"Dagens" taget med iPhone 4S

Stars & Stripes

Da jeg i torsdags var rundt at tage billeder til min artikel, faldt jeg med det samme for dette tørklæde i Mig & Cramer. Synes ideen er vildt cool, og en god måde at få lidt farver ind i garderoben på -på rock n’ roll måden, ha ha, Keith Richards ville være stolt ;) Det fåes også med en mere grønlig vask (også virkelig lækkert!), og helt sikkert også i andre variationer (havde lidt travlt, så tog kun billeder af det ene jeg udvalgte). Mærket glemte jeg selvfølgelig at se efter (flot Camille!), men  det koster 499,- Hvis det skal være rigtig punk a la Sex Pistols, så skal det jo være det engelske, så må ud at se, om jeg også kan finde sådan et…

PS. Så må I meget gerne smutte ind forbi min salgsblog, for jeg opdagede jo alt for mange fine, fine ting på min rute rundt i Aalborg i torsdags, som meget gerne må flytte ind i garderoben. Udover ovenstående opdagede jeg også, at B9 bl.a. forhandler ultra coole The Furies OG har den der flagermuse tee fra Zoe Karssen jeg har blogget om tidligere (og desuden også masser af Wackerhaus og 5Units… Ja tak!). Så hjælp mig lige lidt, ikk ;)

Love this Stars & Stripes scarf with the greatest vintage-look!

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

"Dagens" taget med iPhone 4S