My Hamburg Purchases

At the Zoo

I forgårs var vi i Hagenbecks Tierpark, et must hvis man besøger Hamborg med børn, men også super hyggeligt uden. Man kan komme ret tæt på dyrene, og parken er rigtig flot. Kan lige skrive lidt mere om det i min kommende Hamborg guide :)

Whiite coat, Cheap Monday sweater, T by Alexander Wang skirt, Notabene boots, A. Wang bag, LV scarf.

En træt mor nyder lige et hurtigt glas glühwein (mit rom, ja!) på legepladsen, inden Pixi P. drøner videre rundt i parken… Glühwein! Tyskerne trak altså det længste strå i forhold til vores rædderlige gløg :( Ville ønske man drak mere glühwein herhjemme i stedet.

Er I ellers ved at være klar til nytårsfesterne? Vi skal lige ud at handle nu her, så pt. er der en del løse tråde, men satser på det løser sig i løbet af eftermiddagen. Outfittet har je rimelig styr på… tror jeg…

The other day at the zoo in Hamburg.

 

6 kommentarer

 • HeleneLB

  Ihh altså Camille, du er bare altid pæn i tøjet og ser altid godt ud, hvordan gør du!? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nordiskpige

  Åh, de er SÅ fine, nederdelene fra T by Alexander Wang, – jeg er simpelthen så forelsket i dem, men også lidt afskrækket af prisen på 1000 kr. pr. stk.
  Er de mon at finde på udsalg nogle steder her efter jul? Eller kan du (I) komme op med nogle bud på, hvor jeg kunne være heldig at finde dem nedsat?
  Såvidt jeg kan se, er det heller ikke til at få de fine farver, du viser i indlægget om fantastisk basic, længere, men det hænger måske sammen med, at det er vinterkollektion pt.

  På forhånd, mange tak! Jeg nyder i dén grad at læse bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dot

  Vis os dit nytårs outfiiit :-) Mangler inspiration… også gerne makeup wise, hvis du har tænkt over noget.
  mvh Dot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cheap Monday sweateren er ret cool :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også Tierparken er rigtig fin – også selvom jeg ikke har børn… Blumengarten er helt klart også et visit værd, hvis du ikke har været der endnu? Så smuk! Og ja, ellers bare at hænge ud nede ved havnen med en kold øl en hverdagsaften og i Skt Pauli i weekenderne… Gotta love Hamborg! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har længe, længe cravet Camilles Notabene støvler – og selvfølgelig er jeg et år eller to for sent […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

My Hamburg Purchases