Min Torsdag...

Flashback Friday – The Cape

Nu satte jeg i går fokus på vinterfrakker (pænt dårlig timing i forhold til vejret…), og derfor vil jeg i samme ånd fortsætte temaet, med at give jer et tip om, at en af mine (og jeres) overtøjsfavoritter fra sidste år er blevet produceret igen, i både sort og navy. Det er selvfølgelig Carli ponchoen med de fine lynlåslommer, og den fåes lige her. Og att. alle gravide, I kan ikke overleve vinteren uden, den var i hvert fald ofte min lifesaver både under og efter :)

One of my favourites last autumn and winter, the Carli Cape from Samsøe Samsøe, has been restocked for this autumn right here.

23 kommentarer

 • Den ser virkelig lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg jublede også da jeg så at de havde den igen, så jeg har allerede sikret mig en i sort.
  Vil lige give et tip videre om at den fåes i Message hvor de har 10 % studierabat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også overvejet den, efter jeg blev gravid, men forsøger at nøjes med mine to ponchoer fra Rabens Saloner og en sort uldfrakke fra Asos Maternity, som jeg netop har bestilt. Shit, der mangler lækkert tøj på den front :( Har allerede luret et lille års tid tilbage i dine arkiver, for du gjorde det altså ret godt som gravid :)

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Maria, omend jeg følte mig som et hus der skulle beklædes… Men tippet er i hvert fald givet videre, den er super!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed poncho! Hvor er dine sko fra? De er vildt søde. Ligner et par jeg så fra Givenchy…

  Milana fra modeverden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud i den! :-) Kunne være, man skulle anskaffe sig en…

  Camilla, Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, outfittet til højre er altså så fint. Kan sagtens huske det fra sidst :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Den er så fin :-) har den i mørkegrå og er virkelig glad for den! Den kan så absolut anbefales :-))

  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Camille
  Hvad str. har du Carli ponchoen i? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Den er så fin, har den selv i charcoal :-)
  Men har et problem: den fnugger på den der grimme måde, hvor der kommer sådan nogle dimser uden på den (kan ikke helt forklare det).
  Gør din også det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det døjer jeg ikke med. Tror en del af forklaringen skal findes i, at min er sort -synes ofte grå har større tendens til at fnuldre, da der er et andet blandingsforhold. Men når der er uld i, så slipper man aldrig helt for fnulder, og så er din bedste ven en fnugshaver fra f.eks. OBH eller Remington, så er problemet løst :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej jeg ville så gerne have haft den i grå, var så vild med den, da du præsenterede den, men der var økonomien ikke lige til det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sort og navy er jo også lækre, alternativt har Munthe også en lækker en i grå lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej :) Måske dumt spørgsmål; men er det en vinterjakkke? Eller er det ‘bare’ en cardigan-tingeling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øh, altså den er bare i tæt strik, der er ikke foer i den. Jeg holdt dog fint varmen i den hele vinteren med en ekstra strik under.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pedersen

  Hej Camille. Virkelig skønt outfit. Er kæmpe fan af looket med de flade sko og sorte strømpebukser, det ser bare så godt ud. Er de strømpebukser på billedet de fortrukne fra H&M (100 den?)

  Kærlig hilsen
  Camilla, Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Min Torsdag...