The Kills live from Docks, Hamburg

Somewhere Over the Rainbow… wearing bordeaux pants.

Så blev de nye bukser fra Zara luftet, på en -i teorien- sommerdag, afløst af store regnskyl over Aalborg. De er sindssygt behagelige at have på, da der er 4% stretch i dem. Har også haft dem i vaskemaskine (og tørretumbler, da de var lige i det største), og waxcoatingen holder fint. Farven er jeg faktisk også ret begejstret for, vildt hva ;)

Lee skjorte, H&M divided vest, Zara taske og bukser, Superfine t-shirt. Og ja, jeg har været nødt til at tape mine All Stars ind. Er for nærig til at købe et nyt par lige pt :D

 

Og så er jeg også nødt til at vise jer dette link, hvor I kan se en bluse fra See by Chloé jeg modtog som pr for Ariel’s nyeste kampagne, hvor man kan vinde forskelligt mærketøj, på en yderst underholdende måde. Se mere hvordan du vinder her, i dag er det nemlig bl.a. min bluse I kan vinde. Egentlig fortæller jeg jer kun om dette, fordi det var et af de mest opfindsomme pr kampagner jeg endnu har oplevet. Modtog bare en bluse i en hvid kasse, med et link hvor der stod www.tilcamille.dk. Ikke andet, og så måtte jeg så ellers selv gå ind og tjekke, ret sjovt, især fordi der for en gangs skyld for alvor var tænkt over det. Omend kampagnen er blevet omtalt på en masse blogs efterhånden, det udvander måske lidt det ellers smarte og hemmelige koncept… SÅ speciel var jeg åbenbart heller ikke, ha ha ;)

Out strolling on one of the last days of summer in my new bordeaux pants from Zara, really like them -although they aren’t black or grey ;)

   

26 kommentarer

 • Ida

  Rigtig fine bukser.

  Er helt solgt af det første billede. Det er virkelig flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har da et par Converse All Star slim i sort “læder” i meget fin stand, som jeg ikke rigtigt får brugt mere, hvis det kunne tænkes, men ved ikke om vi har samme sko str. ;-)

  Rigtig pæne bukser og outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Åhr, mine converse er også gået i stykker – sålen er nærmest slidt op, der hvor jeg åbenbart træder mest, altså ved hælen. De er ikke engang halvandet år gamle – gad vide om det kan betale sig at forsåle dem og om det overhovedet er muligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flottebilleder. Hvordan synes du bukserne er i størrelse. har længe kigget på dem på nettet i bode rød og sort, men tør ikke købe dem før jeg ved hva størrelse jeg skal bruge, så er det jo nærliggende at spørge dig om de er store eller små i str. Zara plejer jo at være lidt lille i det;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fatter ikke – når du nu ellers går så meget op i (din) stil – at du vader rundt i sådanne tapede sko.. Det er da virkelig ikke ret smart. Så tag da nogle andre på, du har jo tonsvis :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Det er så stærkt at gemme sig bag “anonym” med sådan en unødvendig kommentar… Har din mor ikke lært dig at du bør sige 2 positive ting for hver negativ? Eller hvis du ikke har noget pænt at sige, skal du ikke sige noget overhovedet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den kan jeg godt li Christine, at man skal sige to positive ting for en negativ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det er fint nok :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camille.
  På Caliroots kan du få de røde eller de hvide slim converse for 275 kroner..

  http://caliroots.com/sfd/product.asp?id=18325

  http://caliroots.com/sfd/product.asp?id=21533

  de sorte er der vidst ikke, men jeg tænkte at jeg ville inke alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, men har faktisk et par hvide(eller creme er de), det er sorte jeg ikke helt kan leve uden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • du skulle tage at farve de hvide så, hvis du ikke bruger dem altså. Med dylon kan man farve dem uden problemer i vaskemaskinen.
   Jeg har en kammerat der altid køber billige converse i helt fucked farver, og så smider han dem bare i vaskeren med noget dylon, og så har han et par sorte converse til en billig penge :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lika

   Det er ellers en god idé :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, rigtig god ide, tror dog egentlig godt jeg vil beholde de creme, men kan man finde nogle til f.eks 100 kr, så kan det jo godt betale sig at købe farve til dem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er også super fede til dig (:
  Men var der så pletter på din top, eller var de kommet af? (;

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det første billede er virkelig smukt – skulderklap til fotografen :)
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] shootfashion.dk (senere har jeg fundet ud af at jeg åbenbart ikke var vigtig nok til at få mit EGET site, men ok, det er en anden historie..;), der ledte mig til en video, der viste at min COS kjole har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor har du købt bukserne henne?
  Evt link?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The Kills live from Docks, Hamburg