ENDELIG hjemme.

LL’erne på tur 2

Så får I lige 2 del af mine event-billeder. Jeg fik slet ikke taget nogle af jer læsere, og det var der egentlig to grunde til. 1, så har vi 7 bloggere jo valgt, at vi godt vil optræde med billeder på nettet, men det er jo ikke sikkert, at man som deltager i et event har lyst til -og der skal være plads til, at man gerne vil være privat. 2, så gik det så vildt for sig, og var så overvældende at være vidne til, at det sidste i verden jeg koncentrerede mig om, det var at tage billeder. Ville hellere bruge tiden på at snakke med jer jo.

Så der er kun billeder fra den sidste del af turen, men dem får I lige lidt flere af her:

A few more event pics.

   

4 kommentarer

 • Susse

  Oh my…. Min veninde bliver ikke glad for det delle billede ;)
  Men synes du har fået nogle gode øjebliks billeder – og du var lige så sød som jeg havde regnet med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille! Bruger du noget specielt til at få dit hår så fint og “puffet”? Det er så flot! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse: Ha ha, derfor jeg ikke rigtigt har taget billeder af læsere -men du skulle altså med, som en af de mest trofaste C4G læsere gennem tiden, også selvom veninden ikke er helt heldig med vinklen.

  Signe: Tak, jamen jeg touperer det bare, og bruger så fix design spray fra L’Oreal pro til at fiksere det med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Nå ja, men jeg er så bare glad for jeg er halvt skjult ;)
  Og så læser hun jo heller ikke bloggen (blev bare slæbt med og så var hun møg nysgerrig), så det gør ikke noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

ENDELIG hjemme.