Flashback Friday - Random Favourites

@ Joe & The Juice

Hvis jeg har en guilty pleasure for tiden, så er det Joe & The Juice. Århusianerne og københavnerne har jo haft fornøjelsen lææænge, men det er først her for nyligt, at de har åbnet en café i Aalborg. Længe leve provinsen, right?? Men det passer bare perfekt med min og Rock Kid’s daglige gåtur, så kan vi begge blive tanket op igen -og som I kan se på billedet, fik faderen også lov til at komme med i går.

Især deres tunsandwich er jeg stor fan af. Og jeg er faktisk ikke den eneste Looklab chick med hang til Joe & The Juice. Hende her er f.eks. ret glad for deres latte med ingefær.

Grunden til jeg var out and about i går var, at jeg havde været ved frisør og få genopfrisket farven. Jeg skulle prøve en ny, så var lidt nervøs. Jeg er ret kritisk mht. frisører og mit hår, og især lyst hår i reflekser er åbenbart ret svært at lave, for jeg har ikke tal på alle de gange jeg er blevet farvet om. Og så kommer sølvskæret oveni, og det gør det ikke lettere, da jeg ikke vil have alt håret affarvet (som er den nemmeste måde at få gråligt hår på). Har mit hår på hver dag jo (ok ok, ikke den klogeste sætning jeg skrevet på bloggen, ha ha), så det skal være perfekt.

Men er i fra Aalborg eller omegn, så kan jeg i hvert fald anbefale Sabrina fra Brix på Strøget (og nej, har ikke fået rabat for at skrive det, men I plejer at spørge ofte til min frisør). Ikke det billigste, måtte lægge 1500, men det er også for 2 x afblegningsfarve (normalt bruger frisører kun én slags til hele håret, og så risikerer man gul bund), lidt klip og så den grå skyllefarve. Det er blevet helt perfekt.

I skal nok få hele outfittet senere, og måske et bedre billede af håret, men det er denne kjole. Ringene er fra Maria Black og Marokko.

At the moment I’m really addicted to Joe & The Juice here in DK. Love their tuna sandwiches and all of their fresh juices. Yesterday I had been to the hairdressers and needed a refill.

33 kommentarer

 • Det ser ud som om dit hår er blevet rigtig fint! :)
  Hvor længe holder den grå skyl?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, jamen den kan faktisk godt holde rigtig længe, hvis jeg holder den ved lige med lilla shampoo. Jeg bruger silver fra L’Oreal pro. Håret har stadig gråt skær efter en måned, men det er klart, at det ikke er så meget som de første 3 uger. Det koster dog ikke det vilde at få gråt skyllet i igen, det er reflekserne der trækker tænder ud :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok..jamen, det er da egentlig også ok holdbarhed; frygtede lidt at det måske var 3-4 hårvaske og så var det ude.
   Overvejede det nemlig sidst jeg var hos frisøren, men endte med at lade være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Som et tillæg så giver Brix studierabat på 20% på klip og 10% på farvning!

  Jeg er nærmest pinligt berørt over at bo i Ålborg og ikke ane at der åbnet en Joe. Hvor er den åbnet henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, super lækkert! Dog lige 6 år for sent for mit vedkommende :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Florette

   Haha ja desværre.. Men synes lige jeg ville give en lille servicemeddelelse, da jeg forestiller mig at flere af dine læsere er studerende.. Dem er vi jo så mange af her i Ålborg. :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joe and the Juice er bare det bedste :-) Man bliver afhængig :-) Men håret ser ud til at det blev rigtig godt, har du egentlig overvejet evt at farve dit hår en anden farve en gang? Jeg er bare lidt nysgerrig :-) Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg er blonde to the bone. Har haft det mørkt én gang, det ligger der også et billede af på bloggen, men det er mange år siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er rigtig flot, og dine fregner ligeså på sidste billede (:
  Har aldrig rigtig tænkt over at du havde fregner, men det er rigtig flot.. Ville ønske jeg selv kunne få lidt stjernehimmel henover næsen :D

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød. Det gode ved fregner er, at de er væk om vinteren (mine er i hvert fald, så måske det er derfor du ikke har tænkt over det), og så kommer de frem på solskinsdage, så man ikke når at blive træt af dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Caroline

  Mmmhhh elsker også Joe & the juice… iron man og en avocado sandwich til mig, haps;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Lotte Florette:
  Den ligger i det gamle turistcenter, ved salling;)

  Smukt hår! Glatter du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Kristina: tak for svar! At jeg så heller ikke ved hvor det er, gør det kun værrer! Er det på Algade siden af Salling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er næsten på Nytorv :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lonnie

   Nemlig.

