@ Joe & The Juice

The Hair

Jeg lovede jer et bedre billede af mit hår, så det får I her -i øvrigt noget af en udfordring at undgå kruset, fedtet og fladt hår i disse dage, hva :(

Jeg får kun farvet den øverste del af håret, og bibeholder min naturlige farve underst. Ellers kan det hurtigt blive lidt Barbie, når mit hår er så langt, synes jeg. Min aften tilbringes i hængekøjen i haven, med hvidvin i glasset, mens jeg kan høre The Rumour Said Fire spille i baggrunden.

Promised you some better pics of the hair :)

21 kommentarer

 • Dit hår er SÅ fint, og klær’ dig rigtig rigtig godt :-)

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, håret er svært at tæmme these days… Men dit ser godt nok fint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig flot (: Hvis man skal have lyst hår skal det være den farve, den kan jeg godt nogle gange misunde når jeg bliver lidt træt af mit mørke.. (;

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AT

  Du har simpelthen drømme-håret, Camille! Både farven, tykkelsen, faldet… Det er simpelthen så smukt :)

  Jeg ved i øvrigt ikke om det bare er min computer/bloglovin der ikke kan finde “assistent-indlægget” eller om det er blevet slettet? Havde faktisk tænkt mig at søge, så ville lige gennemlæse det en ekstra gang, men kan ikke finde det nogen steder, så hvis det er derude, må du meget gerne sende et link :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak -det føles sjældent sådan en mandag morgen, ha ha :) Og nej, det er ikke bare dig. Har fået så mange gode henvendelser, at jeg lige så godt kunne pille det ned igen, så jeg ikke spilder folks tid med at sende ansøgninger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Faust Berthels

   Dit hår er blevet så fint, Camille! Og jeg kan se at jeg da vist også liiiige må snart til frisøren igen! Apropos dit indlæg om assistent, så ville jeg høre om du har fået min mail og ansøgning? Eller om du har fundet din rette assistent? :-) Ellers ville jeg nemlig sende den igen, hvis ikke du havde fået den.
   Kh Michelle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er virkelig glad for det ikke kun er mig der har problemer med håret! Har simpelt hen bandet det langt væk :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SMUKT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Så flot! Du skriver, det blev afbleget med striber 2 x – hvorfor? Hvis for intensiteten i afblegningen, så er det da mest normalt at lade det sidde længere, ik’ sandt?

  Er meget nysgerrig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, det er det normale, og det jeg har dårlige erfaringer med. Jeg får noget der er ekstra stærkt i bunden, for at få det lige så lyst som længderne, og så får jeg noget der er mildere trukket ud fra bunden til længderne, så der ikke kommer en overgang fra det nye til det gamle. Har nemlig også meget dårlige erfaringer med kun at få farvet bund, det bliver aldrig eksakt samme farve -og det skal det sgu være ;) Det var den forklaring jeg lige kunne give, men der er vist mere til det end som så -men snak med Sabrina hvis det er, det er i virkeligheden det bedste :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flot! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josefine

  Det er super flot! jeg må også snart forbi min egen frisør..!

  Noget andet er, at det ville være så fantastisk (og meget tiltrængt :-P) hvis du gad at lave et indlæg om/med skoletasker (gerne rygsække, men evt også lidt andre) Jeg starter selv på gymnasie om 2 uger, og tænker at jeg får brug for en ordentlig skoletaske, som kan bære tunge taske, ikke ødelægge min ryg, og samtidig ikke ligne noget katte har slæbt med ind… (jeg har det svært med rygsække som det er :-P) i know, svær opgave, men hvis du nu lige synes det var noget du gad/kunne, ville jeg sætte stor pris på det! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som de andre siger – du har virkelig drømmehåret.
  Især længe og tykkelse ønsker jeg mig. For nogle måneder siden var mit blevet så slidt jeg algte at klippe 25 cm af og få det i en page. Det har været super lækkert her over sommeren (eller, det vi har haft), men planen er helt sikkert at få længden tilbage – denne gang har jeg garderet mig med diverse plejemidler og satser på at få et mere sundt hår :)

  //Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

@ Joe & The Juice