Wanted Wednesday

Dagbog fra London #2

Hermed 2. og sidste del af mine små snapshots fra London, bl.a. den bedste vintagebutik med det største udvalg af uniformsjakker jeg nogensinde har set, og hvilken kaffe man absolut ikke skal bestille, når man først for nyligt er begyndt at drikke kaffe…(ja, det er virkelig store eksistentielle spørgsmål der behandles i dag).

The last few snapshots from our trip to Camden.

   

14 kommentarer

 • Åh, jeg savner London! Det ser ud til at have været en god og oplevelsesrig smuttur.
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eeeew med kaffen. Jeg er kaffedrikker, i Latte version vel at mærke, sort kaffe bliver nok aldrig min stærke side ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, mega eeeeww :D Prøver at gå hardcore med sort kaffe med det samme, latte er jo ofte rene kaloriebomber.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Helt enig Camille.. Camden er balsen for sjælen… som er Portobello en solrig dag.. jeg ku’ også godt sidde og trænge til en tur syns’ jeg! ;-)
  Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  ps… ku’ du godt la’ alle de uniformsjakker hænge…. der røg ikke bare en lille bitte en med hjem i kufferten… ? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har også selv været i London denne måned, og det var ganske enkelt fantastisk!
  Kan det eventuelt være, at du befinder dig i Camden (horse stables) på de første billeder? Det er et rigtig fedt modstykke til det mere posh-agtige London, og så har de desuden rigtig billigt tøj og andet gøjl – WIN;-)

  KH Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeps, et sted jeg føler mig super meget hjemme. Du kan jo klikke på billederne og læse teksten dertil, ellers bliver de da noget små at se på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • iphone reparation

  London er bare en sej shoppe by :)

  Gustav

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ih, hvor ser det bare fantastisk hyggeligt ud:-)

  ….Et lille tip… Jeg købte 2 af strikkjolerne fra Topshop – og har farvet den ene sort i vaskemaskinen… så nemt… ved at du på et tidspunkt skrev, at du gerne ville have købt en sort, hvis de havde haft denne farve:-)
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser hyggeligt ud!
  Jeg tåler ikke alle de rejse blogs jeg ser for tiden, på trods af jeg selv lige har været afsted! Jeg er slet ikke klar til uni og projekter. Jeg vil rejse!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday