ikke helt kridhvide, det hjælper også. Et par bukser nærmere forår, ja tak :)

Rick Owens jacket, H&M tee, Zara jeans, Chanel flats, A. Wang bag. 

Better pics of my outfit this Saturday, when I just walked around Camden, hand in hand with my boyfriend in the sun. Amazing.

16 kommentarer

 • Louise

  Kan du anbefale nogle gode markeder, gerne med både tøj, kunst, musik osv., i London, som har åbent i hverdagene? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen alle markeder i Camden har åbent hver dag, og især i The Stalls er der ok fine kup at gøre -også selvom det er populært blandt turister.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dip dye for the win! jeg har selv et par på vej med posten fra butikken i Hamborg og glæder mig sådan til forår!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  De er så fede de jeans. Jeg er heller ikke til hvide jeans overhovedet, men dip dye effekten giver et fantastisk godt modspil….. Fedt look :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De bukser er virkelig skønne og forårsagtige. Og misunder stadig du kun have bare fødder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er da også virkelig lækre, de jeans! Dem kan jeg godt forstå, du måtte eje :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig gode til dig Camille! :) kan du sige lidt om hvordan Zaras jeans er i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak. Jamen generelt til den store side, men læs hvor meget stretch der er i, hvis der kun er 2% er de nok mere normale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem kan jeg godt lide! Hvis jeg nu gik i bukser, så kunne jeg snildt finde på at anskaffe mig sådan et par… Men ingen Primark?? Det kan du næsten ikke være bekendt, når vi sidder hele Danmark (nej nej, det er ikke en overdrivelse) og gerne vil derind, men ikke har muligheden… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nope, ingen Primark. Selvom det i teorien er billigt, kan det hurtigt blive ret dyrt i længden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok det lækreste outfit jeg har set på dig til d.d. Det gør bare alt godt for din krop, og er super-fede items! LOVE!

  Og så eeeelsker jeg Camden <3 Skønt indlæg ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

London Fashion Weekend Outfit