JAWS!!

More WAUW

Hermed 2. del af mine billeder fra da WAUW aflagde mig besøg forleden. Jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig for at hoppe i nogle af tingene -var jo lige nødt til at teste pasformen for jer, ikk ;)

Prøvede en virkelig lækker, oversize trenchcoat i jersey med lynlåslommer. Den burde jeg virkelig spare op til, for den er godt nok fin! Speciel og stadig meget klassisk.

Der var også et par ting i den fineste petroleumsgrønne farve, som -sammen med bordeaux- er min favoritfarve til efteråret.

Der var også især 3 fine strikcardigans (hvoraf den første ikke kom med herfra igen, hurra). Den midterste er perfekt som overtøj lige nu, og til at putte sig i hele vinteren, og den sidste har totalt All Saints-vibes, men koster under det halve. T-shirts’ene er jeg også ret vild med, og tror bestemt jeg skal have købt en til garderoben på et tidspunkt.

Sjovt nok deler jeg åbenbart samme smag som Isa’s Closet, for de ting jeg har valgt ud, er præcis de samme ting som de også har valgt at tage hjem (og lidt til), så I finder det hele her -Pånær den sidste grå cardigan, da det er en ekspresvare, og derfor først på vej i butikkerne nu (hvis nogle er forelskede, kan jeg se om jeg kan få en forhandler på den). Ellers forhandles det også her (omend den shop ikke er specielt godt bygget op). WAUW’s egen side finder I her, hvor der også er en forhandlerliste.

Some of my favourites from the WAUW AW11 collection, which I picked out when they visited me last week. Really love that green colour for autumn!

39 kommentarer

 • Den sidste grå cardigan er SÅ fed! Elsker detaljen på ryggen!

  MIlana fra http://modeverden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig nogle flotte ting!! Jeg elsker også den grå cardigan, og så den pudderfarvede skjorte!

  Camilla, Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Enig Camille, det ser ud til at være fede styles.. men hvor er… JAKKEN… ;-) hihi… nuppede du ik’ et billede i den.. Cardiganen er os’ lige til mig… og så den petroleum farve altså… de der sko fra Ganni har jeg stadig til at spøge noget altså…
  Kh Tina :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frakken kommer da for sig selv Tina -har du shoppet din?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Hihi… nej.. ikke endnu… mit dankort er rødglødende… den Gestuz Bat Strik du havde med i dit LookLetter ved du jo, jeg ikke kunne undvære… og så er det ikke længe siden Alexander Wangs Max Fanny Pack i den der hvid/sorte/slidte udgave flyttede ind hos mig – jeg har sådan manglet en udgave til, når man skal bruge begge hænder til noget andet :-) – så jeg er DRÆNET – og hvis du venligst ikke vil vise flere gode sager, man kan ønske sig før til jul – så siger jeg da tak… ;-))) Men jakken… den MANGLER jeg jo altså… ;-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Og det lyder da ellers dejligt, den får sit helt eget indlæg – det vil jeg glæder mig til at se så.. ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, I like !! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser bare super lækkert ud!
  Jeg vil også have den strik! :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ER også ret vild med den cardi med flet på ryggen.Meget smart og anderledes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Uhh ja, den der flet-cardi er bare læx ;-)

  Hvordan synes du, den er i størrelsen? Ku’ virkelig godt overveje den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den der jeg har på er en kollektionesprøve i str. m, så man kan nok ikke regne den 100%, men den virker rigeligt stor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Sikke nogle fine ting. T-shirts´ene med den store lomme – hvordan er de i størrelsen? Hvilken størrelse har du på på billedet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ei for sulans nogle lækre ting, virkelig! Skal helt sikkert tjekke det ud! Er isør vild med den grå cardigan med fletryggen :-)

  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre ting! Især jersey trenchcoaten… Cool.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hov, kom da lige til at se at der er et par skindleggins med :-) Hvordan var de i kvaliteten og evt. størrelsen?

  På forhånd tak for din hjælp :-)

  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Prøvede dem desværre ikke, men det er mere bukser end leggings, da de er i lidt tykkere kvalitet. Et godt alternativ til de tynde skindleggings til vinter :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da nogle mega fede ting, de laver!

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er meget forelsket i den sidste grå cardigan – og ville være meget interesseret i en forhandler på denne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et skønt nyt mærke!(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I-Thala

  Hvor sjovt jeg sider i den grønne strik lige nu, den har jeg haft siden aug mdr, da vi fik den hjem i mig&cramer, og det mærke har været i Aalborg siden ca juni:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep, kunne godt se på forhandlersiden, at I stod til at skulle have det -men der er ikke ret meget vel? Jeg har i hvert fald overset det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I-Thala

   Nej det er ik ret meget denne gang vi har, men bla strkken og en oversize bluse/kjole har vi derfra. Vi har også haft noget fra sommer kollektionen. Der var ik så meget vælge ud, da pasformen ik har været helt go, desværre (ihvertefald ik været go til os og vores kunder), også derfor vi har valgt det fra til 2012. Er bedst for et mærke det ligge et sted, hvor det bare flyver ud af døren og passer de kunder der kommer ind:0) Men jo det har sandelig været der de gange du har været inde,sammen med så mange andre styles, hi. Ha en dejlig og skøn dag herfra:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror måske også det er lidt urealistisk, at forvente et helt ukendt mærke ryger ned ad hylderne i Aalborg, især når der ikke er ret mange styles til at repræsentere mærket -men har aldrig stået i butik, så det er kun en formodning. Aalborggensere tager generelt ikke så mange chancer, og er nok ikke så tilbøjelige til at satse på et ukendt mærke, de ikke har hørt om. Forhåbentlig bliver det bedre, men sådan er det jo ofte i byer som her :)

   Synes i hvert fald pasformen er fin, og jeg er vist meget standard i str :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I-Thala

   Jeg er vist også meget standard i str 34-36. Ved at Twister el.Buksen ude i Citysyd, Aalborg v/ Bilka har mærket Wauw og måske de har flere styles at vælge imellem:0)
   Ha en SÅ go dag herfra:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne hansen

  Hej Camille

  Det ser ud til være et super lækkert mærke:-)
  Hvordan synes du det er i størrelsen?
  Og tænker specielt lige den grå cardigan på det nederste billede i midten?og den hvide T-shirt?
  Og også sådan generalt?

  KH.Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes egentlig det er ret normal i str, pånær t-shirten som jeg synes er til den lille side (men jeg kan godt lide de er løse) :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

JAWS!!