LL'erne på tur 2

Gode udsalgsfund

Jeg gad virkelig, virkelig godt at disse ting flyttede ind i min garderobe. Alt er på udsalg, men mit budget er desværre mærket af ferie og festivalsæson, så må nøjes med at savle i tastaturet… Øv altså :)

Storm & Marie LBD, UgaBuga ørering, fantastisk Iro statementjakke, Underprotection bh og top -danks undertøj med god samvittighed, Gestuz printet top, cool Designer’s Remix bukser, top fra Daisy -elsker virkelig den model, selvom jeg har to gad jeg så godt have en mere, anderledes skindjakke fra Bllack Noir, lækre basisstøvler fra See by Chloé, og uundværligt tørklæde fra Rabens Saloner.

Desuden har Nelly også startet udsalg, og da vi jo kører kampagne med dem pt. er det virkelig svært at stå imod at tjekke deres udsalg. Går jo ind på min blog flere gange om dagen, og ser de dumme banners, ih!!

Some great items on sale, that I’d love to buy… if only I had the money.

   

14 kommentarer

 • Det ville være fedt hvis du også kunne komme med dine udsalgs anbefalinger fra Nelly butikken. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  åh åh åh den sorte og den lyse jakke (i burde flytte ind i Camilles skab!) Wow

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ewelina: Sig mig, opfordrer du mig ligefrem til at synde :D

  Maja: I hear ya!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh ja, det er nogle lækre ting. Prøver at trøste mig selv med, at den smukke jakke fra Iro tilsynelande sidder ret dårligt på ryggen. I hvert fald på modellen. Og ja, Rabens gazetørklæder er uundværlige. Intet mindre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæ, hæ… ja, “synde” – mon ikke er det hvad mode handler om? :) + du kan vel altid bede os om syndernes forladelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager :-)
  Kender alt for godt det med at man bliver fristet af udsalg, det er forfærdeligt.. Udsalget bør stoppe nu :-) Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hej Camille,

  Jeg tænkte du sikkert ved noget om dette, da du af og til handler på Revolveclothing.
  Jeg har handlet T by AW to gange. Den første gang var der ingen told, men anden gang skulle jeg betale 250 kroner for en kjole til ca. 480 kroner. Det synes jeg var ret meget. Afhænger portoen af prisen på det man køber, eller kan man godt købe eks. 3 t-shirts og så betale 250 kroner i told?

  Mvh Rebekka

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vild med bukserne! – fed detalje med lynlåsen :)
  Har selv svært ved at holde mig fra udsalgene.. der er jo tilbud overalt! :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bukserne er virklig fede – men det er ikke lige tid til at prøve bukser, 6 uger til termin. Men jeg ville hoppe i dem, hvis jeg havde kroppen til det :-)
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Støvleren og øreringene er really nice!

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Nyder også altid den her slags indlæg… mange gode fristelser at sukke lidt over.. ;-) Så jeg glæder mig også til Nelly favoritterne.. hihi..
  Kh Tina :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også luret på Designers Remix bukserne med lynlås flere gange, de er mega fede! Og lige dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ved du om man stadig kan købe bukserne, for de er vildt fede, men kan bare ikke komme ind på dem ved at trykke på det du har sat ind, der står hjemmesiden ikke er tilgængelig eller sådan noget :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

LL'erne på tur 2