Nude Parka in the Park

These Boots weren’t made for Walking… Om Trines og min dårlige sko-karma.

Jeg var som skrevet en hurtig tur i Kbh i går, da vi have et lille Looklab møde. Og lad os bare sige, at det ikke lige var min bedste sko-dag. Tænkte fra morgenstunden, at jeg ville have et par høje støler på, da jeg generelt altid er Looklab’s pixi, de andre chicks er en del højere end mig. Det var lang tid siden, at jeg havde haft mine støvler fra Zara på, dem med kæderne, og de passer også så fint til hankene på min Chanel taske. De er desværre rocker-svære at få på, men med et skohorn går det fint. Jeg begav mig afsted mod lufthavnen, men med en Limfjordsbro der var oppe (aalborggenseres dårlige undskyldning nummer 1, men det var altså rigtigt nok denne gang), og snegletrafik så kørte jeg min bil ind på parkeringspladsen 13.11, og mit fly gik kl. 13.20… Det resluterede i krampagtigt løb ind gennem lufthavn mod sikkerhedskontrollen, og selvfølgelig udløste de metaltunge støvler alarmen. Kontrolløren bad mig tage støvlerne af, og med bedende stemme fik jeg stønnet: “Seriøst?? Jamen jeg får dem aldrig på igen!”. Det var han så sjovt nok ligeglad med… Der er jo så meget mænd ikke forstår ;)

Heldigvis havde jeg et par ballerinaer med, så da jeg kom op i flyet så jeg sådan her ud (bemærk de dumme støvler på gulvet -dem kunne jeg så bruge hele flyveturen på at få mast på igen… Og det er altså ikke nogen let opgave, når der ca. er 20 cm. man kan bukke sig frem på…):

Men fik også slappet lidt af. Limfjorden fra oven, home sweet home ;)

Tror den dårlige sko-karma smittede, for Trine’s sko var gået i stykker (og det er ikke særligt praktisk, når man har snakket for længe, og derfor i løb skal haste mod lufthavnen). Generelt var vi vist ret gode i går, vi formåede også, begge to, at hælde PR-Egekilde hindbærbrus ud over det hele (jeg gjorde det så endda 2 gange…great).

Men vi nåede begge vores fly, og de gik til tiden, så helt karmaforladte var vi ikke ;)

Kan I have en god lørdag -håber I har bedre sko-karma end os, og at solen skinner lige så smukt hos jer, som den gør her hos mig.

Yesterday in pics. Had the worst shoe-karma ever, and had to change to flats in the plane. But had a nice small stay in Copenhagen :)

14 kommentarer

 • Haha, hvor er I søde :) Undskyld jeg griner ;)

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • aheem, hvor uheldig havde vi også lige lov til at være??? – men godt at høre du kom sikkert hjem… jeg blev helt nervøs for vores flyture med vores bad-luck!!

  så godt at se dig iøvrigt :)

  KH T

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver helt stresset på dine vegne, haha (:
  Hvor er det dog også bare irriterende!

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smiler over jeres historie:-)

  Kan jeg være med i dårlig sko-karma klubben???
  Med 2 uger til min termin og varmen klemmer alle mine sko for vildt pt:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahaha elsker en god anekdote fra det virkelige liv!

  Håber i har bedre skokarma i dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt indlæg! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha nej hvor uheldigt. Havde godt set Trines indlæg med de ødelagte sko. Kender virkelig godt de der dage, hvor det bare føles som om alt går galt. Men du fik støvlerne på igen? :)

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Man kan ikke andet end at smile over din lille historie, selvom du nok gjorde alt andet end at smile, da du stod midt i stress og jag :-)

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor den “øverste” ring på din ringe-finger er fra, og om den sidder godt nok fast på fingeren.. Den er så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Er det Chanel Paradoxal, du har på neglene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så dig i går (fredag) stige ind i metroen i lufthavnen i CPH :-) Og du så fab ud som altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også godt at se dig igen søde T, og ja, jeg tænkte også tanken vedr. vores fly, turde bare ikke sige det, ha ha :)

  Og fair nok, I må meget gerne grine, ha ha, det kan jeg også i dag :D

  Jep, jeg fik støvlerne på igen, men opgav at tage dem på i lufthavnen hjemad…

  Neglelakken er Merino Cool fra Essie.

  Den tynde ring øverst er fra Line & Jo, og man køber dem efter str, så man køber jo bare en der kan sidde ordentligt fast.

  Arj Amanda, du skulle da have sagt hej, men tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine ringe er så nice! – fed trend :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ringen med månesten er så fin :-) Jeg har fundet den på etsy, men kommer der ikke told+gebyr oveni?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  hvor er de andre ringe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Nude Parka in the Park