Grey + Burgundy

Final Jewellery Faves

I anledning af julen får I lige endnu en omgang smykkefavoritter fra Etsy. Her er intet tema, andet end det er personlige favoritter til gode priser i kvalitetsmaterialer. Mange har spurgt til Etsy, og det fungerer på mange måder som eBay, hvor du handler direkte med sælgeren bag smykkedesignet (oftest designeren selv). Derfor kan jeg ikke sige noget om leveringstid, da det er op til den enkelte designer at producere og sende afsted -men helt generelt synes jeg det plejer at gå hurtigt. Ofte står der “only 1 available”, men derfor kan man sagtens bestille flere, man skal bare skrive. Nogle gange står tingene også som udsolgte (især når jeg lige har lagt indlægget op, og mange gerne vil handle), men fortvivl ikke, de kommer igen, sælgeren skal bare lige lægge en ny annonce op. Kan du ikke vente, så skriv dem en besked, det plejer de at reagere hurtigt på.

I finder links ved at trykke på billederne (hvad synes I egentlig om denne måde at gøre det på, når der er mange ting at vise?)

Drømmer især om kors-armbåndet i oxideret sølv. Så enkelt og fint! Men generelt er jeg sikker på, at mit smykkeskrin ville være ret lykkelig med alle tingene i ;)

Some personal faves from Etsy. They would all go so well with my wardrobe and style. Really loves these items, especially that cross bracelet -how cool is that?

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Grey + Burgundy