On the Move...

De 15 bedste frakker lige nu!

Jeg er gået på jagt i webbutikkerne og pr-databaserne, og har udvalgt de 15 bedste vinterfrakker til jer netop nu:

Links: Bitte Kai Rand 2799,- (som jeg også havde med i min collage i Alt for damerne her), Iro, Zara, Weekday, Tusnelda Bloch og Alexander Wang.

Links: Stine Goya, Paul & Joe Sister, Won Hundred.

Links: Monki, COS, Rick Owens, Vero Moda Very, Whyred 4000 sek, og Topshop.

Og så er der jo også denne fra WAUW. De er hver og en nogle jeg selv ville investere i, hvis altså jeg havde penge nok (og et helt sindssygt behov for mange frakker, ha ha). Jeg kan bedst lide, at en frakke har et løst element -enten oversize i en cocoon-form/boyfriend-fit, et enkelt draperet stykke, eller flagrende materiale holdt sammen af et taljebælte. Det er klædeligt til de fleste, on-trend og giver en flot silhuet til mere stramtsiddende tøj indenunder. Min farveskala bevæger sig fra sort og grå over i navy, flaskegrøn og bordeaux. Materialemæssigt kan man ikke komme udenom überklassikeren i mat, tæt uld, omend jeg synes pailletudgaven fra Rand er max cool (og er blevet en pixi-tendens, har set sådan en udgave flere steder efterhånden… må eje en en dag). Jeg kan godt lide der er små detaljer f.eks. en cool lynlås, kantbånd eller læderindsats, men holdt relativt diskret, så frakken ikke altid stjæler fokus fra resten af outfittet.

Hvilken er jeres favorit? Og har I allerede investeret i vinterfrakke? Eller overvejer I en?

15 of my absolute favourite coats this autumn. Would love to own each one of them!

21 kommentarer

 • Okay, der måtte også være et område, hvor vi ikke er enige, og lige med vinterfrakker deler vi så ikke smag. Det er nu næsten helt befriende!:D Jeg kan kun lide den fra Rick Owens – og den har jeg selvfølgelig ikke liiiige råd til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den fra Alexander Wang er lige til at hoppe i! Men jeg bliver i min armygrønne parka fra sidste vinter for lige at spare en smule penge i år. I stedet for ny jakke, har jeg dog tænkt mig at investere i et par gode støvler denne vinter – så må nye frakker komme næste år :)

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Årh Camille, hvor er Rick Owens frakken dog FANTASTISK og desværre helt og aldeles uden for min økonomiske rækkevidde :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er med på Rick Owens-hypen! Ellers er jeg heller ikke videre begejstret, men det er, fordi det er den meget løse silhuet, du er gået efter, og den er jeg ikke så stor fan af. Synes ikke, den gør noget pænt for figuren…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er også faldet for Rick Owens frakken den er vildt fedt.. og ja ikke til at betale :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Nøj den fra Bitte Kai Rand er fantastisk ! – ved du hvor den kan forhandles? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker den fra stine goya, alexander vang, bitte kai rand og very by vero moda. Super smukke jakker :-) Jeg har købt en bordeaux fra monki, den er dog mere end overgangsjakke, så mangler stadig en varm vinterjakke. Vil rigtig gerne have fat i en militær agtig parka, så sådan en håber jeg at finde.

  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fuldstændigt forelsket i den grå Tusnelda Bloch anorak. Det er lige før at jeg i ramme alvor overvejer at bruge 2800 på en jakke. Oh my! Og jeg er ikke engang sådan en der bliver forelsket i tøj på den måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh jeg kunne godt hoppe i hvert fald i den fra Bitte Kai Rand og Vero Modas Very frakke – det ligner slet ikke noget der har noget med Vero moda at gøre!

