New Years' Details

Happy 2012!!

En kærlig hilsen fra mig til jer, her på årets sidste dag. Håber I alle får den aften I har drømt om, og husker at passe på jer selv og hinanden ;)

Jeg vil benytte muligheden for endnu engang at takke jer for jeres kæmpe support gennem 2011, hvad enten det har været stemmer til “Årets Modeblog”, opbakning til mit designsamarbejde, eller bare den generelle daglige feedback i form af kommentarer her og via FB og Twitter, så har I været der 100% gennem hele året, og været med til at gøre mit 2011 helt fantastisk <3

Jeg ser tilbage på mit og bloggens 2011 senere, I kan godt nå at ønske hvad jeg skal have fokus på, i indlægget nedenunder.

Ang. 2012, så er jeg meget spændt på hvad der venter. Nogle ting ved jeg helt sikkert. I januar har jeg 2 års bryllupsdag. Februar kommer til at byde på endnu en tur til Hamborg. Jeg har en søn der begynder i dagpleje, kan fejre sin første fødselsdag, og en datter der skal begynde i skole (spørg lige om jeg pludselig føler mig gaaaaammel!!). Apropos alder, så fylder jeg rundt i juni. Jeg kommer ud med endnu en serie af charms for byBiehl i foråret. Og så har jeg selvfølgelig også lidt mere under opsejling, men det skal I nok høre mere om.

Håber I får en fantastisk start på det nye år, I får i hvert fald en kæmpe portion god karma fra mig, til at skyde det hele i gang.

Vi ses i 2012!!

Cx

Have a very happy New Year. Thanks for all your support during 2011, couldn’t have done all of this without you. Have a great evening tonight!

 

19 kommentarer

 • Lise

  Godt nytår og tak for en smuk og personlig blog!

  Kunne være fedt med et indlæg om de lækreste sko fra året, der er gået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er så vildt, det her.. jeg har fulgt dig så længe, jeg kan huske da du stadig var sammen med din datters far, fandt din nye mand, skrev for trendsales etc – faktisk opdagede jeg din blog lige da du havde genoptaget den og smidt anonymiteten… Jeg kommenterer meget sjældent, men jeg har læst dine posts igennem flere år nu (clearly haha) – og din blog er min klare favorit, det har den været fra starten. Og hvilket bedre tidspunkt end nytåret til at sige tak for det :) Du er en evig kilde til inspiration og det virker aldrig som om du selv er uinspireret (ingen left-hand-blogging på din blog, nogensinde – eller det er i hvert fald min opfattelse), og du blogger med stor integritet, som er en fornøjelse at se i en blogverden, der i stigende grad handler om besøg på PR-bureauer og ‘gaver’ fra div. promoters (intet ondt ord om det, men når alle har været til det samme arrangement blir det bare lidt kedeligt at læse om).
  Jeg ønsker dig alt det bedste for 2012 både på blog- og familiefronten :) Og endnu engang tak – keep on the good work :)

  Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gott nytt år!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg! Rigitg godt nytår også til dig og jeg håber alle dine drømme og ambitioner for 2012 går i opfyldelse :)

  Milana fra http://modeverden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår, Camille! :)

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke en masse dejlige ting i vente i 2012:-) det er skønt at høre. elsker at følge med på din blog!! jeg er helt enig med Marie, kunne ikke have udtryk det bedre selv – synes det er dejligt med med personlige og inspirerende indlæg, som ikke kun handler om diverse events. det kan også være spændende læsestof, men variation er næsten altid en god ting;-)

  love
  modepistol

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som 2 rigtig gode år :-) Godt nytår! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for en super skøn blog – og rigtigt godt nytår til dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • godt nytår, camille! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Jeg vil også ønske dig og din familie et godt nytår og takke for den bedste blog i verden :)
  Det er blevet en vane at tjekke din blog dagligt og det fortsætter jeg med i det nye år. Og jeg glæder mig til at læse videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil lige ønske dig godt nytår Camille. Glæder mig til at følge med i din blog næste år :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Også et rigtig dejligt nytår til dig og dine, Camille :-)

  Herfra skal også lyde en stor tak for min absolutte yndlingsblog, som jeg har fulgt lææænge (kan i lighed med Marie også huske så langt tilbage, som da du var med din datters far, dengang du mødte din nye mand, dit skønne bryllup etc… ;)

  Det er med smil på læben og dejligt inspireret, man læser dine indlæg, som altid formår at være personlige (uden at være private) og meget DIG – glæder mig til at følge videre i 2012 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Også et rigtig godt og lykkebringende nytår til dig og din familie. Det er sjovt, når man når til årets sidste dag, så bliver man overvældet af en vemodighed og eftertænksom, som ikke rammer én på samme måde alle årets andre dage. Man kigger både tilbage på året, der er gået og frem mod det år, der venter med spænding, glæde og taknemmelighed.

  Da du skrev, at du til januar kan fejre 2 års bryllups dag, slog det mig, at det er 2 år siden, at jeg begyndte at følge din blog dagligt. Mange blogge er besøgt gennem 2011, men kun få har formået at bevare min interesse som din. Jeg ser frem mod et nyt og spændende 2012, som byder på en masse oplevelser og udfordringer.

  Xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår! Håber du får et fantastisk 2012 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår! Jeg glæder mig rigtig meget til at følge dig i det nye år, og se hvad du ellers har i ærmet! :)
  Jeg skal til at starte et nyt kapitel til sommer, hvor jeg skal begynde på gymnasiet. Jeg synes, at de sidste år i folkeskolen er gået så hurtigt, jeg føler mig overhovedet ikke som en (kommende) “gymnasie-elev”! Men det skal nok blive spændende! Desuden har jeg længe haft planer om at starte min egen blog, men kan ikke rigtig finde ud af at tage mig sammen – det må vel blive et nytårsfortsæt! :)
  Vi ses i 2012 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er også sjældent, at jeg kommenterer blogindlæg. Men denne gang er en undtagelse, for jeg bliver nødt til at sige, at du virkelig er min yndlingsblogger – også derfor jeg stemte på dig flere gange til at være årets modeblogger. Hvert indlæg som du laver er noget som føles velovervejet og helhjertet – ikke bare noget, du skriver for at skrive noget. Det er kvalitet du leverer, og det er sejt! Derudover har du DIN egen stil, hvilket er så inspirende og spændende. Tak for dette år. Godt nytår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh <3 <3 <3 til jer!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke ligefrem sjældent jeg kommenterer, for jeg kan simpelthen ikke lade være! :)
  Jeg elsker din blog og glæder mig til at følge den i det nye år.
  Rigtig godt nytår <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jamen jeg vil ihvertfald også ønske et Glædeligt Nytår for dig og dine Camille <3

  Selvom jeg ikke får kommenteret lige så tit som du bestemt fortjener, følger jeg troligt og dagligt med og nyder hvert indlæg – og glæder mig til også at følge med i det nye år der kommer! Nyder også når vi får et lille indblik i din hverdag med dine børn og kæreste og håber din lille søn får en go' start på dagplejen og datter i skolen – skal selv ha' startet mindstemanden i skolen – og så har jeg pludselig 2 skolebørn – vildt – og ved da slet ikke hvordan de er blevet så store uden jeg selv er blevet ældre.. :-)

  Jeg håber 2012 bliver fyldt med lykke og glade stunder med dem vi elsker mest!
  Knus Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

New Years' Details