The Kills live from Docks, Hamburg

Somewhere Over the Rainbow… wearing bordeaux pants.

Så blev de nye bukser fra Zara luftet, på en -i teorien- sommerdag, afløst af store regnskyl over Aalborg. De er sindssygt behagelige at have på, da der er 4% stretch i dem. Har også haft dem i vaskemaskine (og tørretumbler, da de var lige i det største), og waxcoatingen holder fint. Farven er jeg faktisk også ret begejstret for, vildt hva ;)

Lee skjorte, H&M divided vest, Zara taske og bukser, Superfine t-shirt. Og ja, jeg har været nødt til at tape mine All Stars ind. Er for nærig til at købe et nyt par lige pt :D

 

Og så er jeg også nødt til at vise jer dette link, hvor I kan se en bluse fra See by Chloé jeg modtog som pr for Ariel’s nyeste kampagne, hvor man kan vinde forskelligt mærketøj, på en yderst underholdende måde. Se mere hvordan du vinder her, i dag er det nemlig bl.a. min bluse I kan vinde. Egentlig fortæller jeg jer kun om dette, fordi det var et af de mest opfindsomme pr kampagner jeg endnu har oplevet. Modtog bare en bluse i en hvid kasse, med et link hvor der stod www.tilcamille.dk. Ikke andet, og så måtte jeg så ellers selv gå ind og tjekke, ret sjovt, især fordi der for en gangs skyld for alvor var tænkt over det. Omend kampagnen er blevet omtalt på en masse blogs efterhånden, det udvander måske lidt det ellers smarte og hemmelige koncept… SÅ speciel var jeg åbenbart heller ikke, ha ha ;)

Out strolling on one of the last days of summer in my new bordeaux pants from Zara, really like them -although they aren’t black or grey ;)

   

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The Kills live from Docks, Hamburg