Gode udsalgsfund

Two of the coolest musicians ever

Kan I se hvem det er??

Det er fra 1994, allerede dengang var de legendariske. I dag er de det endnu mere, og ser nu sådan her ud:

Egentlig utroligt hvor lidt de har ændret sig, der er i hvert fald ikke tale om noget påtaget scenelook fra de aldrende herrer ;) De er begge ophavsmænd til nogle af de mest fantastiske rocksange, og især en af dem har jeg en ret personlig relation til… Så hvis I kender mig godt, er det nemt at se hvem de er :)

Anledningen til det nederste billede er i øvrigt, at de sammen har været ved at indspille et nummer, som netop i disse dage mixes færdigt -behøver jeg sige, at jeg har super høje forventninger til det samarbejde??

Two of the most amazing musicians of our time in 1994 and today.

Pics: Twitter.

   

10 kommentarer

 • Ida

  Nick Cave og Wayne Coyne!! Jeps, glæder mig også til Flaming Lips-samarbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Meget vildt så lidt Nick Cave alligevel har ændret udseende! Æææælsker Nick Cave ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieW

  Jeg skyder på Wayne Coine og Nick Cave. Og jeg anede intet om samarbejdet, men tak for information – nu kan jeg heller ikke vente ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det Nick Cave ham uden krøller? Eller er jeg helt ved siden af :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey var der ikke noget med at du skulle have Wayne Coynes autograf et sted på kroppen? Eller droppede du det? Overvejer at mr. Cave når han kommer til Vega i juli skulle bedes om at doodle et eller andet genialt i nærheden af den tatovering jeg har mellem skulderbladene – den indeholder bl.a. hans alvorlige ansigt… det kunne i hvert fald være sjovt at se hans ansigt når han ser… sit ansigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Camille

  Jeg er ik helt stærk på det her felt, men gætter på at den ene herre er Nick Cave og den anden forsangeren fra Flaming Lips – Som jeg så ikke lige kan huske hvad hedder! Kender ik så meget til NC men syntes stadig hans duet med Kylie Minogue tilbage fra 1990’erne er noget af det smukkeste og samtidig mest mystiske jeg har hørt… Det nummer er noget helt særligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, synes egentlig jeg kender dig rimelig godt (; – men har desværre ingen anelse om hvem det er :)

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er da legendariske Wayne Coyne og Nick Cave :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Årh, det må da vist være Nick Cave, min yndlings-over-alle-musiker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep jep, I har helt ret. Og jeg har min yndlingssang “Do you realize??” tatoveret på indersiden af overarmen, skrevet af ophavsmanden selv, Wayne Coyne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Gode udsalgsfund