Tjena!!

LL’erne på tur 1

Jeg har stadig mange billeder fra vores event med DSB. Så lægger dem op i småbidder, så I forhåbentlig ikke kører helt træt i dem, og da de er i et galleri, er de relativt nemme at springe over hvis det er :) Vi har skrevet en del om det event allerede, men jeg vil personligt sige jer der deltog en kæmpe, kæmpe tak. Det var SÅ fantastisk at Clamour for Glamour “gik live”, og hver gang jeg møder nogle af jer, bliver jeg både stolt og ydmyg over mit lille projekt. Håber jeg levede op til jeres forventninger, I levede i hvert fald til fulde op til mine :)

Husk forresten at deltage i vores konkurrence her, det er ved at være sidste udkald. Puh, jeg tør slet ikke tænke på hvor meget Rick Owens man kan få på udsalg for det gavekort på 3500,- til Trier Copenhagen… Øv man ikke selv kan vinde, min Malmø tur har ikke just gavnet mit shoppebudget :(

Just some more pics from our event :)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tjena!!