Hov, så var de der i sorte...

T by AW -Nu i striber…

Så ankom nummer 3:

Elsker den har tynde striber, det giver en ekstra kant til draperingerne. Nederdele som denne er altså en genial opfindelse, der skal ikke ret meget til, før den ser super lækker ud, og komforten er bare perfekt.

My third T by Alexander Wang skirt has arrived, wohoo!

10 kommentarer

 • Den er rigtig flot;) Det er din nye cardi fra RO også;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kritina

  Hvor kan man købe denne? Den er virkelig super lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Den ser virkelig lækker ud…bliver frygtelig misundelig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kan man få et link til hvor den kan købes? :-)
  – Den er helt utrolig fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du har sikkert skrevet det før, men hvilken størrelse har du alle dine mange super fine AW nederdele i…? Og hvor har du fundet den version med striberne??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal I have. Den er fra nordstrom.com :) Og de fleste er str s, men den lysegrå er str. m -der er egentlig ikke rigtig forskel synes jeg, men den grå er måske en pixi smule løsere, og sidder derfor perfekt på hoften, mens de andre skal sidde lidt højere (eller, der kryber de i hvert fald op).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Jeg har selv investeret i nederdelen (blot i en anden farve) men er faktisk en lille smule skuffet over hvordan den sidder på mig. Jeg synes den bliver ved med at krybe ned, så det bliver et slags pencil-skirt, der sidder lige over knæet, og hvor hele ‘koncpetet’ med nederdelen, nemlig de finde draperinger/rynker, forsvinder idet alt stoffet hænger og pludrer i bunden. Har købt den i M og jeg bruger normalt en st. 38 så det burde ikke være fordi den er for stor. Har du haft problemer med at ‘holde den oppe’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Specielt har jeg forelsket mig i hendes (efterhånden mange) T by Alexander Wang nederdele: [Kilde] Men de er en smule for dyre til mig, så har længe ledt efter et alternativ. Men så var det, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Hov, så var de der i sorte...