Vis mig cool iPhone covers!

At the Emma Acs Concert

Hermed lidt stemningsbilleder og tekst fra torsdag aften, hvor jeg var til koncert med Emma Acs på Studenterhuset. En fest fra start til slut, og noget som virkelig bør opleves live! Elementer som en discokugle, sitar og 3d-briller er noget jeg sjældent oplever til de koncerter jeg plejer at gå til, men her fungerede det 100%, det var tro mod stilen og sjælen i musikken, og man kunne ikke undgå at blive ramt af den gode karma der hurtigt fyldte rummet.

Med sig havde hun selvfølgelig backingbandet “The Inbread Family” som bl.a. består af “The Good The Bad” og “The Setting Son” medlemmer. Begge dødfantastiske bands, som udkommer med nye albums til foråret (faktisk er de nærmest færdige, men venter af forskellige årsager med at sende det ud).

Some pics from the Emma Acs concert on Thursday.

4 kommentarer

 • Malene

  Åh jeg er misundelig. Det må da have været den perfekte måde at hylde “spil dansk dagen”. Hun er så sindsyg dygtig. Og så er hun nogle gange bartender på min lokale bar – ej, men hun er også bare et rart menneske.

  Camille, når man bladrer i billederne springer den nogle over. Jeg synes ofte det ser for flere af jer Looklab-piger. Det ville jeg bare lige nævne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hej, hvor er dine fine støvler fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Vis mig cool iPhone covers!