These Boots weren't made for Walking... Om Trines og min dårlige sko-karma.

Tæppe-tip

Bare lige et hurtigt tip herfra. Lige nu har Tiger rigtig fine kludetæpper til 30 kr. Jeg har købt 2, som jeg vil bruge til at lægge udenfor dørene, så man kan tørre bare fødder af inden man går indenfor -rigtig praktisk når man, som jeg, elsker at være ude i haven i bare tæer. Og de fine farver gør det jo bare ekstra sommerligt. Kan faktisk rigtig godt lide det tilfældige, boho look kludetæpper tilfører indretningen, men synes bare det er sjældent, at man ser nogle i gode farver.

Stay tuned, i morgen har jeg både et Stine Goya for Weekday køb og et lækkert “dagens” til jer :)

I love the boho looks of these rugs. Perfect outside in the sunshine.

8 kommentarer

 • Susse

  Det skal jeg helt sikkert også have fat i – tak for tippet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuuh hvor er de fine! Demskal jeg helt sikkert ind og kigge efter på mandag :)

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  De er super fede!!! Vildt fedt at du kommer med tip til hjemmet :)
  Go weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Øvvvv….hvor ville jeg bar gerne ha’ haft fingre i det med den gule farve i, men desværre meldte Tiger her i Odense udsolgt:-( Øv, øv og 10 gange øv:-(
  Vil i øvrigt tilslutte mig Cindys kommentar – det er super godt at du kommer med til bolig-tips engang imellem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har været der! Elsker også kludetæpper, som det ses…
  http://www.bourbonliving.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kunne godt forestille mig at du havde en masse cd’er. Hvordan opbevare du dem? Jeg synes det er svært at finde en fin holder/reol whatever til alle ens elskede cd’er. Så jeg vil gerne høre hvis du har nogen ideer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt at høre :)

   Nanna: Jeg ejer nærmest ingen cd’er, det medie sprang jeg vist nærmest over. Har næsten kun LP’er og mp3 :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

These Boots weren't made for Walking... Om Trines og min dårlige sko-karma.