Somewhere Over the Rainbow... wearing bordeaux pants.

Dagbog fra London #1

Jeg har en masse gode ting liggende til jer, som bare venter på at blive redigeret og udgivet (sådan er det når man starter arbejde igen, håber I har lidt tålmodighed med mig, lover det bliver godt). Jeg har netop fået første del af min London dagbog færdig, fra da vi var afsted tidligere på måneden med en enkelt overnatning (for at høre den famøse Doherty koncert).

Der er lidt tekst om hotellet (hvis I går ind og kigger galleriet), turen og hvis I er gode kan I spotte 1½ af min kærestes tatoveringer, hvoraf der er en der matcher en af mine… på en måde, og den anden har jeg skrevet på ;)

Vi boede og færdedes udelukkende i Primrose Hill og Camden denne gang (jeps, I læste rigtigt, jeg har formået at være i London UDEN at være i Topshop på Oxford Circus -Now that’s a first!!). Men der er simpelthen så skønt derude, så vi ville helst bare blive der (er yderst misundelig på de af jer der bor der, eller kender nogen der gør!!).

A few snapshots from my trip to London (Primrose Hill and Camden) earlier this month.

   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Somewhere Over the Rainbow... wearing bordeaux pants.