Somewhere Over the Rainbow... wearing bordeaux pants.

Dagbog fra London #1

Jeg har en masse gode ting liggende til jer, som bare venter på at blive redigeret og udgivet (sådan er det når man starter arbejde igen, håber I har lidt tålmodighed med mig, lover det bliver godt). Jeg har netop fået første del af min London dagbog færdig, fra da vi var afsted tidligere på måneden med en enkelt overnatning (for at høre den famøse Doherty koncert).

Der er lidt tekst om hotellet (hvis I går ind og kigger galleriet), turen og hvis I er gode kan I spotte 1½ af min kærestes tatoveringer, hvoraf der er en der matcher en af mine… på en måde, og den anden har jeg skrevet på ;)

Vi boede og færdedes udelukkende i Primrose Hill og Camden denne gang (jeps, I læste rigtigt, jeg har formået at være i London UDEN at være i Topshop på Oxford Circus -Now that’s a first!!). Men der er simpelthen så skønt derude, så vi ville helst bare blive der (er yderst misundelig på de af jer der bor der, eller kender nogen der gør!!).

A few snapshots from my trip to London (Primrose Hill and Camden) earlier this month.

   

18 kommentarer

 • Sikke nogle lækre billeder – det er altså også bare et skønt område. Og hatten af for at du kunne holde dig helt væk fra downtown! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Skønt indlæg, elsker sådan nogle dagbøger :) Og sikke en dejlig tur, får virkelig lyst til at rejse nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder, ser ud til at have været en god tur trods kælderhotelværelset :-) Imponerende du har kunne holde dig fra Topshop, og i det hele taget alle butikker på om omkring oxford street, det tror jeg ikke at jeg kunne :-D Synes i øvrigt det lyder fantastisk, at de unge der har begået hærværk, skal rende rundt i neonorange dragter og rydde op, så kan de lære det! :-D

  -Julie
  http://www.99dresses.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja sgu, ha ha :D Men der er så meget lækkert vintage derude, så det opvejer fuldt highstreet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  dejligt! elsker london, var der for kun 1½ måneds tid siden, og kunne allerede godt bruge en tur mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg elsker London og dine billeder vækker mange minder.

  Kan man være into fashion, hvis man også er into babies?? Tjek babybite.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Kan se at din kæreste har flere tattoos lidt a la dine (så vidt jeg lige kan skimte på sandwich-billedet hehe) – kan du evt. lave en post med dem – kunne være sjovt at se dem, når nu vi har set dine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nja, nu er dette her jo mit projekt, og ikke hans, så tror det er bedst han kommer i glimt, ligesom her :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid dejligt med fotodagbøger :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er din fine hvide strik kjole fra?
  (det billede, hvor du sidder på bænken)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu glæder jeg mig da endnu mere til at lægge et visit forbi London igen :)
  Jeg har lige et spørgsmål.. Fik du lavet din pete d tatovering i London?
  Jeg kunne nemlig godt tænke mig at få foreviget noget på min krop i løbet af den uge jeg snart skal tilbringe derovre :)

  klem,
  Sabrina fra http://www.tankestroemninger.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Somewhere Over the Rainbow... wearing bordeaux pants.