Dagbog fra London #1

Wanted Wednesday

Denne onsdag, som på nuværende tidspunkt er helt ung, vil jeg meget gerne investere i en lækker strik-agtigjakke og en smuk bh:

Ville nærmest give min højre arm for den fra Iro, er den ikke helt vildt flot og enkel?? Desværre skal jeg nok på sigt bruge min højre arm, så må finde på noget andet ;) Den sorte fra Samsøe ser også rigtig lækker ud (og er nok lidt venligere ved budgettet, men kender ikke prisen, da den ikke er i onlineshoppen endnu -nogen der har set den i butikkerne??). Ret lækkert stylet med kjolen dertil også. På et tidspunkt vil jeg altså også have købt en bh fra VPL, de er så vildt cool f.eks. under en semi-transparent t-shirt.

This Wednesday I would like to buy a knitted jacket and a bra from amazing VPL.

   

9 kommentarer

 • Hvis vi nu giver en kvart arm hver og så deler? Nuij, hvor er den altså bare fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh nooo! nu er jeg også faldet pladask for den fra Iro, så klikkede straks ind for at se nærmere på prisen, men ja….og nej, måske lige lidt for dyr:O
  Men lækker er den, skriv endelig hvis du finder en der kunne minde om den.

  Dejligste dag
  <3
  Pia Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Og så må jeg jo også lige kommentere her.. for nu sukker jeg jo både over den første Iro cardigan – du også viste i Alt for Damerne – og så den ‘fetans’ Iro Biker grønne jakke ting der jo er 60% på… ja og så den her…. gode råd modtages gerne… hvad holder længst i skabet tror vi..?? ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm, jeg tror faktisk denne. Hvis du tænker over det, er den jo egentlig en kombi af de to. Denne kan både være jakke og cardigan. Men det ændrer ikke ved, at læderjakken nok er det bedste kup ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Tak for dit svar Camille… du har sikkert ret…. den grønne har måske ikke samme ‘holdbarhed’.. omend den er rigtig fin… hmn… kunne man lige vinde i lotte, og slippe for alle de kvaler da.. ;-))

   Hmn.. Gestuz har altså også lavet en fin cardigan.. rå og sort og med nogen fede detaljer… – Kite – den ku’ altså også godt ryge på ønskelisten …
   http://oxideret.dk/shop/gestuz-kite-cardigan-1613p.html

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • VPL skal stensikkert også snart hjem og bo hos mig:) Men indtil finanserne tillader det, så har Cos faktisk et rigtig godt bud på lignende bh. Jeg så den kort inden jeg rejste, den var nude og grå – en ret fin kombi, og har hørt, de også har haft en med orange kant? Måske værd at tjekke ud? Jeg fortryder lidt, jeg ikke købte den, for den er nok væk, når jeg er hjemme igen om små tre uger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror den er helt væk ja, så den i hvert fald ikke i Hamborg :( Er SÅ misundelig på din ferie btw, giiid det var mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Dagbog fra London #1