Dagbog fra London #2

Green Mile

Sommerens sidste dag. Nu kan jeg med god samvittighed sætte fokus på AW11, hvilke tendenser jeg kan lide, og hvilke køb jeg gerne vil foretage mig. Men inden da, så får I lige et detaljebillede med en farve, som jeg egentlig sjældent bruger, men som kan være rigtig lækker i de rette nuancer (drømmer stadig om petroleumsfarvede støvler…eller noget andet petroleumsfarvet, SÅ fint til efteråret). Jeg blev aldrig forelsket i colourblocking, men coloursplashes er jeg for evigt fan af:

A splash of green, here on the last day of summer.

   

2 kommentarer

  • lækkert billede – grønt er skønt i mindre mængder :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Har det på samme måde med hhv colour blocking og colour splashing! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Dagbog fra London #2