Stars & Stripes

6 festkjoler med lange ærmer

-Som er til at betale, og fra danske webshops ;) Vi kan jo ikke benægte, at tiden for julefrokoster og fester generelt kommer snigende, og allerede nu begynder de første invitationer måske allerede at lande i postkasserne? I får her 6 bud på kjoler med ærmer, som ikke er alt for fine, men alligevel flotte og festlige -og mørke. Perfekte f.eks. hvis man skal direkte fra arbejde til fest (f.eks. med en tung cardigan og støvler i dagtimerne), eller bare har lyst til et lidt mere tildækket festlook, f.eks. til en frokost. Jeg ville virkelig gerne hoppe i hver og en, og ville ønske de hang her hos mig:

Links: Navy blonder fra Zara, sorte velourstriber fra Whiite (jeg ville erstatte bæltet med et mere personligt, men så er den til gengæld også ret killer!), lækre læderdetaljer fra Fifth Avenue Shoe Repair, cool print fra Gestuz, paillet zigzag fra Topshop og hele universet fra Won Hundred.

My favourite dresses with sleeves. Perfect for a day to night party-look!

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Stars & Stripes