  Milana fra http://Modeverden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har investeret i min. En lækker trenchlign sag i uld fra Part Two, som også fås i camel. Til gen pris, overvejer også at tilføje den camel farvede, men indtil videre starter jeg med den sorte.
  http://www.parttwo.com/DK/item/E28515010/?partner=5423

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Camille
  Super fedt indlæg, sikken en masse god inspiration :-) Min absolut favorit er Rick Owens frakken, men pengepungen deler ikke mit synspnkt der :-) Er dog også helt vild med den fra Wauw, den er mere budgetvenlig.
  God weekend :-)

  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åj Camille… elsker de her indlæg.. (også.. hihi.. elsker også du har så mange dagens, så vi kan se tøjet på ;-) Men de her kan man jo altså også rigtigt sidde og sukke over og blive super inspireret og meget fristet af. Og så sparer det jo en frygtlig søge-proces på nettet… det er jo en jungle.. :)

  Hmn… hvilken har du selv valgt…??????? :-)

  Jeg havde jo lige Wauw jakken som favorit.. men så smækker du den der fra Iro på… og Won Hundred sagen er bestemt heller ikke tosset… og den Bitte Kai der.. den syns’ jeg altså også godt om da du havde den med sidst… hmn.. og jeg mangler jo egentlig mest en praktisk varm.. men Whyred sagen ku’ da også sagtens presses ind.. som ku’ RO.. og anorakken… altså……… hva’ nu..??????

  Kh Tina :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  H&M Trend har lavet en frakke à la Wauv frakken…. bare i sort med læderærmer. Den var ellers også meget fin…men jeg lod den alligevel hænge igår… er bange for at læderærmer ikke er varmt nok til vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, hvis penge ikke var et issue, så var det klart Rick O. Men det er de jo. Så ellers er Wauw virkelig fin til prisen. Og Bitte Kai Rand er også super cool. Er det pailletter? Troede egentlig blot, det var lidt glimmer i stoffet? Det ville jeg bedre kunne lide…

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre læner frakker!
  http://agoodiebag.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rick Owens jakken er sgu lækker!
  Dog holder mit budget slet ikke til køb af vinterjakker (Studiejob, kom frit frem!), så må nøjes med min super varme og skønne vinterjakke som er en to år gammel til jul :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu et shoppingmål: jeg MÅ eje en RO jakke når jeg engang får råd! (:

  Har selv lige købt den her super lækre jakke fra VILA Object, bestemt pengene værd
  http://dk.bestseller.com/object-collectors-item/outerwear/WINGTRUECOAT55REP/23010231,da_DK,pd.html?dwvar_23010231_colorPattern=23010231_BLACK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg prøvede Vero Moda Very frakken forleden dag inde i deres butik, og den er FUNKYYYYY og ganske prisfornuftig.. Men jeg skal vist desværre ikke have ny vinterfrakke i år :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åh øv altså, hvis jeg bare havde råd ville jeg investere i den fra RO.. Den er så smuk og enkel, men alligevel med et twist i form af den fantastiske krave og den skæve lynlås. Så kære julemand hvis du læser C4G, så ønsker jeg mig altså denne frakke i julegave! Så lover jeg til gengæld at være sød og god, og aldrig mere ønske noget af dig (Eller altså.. måske vil jeg gerne ønske mig en Brenda bag til næste jul, men den tager vi om et års tid ik??)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes også rigtig godt om den fra Rick Owens og den fra Bitte Kai Rand..og så også den fra Wauw er fin til prisen:) De andre er jeg ikke helt overvældet af. Selv har jeg investeret i den grå nye Etoile jakke fra Isabel marant som er lidt herrejakke inspireret, og til de lidt koldere vinterdage har jeg en Fjällräven parka:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Har lige fundet min favorit, og vil da lige dele den med dig, Camille – in case du mangler en til vinteren og kan lide den her.

  Det er Designers Remix’ Ebonycoat til 2999,- sort, varm uld, skrå lynlås, og ser den ud som om den har “et løst element”. haha…
  Der er da små ligheder (ja, bittesmå, men de er der) med RO-frakken her…. så jeg tænkte jeg lige ville dele.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

On the Move...