Western Boots at the Beach

Sort mønstermiks

Der er mange ting der kan inspirere mig, lige fra det åbentlyse (andre mennesker), til ting som ryggen af bøger og landskaber. I dag lå disse ting smidt på mit spisebord (ok, ikke helt så pænt, arrangerede det lidt til jer, ha ha), og synes kombinationen af de sorte mønstre og strukturer var så fint sammen:

På den måde fascinerer sort mig. På trods af, at tingene er vidt forskellige, bliver det alligevel et samlet, lækkert udtryk. Rød f.eks. ville slet ikke have samme effekt, selvom tingene ville have været de samme.

Og nu vi er ved farver -hurra for vi endelig har forladt SS11’s colourblockingtendens, og igen er på vej mod mørkere tider. Det var altså en tendens jeg aldrig kom til at elske ;)

Really love the colour black, especially when it’s mixed with different structures and patterns.

14 kommentarer

 • Du worker altså også bare sort, det må jeg nok sige! :-)

  – Camilla, Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sort er også bare lækkert, det fungere altid!
  Hvor er halskæden fra?
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig, colourblocking – bye bye ! Der må godt gå et par årtier før vi ser den igen.

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøvede at kaste mig lidt ud i colourblocking, men det fungerede ikke rigtigt – det slog ikke for alvor igennem hos mig, så jeg er lykkeligt tilbage i sort og gråt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kærlighed til sort! ;) Halskæden er bare så fin!

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hurra for efterårstøj (jeg er altså bare mere til efterårs/vintermode) og farvel colour blocking – det var heller ikke lige mig. Sort holder derimod altid og har længtes efter strømpebukser og strik… det blev jo alligevel aldrig rigtig sommer :-)
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Hej Camille!

  Jeg vil egentlig høre lidt om det at være lærer – hvis jeg skal skrive over mail, så skriv bare det :)

  Jeg læser på uni i KBH, startede for en måned siden og har hele tiden været i tvivl om det var det – nu er jeg bare kommet mere i tvivl.
  Jeg har altid interesseret mig for formidling, og selvom at jeg ikke tidligere har overvejet lærer helt vildt meget, overvejer jeg det meget nu.
  Jeg var et par gange lærervikar i mit sabbatår, men jeg havde ikke sådan en WOW dette skal jeg lave for altid-følelse. Alligevel tiltaler det mig rigtig meget.

  Konkrete spørgsmål har jeg ingen af, men om du kunne fortælle lidt om hvorfor netop du har valgt, hvor mange fag/timer du har og sådan, ville jeg være SÅ glad.

  Tak,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Thilde. Jeg holder mit private job så meget ude af bloggen som muligt, håber du forstår. Men lærerjobbet kan sagtens anbefales, og der er SÅ mange muligheder for at trække det i dne retning du har lyst til. Der er ingen der siger, at man skal være klassisk folkeskolelærer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Dén halskæde, den er for fed! Hvor kan man erhverve sig sådan en lækkerbisken? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også sort og var aldrig fan af alle de farver.
  babybite.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helt enig med dig i forhold til det sorte. For farverigt tøj skræmmer mig på en måde :) så vil jeg hellere kombinere mit tøj med forskellige sorte mønstre og stoffer :)

  hvor er din smukke halskæde egentlig fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] anden følelse end at gå med et plasticsmykke. Denne fra Fashionology viser det godt, og jeg har den også i navy med shimmer i (mener det er en sandsten). Elsker formen, som komplimenterer stenene flot, enkelt og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Western Boots at the Beach