   Lotte Florette:
   Mere præcist ligger den på Østerågade lige ved siden af den Bog&idé, der tidligere var en Gads – hvis det skulle gøre dig klogere. Anyway, hvis du er i Salling så finder du bare den “hemmelige” (ikke at den er specielt hemmelig, tror bare ikke, der er så mange, der benytter den) udgang til Østerågade, lige mellem herretøjsafdelingen og bogafdelingen, så kommer Joe & the Juice på højre hånd, hvor Bog&idé er på din venstre.
   SÅ burde alle vist kunne finde derhen. :)

   Og uhm, havde godt set, der var kommet en Joe & the Juice til Ållebolle, men har endnu ikk været derinde – eller i nogen anden Joe & the Juice for den sags skyld, men nu bliver jeg da nødt til snart at se, what all the fuss is about, går jo tydeligvis glip af noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh, det er så dejligt at Joe&thejuice er kommet til dobbelt A! Jeg har også haft en kort afhængighedsperiode, intil jeg fik brugt 200kr på én uge derinde.

  knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmmm Joe & the juice, desværre har deres butik på Østerbrogade(KBH) 4 trin op, så der kommer bølle og jeg desværre ikke på vores daglig tur:-/.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lige spørgsmål til din frisør (Sabrina fra Brix på Strøget): Ved du hvad hun tager for en almindelig klipning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahhhh, I’m right with you on this one.. har indledt et intenst kærlighedsforhold til deres “Immunity” juice. Tunsandwichs’ne (godt sproget danmarsk) er gode, og jeg klemmer ufortrødent en ned i ny og næ, men her i O’ense fåes de bedste sandwich hos Mamma Deli, der specialiserer sig i guddommelige italienske foccacia og tapas – i samme prisleje som Joe’s, bare dobbelt så store. Så kan man passende tage sin sandwich fra Mamma’s Deli og juice fra Joes ned til Munke Mose, hvor man kan leje cykelsvaner og padle en tur ned af idylliske Odense Å, det bliver de bestemt i dårligere af ;) Og måske slutte af med hindbærkage fra Wendorff eller franske makroner fra Odense Chokoladehus – gerne med noget flydende Baresso selvforkælelse til..

  Dejlig unyttig viden at have på rede hånd, hvis familien nogensinde skulle indfinde sig i det fynske, hehe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, jeg får jo lyst til alt det der nu… lige nu faktisk!! Takker for gode tips, har faktisk aldrig været i Odense, vildt nok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker elsker elsker Joe & The Juice – det er simpelthen så lækkert, og kommer vidst også til at bruge størstedelen af mine penge derinde ;-)

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ved heller ikke hvad der er med dem kontra en alm. juicebar. Normalt er jeg egentlig ikke så glad for koncepter, men det er nok især deres tunsandwich der trækker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig pænt til dig, når du får ordnet dit hår! Og en Joe-juice med på billedet gør det jo kun pænere ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker joe & the juice! – og hvor er jeg da bare ærgerlig over, at jeg kommer fra en provinsby, hvor der er lange udsigter efter sådan en bix, æv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Lækkert med en Joe’s til jer i Aalborg, jeg skal til at studere der, var det ikke noget med en lille Aalborg guide? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det vikrker ikke til at i vil give mig ret…. men æv hvor jeg hader Joe & the Juice. Det er dyrt og koceptet er så plat og upersonligt. Deres juice er ikke bedre end andre på andre juice-barer og heller ikke deres sandwich OG så er det meget dyrer end f.eks min lokale (på nørrebro, kbh.) hvor juice koster 30 og sandwich 35. Hvad sker der også for at de kun ansætter polerede “teenage” drenge. Og så dårlig musik og grim indretning. Sorry girls, der fik jeg lige afløb for min J&TJ irritation. Hehe:) Støt de små juicebarer, de har mere brug for opbakningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Random Favourites