Gaga Oh la la!!

Starting Over…

Første gang jeg hørte denne sag, trillede tårerne ned af mine kinder. Den er noget af det smukkeste nogensinde lavet, og hører til blandt en sjælden race, nemlig sange der er bedre end originalen, og så endda når originalen er John Lennon. Kombinationen af den enkle, lette popmelodi, den smukke tekst og så Wayne Coyne’s skæve,  drømmende, og  fuldstændigt henrivende vokal gør dette nummer magisk. Det fascinerer mig, hvordan en vokal både kan være så sart og så insisterende på samme tid. Nærmest skrøbelig og på grænsen til at knække enkelte steder, men den tilføjer i stedet nummeret en kant og personlighed, som klæder det ubeskriveligt. Og resultatet er en inderlighed, som meget få sangere mestrer -det går i hvert fald lige i hjertet på mig. Flaming Lips.

One of my favorite songs, a cover by Flaming Lips.

5 kommentarer

 • Ditte

  Hej Camille,
  Hver gang jeg går ind på din blog (og andre looklab’eres), spørger min computer, om jeg vil downloade en masse filer.. Jeg ved ikke, om det kun er mig, der oplever dette, men ville blot gøre opmærksom på det :-) Hilsen Ditte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Denne sang er også en af mine yndlingssange. Den er så skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er fantastisk. Især i denne version. Jeg fik lige hilst på Wayne i torsdags i Barcelona – og set Flaming Lips om aftenen – og det var selvfølgelig lige så godt, som det plejer at være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh jeg hader de der “beam me up”/science-fiction lyde (jeg ved godt jeg halter lidt musisk i den forklaring ;)) der især er i starten og slutningen af sangen. Vokalen er rigtig fin (især skrøbeligheden!!), og fortolkningen (udover de før nævnte lyde) er også rigtig dejlig! Jeg er kæmpe Lennon fan – men den her er sgu god! Bare ærgerligt at de lyde der ødelægger det hele oplevelsen for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte: Tak skal du have. Den er givet videre til support :)

  Line: Det er den nemlig :)

  Tine: Åhr, du skulle da have hilst :P Håber snart de kommer til DK, I need my FL fix :D

  Mette: Ha ha, ja det er netop noget af det jeg elsker, altså de lyde. Det er fuldstændigt tro mod FL universet, og endnu et eksempel på, at de ikke bare spiller Lennon-sangen, men at de gør den til deres helt egen, både med lyd og vokal :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Gaga Oh la la!!