The Coolest Lipbalm

Downtown Hamburg

Så er vi kommet tilbage i Aa efter en skøn juletur. Mange af jer har efterspurgt endnu mere Hamborg guide end det jeg allerede har lavet: Hamborg i Snapshots, del 1, Hamborg i Snapshots, del 2 og en Pixi Hamborg Guide. Det er taget til efterretning, og jeg skal nok få set på det snarest. Hamborg er en by der står mit hjerte meget nært, så jeg kan nemt ryste flere tips ud af ærmet :) Jeg skylder jer også meget mere info om min Göteborg-tur, men jeg venter lige til, at aktiviteten herinde er mere stabil igen, og juletravlheden ude i den virkelige verden har lagt sig :)

I får lige mit outfit fra forleden, da vi var inde i den gamle del af Hamborg, der hvor alle highend- og highstreetbutikkerne ligger, og udsalgshoppe en lille smule…

Whiite coat, A. Wang bag, Notabene boots, LV scarf, Gudrun & Gudrun hat, Zara pants.

What I was wearing when I was out sale shopping downtown Hamburg.

 

14 kommentarer

 • Charlotte

  Det lyder godt med lidt mere Hamburg og Göteborgguide. Vi ender altid selv i Berlin som jeg er helt vild med. Men det er dejligt at få øjnene op for andre storbyer end dem “man plejer” :)
  Mange hilsner fra Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Hvor er det bare en skøn hue du har på :)
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til nogle flere Hambourg guides :-) Jeg skal nok for første gang på ferie i Hambourg næste år..
  Desuden ser du rigtig fin ud på billederne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charmigt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, du taler altså godt for Hamborg! Berlin er jo min by og der er nok ikke noget, der kommer op på siden af den, men måske skulle man prøve Hamborg en dag – den kan vel ikke være helt skidt!

  De to sidste billeder er virkelig fine, forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  fedt fedt !! ;) især fordi jeg bor i Hamborg.. måske man skulle smutte en tur forbi Zara imorgen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Misunder dig dit (og the lucky one’s) store overskud til at rejse med jeres to små børn. Syntes det at pakke tre viltre drenge (en på 4 og to på snart 2) sammen bare til en dag hos svigerfamilien er et projekt. Og så have ro til at shoppe – du må have nogle rolige børn eller også er de ved at gå i mors fodspor ;o)

  Rigtigt godt nytår – Hamborg må blive stedet vi tager hen når vi bedre kan overskue logistikken!

  Tak for en spændende blog, med rejsetips, mode og ifølge min partner in crime “unødige tips til diverse udsalg”!

  Glæder mig til fortsat at følge dig og bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hamorg er intet mindre end fantastisk!
  Har boet der i 3år og savner den stadig hver dag.
  Der er utrolig gode shoppingmuligheder!

  Elsker dig stil !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The Coolest Lipbalm