London Fashion Weekend Outfit

Camden Lock

Her får I ordentlige billeder af mit outfit fra i lørdags, hvor vi spadserede rundt i Camden, hånd i hånd i solskinnet. Jeg havde nemlig min kæreste med <3 Jeg vil gerne fortælle jer lidt mere om hvorfor jeg bl.a. var afsted, men jeg vil lige selv have prøvet produktet jeg fik præsenteret grundigt først.

Jeg shoppede ikke ret meget, og holdt mig langt væk fra kaos i det centrale London (dvs. ingen Topshop og Primark, jep, det kan lade sig gøre!). Jeg fik kigget en del markeder og vintageshops, og så smuttede jeg lige i en enkelt Zara og fandt dette par bukser, som jeg ikke har kunnet finde i min str. hverken online eller i Hamborg. Egentlig er jeg slet ikke til hvide bukser, men er altså stor fan af dip dye, og det bryder den lyse overflade ret godt. Desuden er bukserne heller ikke helt kridhvide, det hjælper også. Et par bukser nærmere forår, ja tak :)

Rick Owens jacket, H&M tee, Zara jeans, Chanel flats, A. Wang bag. 

Better pics of my outfit this Saturday, when I just walked around Camden, hand in hand with my boyfriend in the sun. Amazing.

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

London Fashion Weekend Outfit