Downtown Hamburg

My Hamburg Purchases

I får lige et lille sneakpeak på det tøj der kom med hjem fra Hamborg. Synes toppene med strikprint fra Zara er ret cool, især fordi man kan have en cardigan og jakke over, uden man dør af varme som i en alm. strik. Elsker også, at man skal tæt på for at se, at det bare er et print, det er en sej detalje. Bh’en fra COS var det eneste der ikke var på udsalg, men den var for god til at lade hænge. Den minder en del om dem fra VPL jeg tidligere har haft kig på, og de orangerøde stropper under en semi-transperant grå tee og sommergylden hud bliver bare helt perfekt. Og ja, der er også noget lyserødt, men hvad det er må I vente lidt med at se…

Der kom også en masse vinyler med hjem, fandt den bedste pladebutik, så samlingen skulle lige opdateres ;)

A sneakpeak of the purchases from Hamburg. Everything on sale, except the COS bra -but it was just too cool to let go ;)

20 kommentarer

 • …elsker den gråmelerede top med strik-print og de fine lommedetaljer på cardiganen! Sølvjeansene har det vel egentlig kun været et spørgsmål om tid før du slog til på, ikke? ;) Tror de bliver rigtig cool til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sølvjeans’ene er vildt cool, glæder mig til at se dem i et outfit. Vil du – måske i et senere indlæg – afsløre hvilke vinyler, der kom med hjem? Jeg synes, at dine musikindlæg plejer at være ret inspirerende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg sagtens, det var bl.a. et par Lou Reed, Marianne Faithful, Beach Boys, T.Rex, Blondie… Primært de lidt ældre denne gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det ser lækkert ud! Hvor er den fine cardigan fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh den bh er lækker! Hvad gav du for den? (:

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan simpelthen ikke huske det, men det var ikke noget vildt -det gider jeg ikke give for undertøj :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Den top fra Zara er bare så fin :) det er nice og anderledes med strikprint :D

  Jeg glæder mig til at se den på dig… Det kunne jo måske være, at man (JEG) skulle have den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey – har slet ikke set den der Zara Top før. Den er sgu da meget cool! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmn..har dig lidt mistænkt for at det lyserøde er shorts, og at du måske snart skal ud og rejse med din lille familie, a la dén tur jeg selv var på tidligere på året? ;-) Dengang jagtede jeg i hvert fald et par shorts i dén nuance, som jeg gerne havde sat sammen m hvis trøje og bare ben a la Marant;-)

  Uanset, glæder jeg mig til at se hvad det er….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, det gad jeg virkelig godt, men har ikke bestilt en rejse endnu. Min datter skal atarte i skole til sommer, så måske det vil være lidt dumt at tage hende ud en måned i efteråret allerede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • wow, vildt at du har så stor en datter nu:-) tænk engang – et skolebarn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi paula

  Den bh der skal jeg have med hjem… Den er da for skøn!! Tænker ligesom Guld.log også lyserøde shorts?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er også interesseret i at høre hvilke vinyler der kom med hjem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Downtown Hamburg